Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hehe, vorbesc singura...ce ziceti de finlandezi????

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Mihaela, scuze ca n-am vazut mesajul tau...eram la yank in camera cu restul lumii.

Am venit sa-mi exprim socul si dezamagirea...Ma duc sa-mi inec amarul!

Mai vin io!

Noapte buna, poiana!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Deci sa recapitulam:
Scandinavii cistigara prin "orcii" finlandeji, noi iesiram inaintea suiedejilor...deci per ansamblu e bine!!
una peste alta yank fu o gazda minunata, ne ma dadu prin dispensa si 10 puncte la total..asa ca merita ceva kosher
io va pup si somn usor

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deci in seara asta fu un bullshit total, in primu rind ca n-apucai sa vaz mai nika din cauza plozilor care scoteau mereu jucarii din cutiile in care ma kinuiam io sa le sortez, shi in al doilea rind fiinca ce auzii nu mi-a gighilat urekile in mod placut
Ce-am vazut: Moldova, care sux, ca sa ma exprim finutz, una dintr-o tzara fosta Iugoslava, mijto rokie- roshie shi cu coada-fara coada-, Rusia mi-a placut, shi cam atit, a, shi Romanika noastra, is sigura ca daca vedeam tot show-u nu-i votam, ca n-au stralucit, da-n lipsa de concurentzi...bre, shi vestimentatzia fu de tot rahatu, cel putzin de la briu in jos era ceva de vis, moartea manelishtilor, nu alta!
Am uitat sa-mi zic parerea de finlandeji, pe care i-am ascultat numa dupa ce-au cishtigat, ca atunci cin le veni rindu sa cinte imi zbiera fi'mea in timpane deci parerea mea e ca ajtia sux rau de tot, breee, asha ceva

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

beyyyyy,slabut de tot in poiana!Eu am motivare,am fost in vizita,da am urlat cit pentru 6-7 pagini pe forum:))Si am votat in draci!
Bravo Romanika,io-s multumita ca a iesit inaintea suediei!Ura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Azi a fost o vree schimbatoare si rece la toronto, innorata si cu vint... si am decis sa nu mai mergem la Ontario Place ca ala este la lac si acolo bate vintul si mai si... Dupa orele de gimnastica cu fetele ne-am hotarit sa mergem la matusa mea sa vedem Eurovizionul ala mult laudat si asteptat. Ea are satelit si vede toate canalale din Romania.
Ei si am ajuns acolo chiar cind incepea emisiunea. Mi-a placut deschiderea, prezentatorii si ei draguti. Chiar, cererea aia in casatorie a fost pe bune sau a fost o gluma?
Mi-a placut cum a cintat Mihai cel mai mult. Merita mai mult decit locul patru, fetele mele il iubesc si ii cinta melodia pina ma apuca pandaliile!
La finlandezi am zis in gluma "sa vezi ca astia or sa cistige" cind matuse-mea si fetele se tot strimbau ca erau uriti si ca nu aveau ce cauta acolo. Ei... si parca am avut gura aurita. Mare dezamagire si mare curiozitate cum va arata concursul de la anul... aha...
Mi-a placut tipa aia cu rochia rosie-rosie si tocuri inalte. Rujul era insa prea inchis si o facea sa arate ca o papusa de bazar. Ii trebuia un ruj rosu ca rochia. Dar mi-a placut ca a cintat si a dansat din suflet, vesel si cu mindrie.
Turcoaica de rahat! Parca era in pielea goala, cu franjuri mai jos de buric, cu tatuajele alea si cu parul prea alb pentru tenul ei.
Care a fost treaba cu nemtii nu am inteles... Hilibilies?... bleah! yyyhaaaa
Si tipa aia cu "I can twist"... pai statea ca batul si cinta twist... baga draga un joc de twist acolo sa vedem despre ce este vorba...

