Am auzit ca de anul acesta se da si la studente 8 mil daca am o fetita de 1 an si 4 luni mai pot beneficia de ceva pana la 2 ani ?
da?
unde ai auzit?
ca si eu sunt studenta si am un bebe de 1 an.eu am sunat la primarie prin martie si mi-au zis ca nu primesc nimic!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Daca sotul tau lucreaza si nu a intrat in prenatal poate lua un stimulent in valoare de 300 de ron ,dar am auzit de o lege pentru studente nu stiu daca e adevarat de aceea intreb paote stie cineva!
mie mi-a spus cineva ca studentele care absolvesc,desi nu au lucrat au dreptul la indemnizatia de 8 mil.dar nu stiu cat este de adevarat ca eu nu am mai sunt la primarie sa intreb.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Fetelor, eu am nascut in anul 2 un baietel. La momentul respectiv se dadea o anumita suma mamei, insa nu era ceva lunar. Stiu ca trebuiau multe hartii si nu m-am mai interesat! Cel mai simplu ar fi sa vorbiti la biroul social sau la secretariat ei stiu cu siguranta mai multe.
Cat despre luatul celor 8 milioane dupa absolvire este posibil pentru ca de curand au considerat perioada studiilor universitare drept perioada de stagiu de cotizare.
ANCA si EMA
EMANUEL