Scandinavii stiu DC... (116)
Raspunsuri - Pagina 11
yank spune:
Bre,lume multa la mine-n living,mare destrabalare,ma reclamara vecinii,o baba s-a trezit brusc si a crezut ca a venit revelionu peste ea,in fine,agitatie mare.
Rayu,Lena,heipi barzdai,mai am fasole si ptr Rayu,pieptu ala ardelenesc in schimb disparu,nu stiu cine e vinovatu dar daca il prind...
Curatenie am facut eu cu Vika vreo 2 ore,cel mai greu au iesit petele de Nutella de pe canapea si de pe o pereche de bikini pe care nu i-am identificat inca.
Veve,sa vii sa bati covoarele,ca sint pline de coji de arahide,si numai tu rozi asa ceva
Da oricum,va mai astept,pentru cine nu vine poate sa ne urmareasca la TV in sistemul PPW.
Witchie,ne-ai blacut bre,ce mai comentezi in afara de iurovizon?,ca sa te mai urmarim?
V-am pupat,mai [in]viu
iren spune:
La multzi ani RAYU shi LENA!
Sa fitzi iubite
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Rayuela spune:
multumesc dragilor pentru urari!Leno,eu te invit la un drink si un The Doors,ca am un gust amar dupa Eurovizionu de cacao.Cum dreac au putut cistiga uritii aia?Eu cred ca votul Europei pentru hidosii aia vrea sa spuna ceva ,si anume ca Europa e suprasaturata de gluma asta,numita Eurovizion!
Mihaita a fost meserias,Bubu a turbat,bine turbaseram toti,am dansat si am urlat,iar Bubu ne-a facut un show de nici nu ne-am mai uitat la tv,ca se invirtea saraca,de a si cazut in nas de atita zbantuiala!
Sa va zic ce mi-a placut mie:Grecia,criminala,Lituania m-a spart ,bey,ala chel cu ochelari care a innebunit,il mai stiti?Asa fac eu la betie!dau din toata mainile si toate picioarele,m-am recunoscut mult in personaj:))
Suedezii sint fierti,evident:))
iren spune:
Am uitat sa zic: ce era, frate, cu habaucu ala de prezentator olandez, e gay tzacanit, sau numa tzacanit, ha?
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Rayuela spune:
irenule,mie mi-a placut prezentatoru olandez:)da nu-i de mirare,mie imi plac ciudatzeii:))
Unde pot sa gasesc si eu melodia Greciei bre?
Alyssa spune:
La ulti ani Rayu!La multi ani Lena!
Sa aveti parte numai de bine, impliniri si sanatate!
Iar e de beute in poenitza
Hai noroc la toata lumea!
acum am si eu o intrebare... Italia mai fratilor de ce nu era la eurovizion si de ce nu a votat? Nu este parte din Europa? Sint suparati?... ca am zis...ahaaa... acum italienii sigur il voteaza pe Mihaita... da ia italienii de unde nu's!...
si apoi... cererea aia in casatorie? a fost reala sau o gluma? ceva poveste intre ei doi? tipa era papusa de papusa, bravo ei!
bunica-mea comenta si ea la concurs, asa mai arunca si ea cite una... de frantuzoaica a zis "ei, decit sa cinti aicea mai bine te-ai duce sa te piepteni un pic"...nu i-a placut coafura ei. De turcoaica a zis ca este nebuna sau ca au innebunit turcii de tot. Nu i-a placut de ea deloc. De finlandezi a zis ca au cistigat dracii ca este aproape sfirsitul lumii si s-a timpit lumea, tine cu dracii :)))
Alyssa spune:
Vreme frumoasa, cu soare la Toronto. Si casa mea vraiste rau de tot!
imi beau cafeaua aici cu voi si nu stiu ce sa fac... curat sau plimbare?...plimbare sau curat?...
da' parca Duminica nu este bine sa faci nimic
Adela99 spune:
lena rayu
na, ca ma pot loga si io :-) nush de ce de multe ori cand ma loghez imi apare un mesaj ceva cu active-x sau asa ceva si apoi ma da afara, d-aia m-am limitat sa va citesc ... la fel si cu chat-ul :-(
mie mi-a placut costumatia Greciei, Suediei si a Ucrainei ... melodii nici una in mod deosebit
rayu, uite www.eurovision.tv/english/index.htm" target="_blank">d-aicipoti sa iei orice melodie ... te-as fi bagat direct la melodia dorita, da' pe pceu meu dureaza o vesnicie
iren spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
irenule,mie mi-a placut prezentatoru olandez:)da nu-i de mirare,mie imi plac ciudatzeii:))
Unde pot sa gasesc si eu melodia Greciei bre?
Rayu, io n-am zis ca nu mi-a placut, da nu pot nega c-am ramas asha shi p-orma m-a pufnit risu
mara03 spune:
la multi ani elenelor!!! sa fiti iubite si mereu fericite! rayu, , lena, .
aseara am fost prezenta peste tot si nicaieri. n-am vazut nici eurovision, n-am povestit nici cu voi cei din camera lu' yanku' (in schimb am savurat cateva dialoguri de pomina) si n-am mers nici la cluj, logic.
da' oricum, finlandejii au fost de poveste fratilor. mihaitza a fost ok, am dansat si noi pe-aici dupa modelul bubulinei, dar fara cazaturi.
mi-e ciuda ca n-am stiut ca uicii a fost pe sticla la tvr si ca n-am apucat sa va cunosc pe toti dupa ID-ul de pe messenger. dar vor mai fii ocazii si s-o vad/aud pe uicii si sa ne cunoastem ID-ul.
sabina, imi pare tare rau pentru varul tau. ii tinem pumnii ca sa fie totul bine pana la urma. sa ne tii la curent.
sa aveti o duminica linistita in continuare. mai vin io pe la voi.
edit ca sa pun ceva poze noi cu tudor
unu
doi
trei