Witchie... am spus la toata casa ca "te cunosc"!... Si am fost mindra de tine!

no, sper ca miine sa fie mai frumos afara sa mergem si noi undeva.

pupaturi si noapte buna la poenitza din Toronto cu drag :)))

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, am venit si eu sa-mi prezint scutirea medicala si sa cer zcuze mai ales de la Rayu si Irimela ca n-am raspuns la apeluri...
adevarul e ca dupa ce m-am chinuit cu sindromul de tunel de la mana, de am tinut-o in tija cam 1 saptamana, mi-am tras acu' si o minune de pneumonie, asa ca stau si dormitez si trag cu antibiotice si antiinflamatoare in mine de zici ca dau turcii, asa ca sper ca ma iertati ca n-am mai dat nici un semn...

n-am mai apucat nici sa va citesc, daca au fost aniversari, casatorii, mese si boteze eu sa stiti ca va urez si va am la inima, da' n-am acu' timp sa o iau din urma sa vad ce si cum

ca sa raspund la o intrebare mai veche si anume daca la noi e concediu medical, raspunsul e ca teoretic da, exista, dar lipseste cu desavarsire....ca sa ma exprim mai pe intelesul tuturor, nu ma opreste nimeni sa iau concediu medical daca sunt bolnava, dar problema e ca cat timp lipsesc mi se aduna treaba (ca nu ma inlocuieste nimeni cat lipsesc), asa ca daca mi-as lua concediu, dupa aia as muri de inima si de infarct cand m-as returna la munca si as vedea ce s-a adunat acolo asa ca desi indreptatita, nu-mi iau de obicei, si o duc ca bou pe picioare pana dau in pneumonie, ca in cazul de fata....

asta asa in linii mari ca sa stiti ca lipsesc cat se poate de motivat....

despre Eurovision eu nu stiui nimic, vad ca s-a petrecut in lipsa mea, doar pe Boris de la Croatia as fi vrut sa-l mai revad, in rest, sa castige cine e mai bun si mai dezbracat, dupa parerea mea...

va pup, revin eu cand ma pun pe picioare..

PS. Sabino, eu imi cer scuze dar nu stiu ce sa spun in legatura cu 'dumineca orbului'...mi-o amintesc (acu' ca zici tu) foarte tulbure si dureros, dar intre timp am (preferat sa) uit, ca stii tu, life goes on....pacat insa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Itsme, ce bucurie sa te vedem. Incepusem sa ma ingrijorez ca nu dai nici un semn. Bine ca ti-a trecut sindromul, si acum pneumonie?... Uoooof! Stai cuminte acasa, ca nu-i de gluma! Chip in taci!

Eurovisionul n-a fost cine stie ce, mie mi-a placut melodia rusului si Norway, n-a fost rau nici romanasul nostru, insa asa barbat bine ca Boris n-a mai fost anul asta...

Rayu, ne-am mutat de pe forum in camera lui Yank...de pe yahoo, ca mergea chatul ca melcul...Gazda buna, lume multa, bauturica, numai tu lipseai.

Mai vin!

PS: Ce e duminica orbului?

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Breeehhh, sa ne fie rusineee!!! Asa cum uitaram de duminica orbului (Irimellu' e aia din 20 mai 1990 cind romanii votara cu ), asa uitaram ca azi ii ziua Elenelor si Costicilor...da' cum din astia nu avem...io le ureaz
La Multi Ani buni si frumosi, lu' mama Rayu si lenei, pe care o avuram asara la mina cu beutura, si-am scapat-o...asa ceva
Sa fiti santoase si fericite
Yank, ti-o mai ramas fasole??? (chiar vroiam sa te tot intreb, stuchitear matele, de unde ai procurat poza ceea cu tenesii stii tu cui??? )
itsme, multa sanatate...ce patitsi de se adunara toate bubele in fundu' tau??? Mai treci pe-aci...
Va pup si o duminica superba!!!
PS Alyssa, cite bilbe o tras Uici, ca era online cu noi!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi Rayuuuuuuuuuu si Lenaaaaaaaaaaaaaaa, mereu se bea aicisa domne:)

eu is cam necajita, varul meu are probleme de santate, asa ca o sa cam trag o tura pe la spitale azi...................l-au internat cu tensiune 24 ieri.
Si in weekend sa nu te-mbolnavesti in RO............

Uici a fot f f tare! ne straduiam s-o facem sa rada da nu s-a balbait!
Uici, toata admiratia si de la mon mari:)

itsme...sanatate!!!!!!!ca-i mai buna decat toate.
oare ce-o face Doruleatza:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput