FIV 74

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Tia, Denisa va pup si sa va traiasca comorile, ce faceti voi cum sunteti?
Ilena pupici si la tine, ma bate din cand in cand asa un gand dar n-am curaj inca. Tu ce faci, tot cu dr., Ralu ce face in cate luni este? Sper ca-i ok sarcina.
Eu dragele mele sunt bine pot spune, ma indrept incet incet spre adoptie, mai am un pic de "lucrat" la dorinta sotului de a infia.
Va pupicecs si bafta fetelor care-s in focuri acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

denisa, un pupic si pentru tine..

Pia, multumesc, creste si e tot mai nazdravan.. bafta orice ai decide

Mergi la inceput

Ileana lasa mama depresiile, viata este prea scurta si frumoasa si trebuie traita din plin, asa ca fruntea sus. Noi suntem "razboinicele luminii" hehehheeh...m-am corectat gata, pup

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by Pia

Ileana lasa mama depresiile, viata este prea scurta si frumoasa si trebuie traita din plin, asa ca fruntea sus. Noi suntem "veterane ghinioniste"

PUPICI

CE FACI MAI...
Eu lucrez aici sa ma "scot" din ghinioane, vreau sa ma refac "razboinica luminii"...si-mi pui si tu pecete...

Am renuntat la Dr. si am luat o pauza.
Am fost prin alte parti, am simtit pe pielea mea ceva diferente, m-au luat ceva regrete....si am de lucrat la psihic...instinctul meu de conservare a devenit foarte saritor....

Ai curaj cu adoptia!...chiar daca trebuie inca sa mai duci munca de convingere...
Bafta!

De Karula, o las pe ea sa-ti dea raspuns, ca "o simt prin preajma"!

Mergi la inceput

Ralu mama daca esti prin preajma astept vesti, nu uita ca mi-ai promis ca ma ti la curent luna de luna, si eu am inca rabdare cu povestea aia.
Cred ca o sa ma anunti cand deja iti ti bebeul in brate.
pupici

PS: Ileana ai vazut ca m-am corectat, gata cu ghinioanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Mamaieeee Piaaaa!!! Haha, auzi la ea, sa n-o credeti fetelor, ca Pia e un model de rabdare, tinetete si vioiciune!
Eu: 28 sapt. azi implinite fix. Infloresc si va doresc la toate, fara discriminare de varsta si vechime sa traiti din plin cel putin o sarcina frumoasa si sa nu suferiti prea mult sa o obtineti. Sau...... cum zice Pia, sa fiti mame pana la urma orice cale ati alege voi!
Va citesc, parol, ma bucur cu voi si plang cu voi. La "mamici" nu pot sa scriu, tot aici ma simt acasa.
Va stiu deja (aproape) pe toate si stiu ca acum e o noua tura de tinut pumnii. Dar o fac mai din umbra.
CURAJ!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deusa spune:

Draga Pia,

In primul rand bafta pentru Why Not! sa fie cu cel putin un bebelus!
La fel si lui Andicu! Ce voiam eu s-o intreb pe Why Not este cum i s-a parut tratamentul, l-a suportat usor, a avut manifestari sec. " nasoale" pana acum? Dar tu, caci inteleg ca ai mai facut tratamentul?
Eu incep tratamentul ( in cazul in care eco e OK ) vineri sau sambata functie de de CM ( din ziua 2 ) cu Diphereline 11 zile , dupa care eco si apoi dipher+ menogon, nu stiu inca cate zile, caci nu mi-a spus dr. Cocei. Vineri, adica maine, voi fi la eco la Giulesti. Pentru ce sunt eu ingrijorata este piciorul cu care am avut probleme, desi analizele privind coagulare, trombocite ,protrombine, etc..( nu-mi vin acum toate denumirile in minte ) le-am facut la Giulesti si mi-au iesit f. bune, dupa spusele dr. Niculescu siu dr. Cocei
Tu cum te simti dupa atate incercari? Te-ai ingrasat, te simti rau? Doamne ajuta pentru noi toate ca de data asta sa fie cu succes la toata lumea!

Va pup si numai bine! Am sa va citesc vineri seara sau sambata, caci pana atunci nu mai am posibilitatea.....

Deusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Frumos, frumos, fetelor, m-ati impresionat mult... imi sunteti cunoscute de pe timpul cand 'sapam' in arhivele FIV-ului. Si cat de solidare sunteti una cu cealalta! Karula, tu ai ramas natural, nu? Iti doresc un bebelus care sa-ti umple sufletul de fericire!
Pia, sa dea Domnul sa-ti convingi sotul si sa gasesti copilasul care te asteapta sigur undeva!
Ileana, mi-aduc aminte cat de dezamagita ai fost tu de Medsana... am schimbat atunci cateva vorbe... Dar stii ceva, eu cred ca reusita vei avea acolo unde mergi fara urme de indoieli in suflet! Bafta maxima!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ce putin mai ai,Ralu sarcina usoara in continuare!
Si eu sunt aici aproape si traiesc alaturi de fetele de aici fiecare bucurie si necaz.
Pia,Ileana stiu ca intr-o zi ve-ti fi mamici si nu unele oarecare ci mamici foarte bune.
Ileana, tu vrei sa mai faci FIV?

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Deusa, eu abia acum am vazut mesajele tale, m-am dus si la capitolul trecut... nu stiu cum de nu le-am vazut mai devreme Tu ai inceput inhibarea din ziua 2 a cm... ce varsta ai? (scuze ca te intreb, dar as vrea sa stiu si eu cam pe unde m-as incadra cu inceperea stimularii, eu pana acum nu stiam decat de ziua 21 sau ziua 5, la Liliana am vazut insa ca a inceput din ziua 1 si nu mai inteleg nimic...) Apoi, tu vei face stimulare numai cu menogon? Vezi ca s-ar putea sa ai simptomele neplacute (la picior ma refer) din cauza menogonului, pt ca acesta accentueaza coagularea sangelui si poate duce la tromboze... chiar daca analizele de coagulare ti-au iesit bune inainte de tratament, este posibil ca ulterior (dupa ce vei incepe tratamentul) sa apara efecte neplacute daca ai predispozitie... Cred ca aspenterul (care se utilizeaza in protocolul FIV la alte clinici) ar fi bun pt tine... Intreaba dr., cel mai bine!
Bafta multa, tinem pumnii!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput