Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lil tocmai ce am facut un wok si m-am gindit la tine, parca ziceai ca ai. Daca e asa, el te salveaza zilele astea. Si stiam ca nu e neaparat sa faci numai chestii asiatice, merg si altele p'acolo. Da pt mine nu ar fi bai sa maninc trei zile la rind chinezarii din asteaAzi am luat Geisha, avem program de vizionare dupa ce doarme Aldito bandito. Tu , Lil parca ziceai ca nu prea te-a dat gata filmu', daca e asa de nasol inseamna ca nu tre sa zic bye, mai revinVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

vik e mai bun king-kong dar p-ala ai zis ca l-ai vazut...eu vreau sa vad coada lu da vinci in we, sa vad daca imi combin berbantul sa stea cu t-rex care mai nou e pupacioasa de ma omoara cu tandreturili...mami in sus, mami in jos, vai, vai!!
lilanda ai scapat de a face mancare, comanzi o pizza si gata
mara ce tare e tudor, si lu fii mea ii plac broastele, ca a vazut una in natura si i s-a parut tare haioasa.

vik ti-ai pregatit gunul ceva, ca in westul salbatic...bey cam naspa totusi...chiar asa dar frate ce-i acolo, sat fara caini, politie nu aveti(exact, dar exact la fel ca si pronuntie ca in romaneste este si in olandeza)si avem la holandika si orasul Kampen este chiar maricel, are vreo 80.000 de locuitori(din ciclul germanika sora cu holandika)

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

lena, si eu asi vrea sa vad Codul lui Da vinci ca am citit cartea si mi s-a parut interesanta.
Si pe Geisha am citit-o si mi-a placut, feminitatea aia trista si dragostea implinita in felul ei pina la urma... Vizionare placuta, Vik, sa ne spui cum ti-a placut. Poate imi fac si eu timp si iau caseta si o pun cind dorm fetele asa, cu un pahar de vin rosu... of, mai bine las vinul la o parte si iau o ceasca de ceai ca vinul rosu ma face horny si n-am cu cine :)
Lil, motiv in plus sa iesiti afara, la restaurant :)
Iren, ce m-am distrat cu faza cu mucii... offf... stiu prea bine cum este cu doi cu diferenta de virsta mica intre ei... mai ales daca nu sint copii din aia model care sa stea curati toata ziua, sa nu se miste, ca un bibelou... eu mai am un pic si ma duc la balamuc cu ale mele amazoane!
Mara...e chiar interesant cum personalitatea si preferintele copiilor se contureaza de mici... simpatic foc baietelul tau! mie mi-e o frica de paianjeni de nici sa ma uit la ei nu pot...

Vik... ma ingrijorezi cu povestea aia cu tipii care se cred in vestul salbatic! Incearca sa stai mai mult prin casa pina ii prinde si ii linisteste. Mai frate, dar unii sint chiar nebuni de legat! Daca au chef de senzatii tari de ce mama naibii nu isi trag un glonte asa in damigeana si pun oamenii din jur in pericol pentru distractia lor?... Ne mai vorbim la telefon...

Weekendul asta este long weekend... Ma intorc la munca tocmai Marti. E ziua Victoriei in Canada, fosta regina... Vor fi focuri de artificii la lac, sper sa fie vreme frumoasa cit de cit.
Eu merg cu fetele la www.ontarioplace.com/en/index.html" target="_blank">ontario placesa avem fun...

cam atit... va pupez pe toti si va urez un weekend minunat!

Alice

Mergi la inceput

Are si Alberto una de vinatoare, cam veche dar oricum e impresionanta, ma fac io vikinga adevarataVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai sa va zic si io repede "la revedere" si mai ales distractie placuta la euroviziune. Imi pare rau ca nu pot fi aci sa refacem chefu de anu trecut .

liris, felicitari!

lilutz, nu inteleg de ce te vaitz? fuga la restaurant, ce aragaz? la mine obiectu asta e cvasi-inutil, mai mult sterg prafu de pe geamu' ala decat il folosesc.

mara, bine revenisi cu vesti despre domnisorul pusculita

Rayuela, te desemnez sa ma reprezinti maine la euroviziune. Si adu-o bre si pe Adela, pe unde mai umbla?

xeno, ca de obicei, pe tine te las sa ma reprezinti in dezbaterile ciachiriste (da' si in alea hahnemanniste, creationiste, astrologiste etc). Distractie placuta la Provens, profita bine de soarele lor ca aci venii iar iarna dupe cum vezusi.

Bucurestenii, ne auzim

Gata, noapte buna

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata...noi o ducem pe sofia la "lectia micului meloman"!

tineti-mi pumni...sa fie cat de cat decenta:)))))))))
pupiloi.

promit sa ma rog de huzband sa ma lase sa ma uit la vizionu asta...ca deja mi-a zis...ah, chiar iti doresti sa te degradezi?

;0))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!!
Sabinelu, pai are dreptate, mey, husbandu'!!! Iote acilea...nu-i cam vinata fata??? ]
doruletz, bag sama c-ai uitat cit ai dat pe-un sandvici la Copenhaga ...deja platii juma' de aragaz (in plus) de marti si pina ieri, mincind prin oras ori pe la nemti!!! (ieri scosei friteuza de la conservare). No...drum bun, petrecere frumoasa si distractie placuta cu poienarii pe 26 mai!!!
mihaela, bafta la concurs!!! Cind aflii rezultatul de la suiedejii ceia???
vik iti placu gheisa??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Lil sincer nu-mi placu, asa de rau mi-a parut ca am tras de ochi sa rezist pin la sfirist. Alberto inteligent a adormit dupa 25 min. Da stii ce e funny ca dvd-ul asta inchiriat exact pe la min 25 se tot bilbia, nu-si revenea, l-am scos, l-am lustruit, nasol rau, dupa a mers super. asa ca trag io concluzia ca majoritatea nemtzilor ce au luat dvdu' exact dupa 20-25min l-au inchis da cam in draci asa de au ramas semneLena mare dreptate ai avut, King Kong fu mult mai deep asa, aveai ce sa filozofezi pe margine acolo. La asta am zis scurt bullshitVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragilor,diseara merg la preteni,inarmata cu toate mobilele(telefoane bre,nu canapele si scaune) din casa,cu un milion de tigari si spirtoase,sa vedeti ca o sa votam in draci!parca plec la razboiIncerc sa nu va las singuri,ca vaz ca ma delega doruletu,dar sa fiti si voi prin zona,ca avem treaba multa!
doruletu,drum bun mami,distractie placuta!
lirisuca,sa creasca mare burtica de baietel,sa fii linistita si vesela!Sintem cu tine!
Maruca,la fel lena,vik,ileana,sabinski,irimelu,Alyssuca(daca nu stiai,eu am boala diminutivelor,gata,te-am facut si pe tine fetita cu coditzesi restul absentilor ofcorz!
itsme,cre'ca te bat daca nu mai dai si tu un semn!Te bat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lena, vai vai:)))

Am fost cu Sofia....a fost relativ cuminte, dar nu a vrut sa stea cu toti copii pe scaunele..a stat langa mine si m-a muscat de brat razand timp de 45 de min
A fost f frumos, numai despre Mozart, si au cantat corul Radio de copii, tre sa recunosc, a stat cuminte cand se canta.
La un moment dat s-a vorbit despre cel mai la indemna instrument...anume vocea umana..la care Sofia a inceput sa cante f f tare, si se transmite in direct emisiunea asta:))

toata lumea a ras in hohote iar eu m-am inrosit instant.
Daca era cu sotul, era in mod singur muuult mai cuminte ,Rayuelutz(), suntem defecte, ceva se intampla.

va pupic....ne vedem pe seara, sper;-)

ah, era sauit.

acu 16 ani fu Duminica Orbului....
iar romanii nostri is resemnati rau de tot....
sa-mi ziceti daca se intelege ceva din www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo141161.htm" target="_blank">asta, pliiiiiiiiz.
muah,muah.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput