FIV 74

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Avalon eu am inceput Dipherelinul intre ziua 1 si 2 (nu pot spune ca am inceput in ziua 2 de CM). Motivul: la mine endometrul si foliculii se dezvolta devreme, chiar foarte devreme. Am facut unele inesminari chiar si in ziua 7 de la CM cand endometru si foliculii erau numai buni de asa ceva. La ultima inseminare facuta de prof. in ziua 10 aveam deja endometru trecut de 9 si folicul trecut de 18 (nu mai retin exact). dar eu am intrebat asistenta cand as putea sa incep inhibarea si ea mi-a recomandat sa incep putin mai devreme de ziua 2 de CM si asa am facut. varsa mea este destul de frageda, doar 38 si ma indrept vertiginos spre 39. Dupa prima eco prof. s-a uitat la FSH si la varsta. Chiar daca FSH meu era de 7,9 (dupa asistenta BETON la varsta mea) tot mi-a data sa fac 4 Menogon /zi. La mine FSH=ul variaza faorte mult.
Mult noroc fetelor care sunt in plina batalie si multi pupici dulci fetelor care ne incurajeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Karula pupam fata dulce dulce!M-ai impresionat sa stii cu expresia ,,tot aici ma simt acasa,,.Esti o dulce.
Cat despre veterane era cazul sa mai apareti,ca ma gandesc eu ca norocul tot de aici vine,ca fetele astea noi reusesc aproape toate asa ca cred ca tot de la capitolul FIV li se trage.
Pupici si bafta tuturor!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Tia, Pia, Ileana si Karula

Tuturor fetelor care sunt acum in focuri multa multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Acum mi-a scris Andicu. Are in burtica 2 embrioni, de 5 si de 6 celule. Ii tin pumnii sa fie una din urmatoarele .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Andicu, sa te vedem cat de curand . Ti-a venit randul Andicule!
Crinuta, mutumim pentru vestile bune. Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicule, ce vesti bune! Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la capat. Noi tot cu pumnii stransi.
Avalon eu si anul trecut si acu 2 ani am facut protocolul scurt : din ziua 2 dipherelin 0.1, si din ziua 3, 1 dipherelin si 4 menogon, 10 zile apoi echo, apoiu inca 2 zile stimulare, dupa 2 zil;e punctie, supa 3 zile ET si apoi 2 sapt de relaxare la pat. In total ia-ti in calcul 1 luna.Bine ca in sfarsit te-ai programat.
Why not sper sa auzim in curand vesti f bune si de la tine.
MRL si Moniland succes in continuare si asteptam recolte bune si de la voi.
Puiramy nu te mai stresa, va fi bine .
Moni si Mihnea .
Cecilia.

cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bravo Andicu!!!Acum stai cumintica in pat,nu te stresa si pe 1 iunie te asteptam sa ne spui ca esti

Bafta multa si celorlalte fete care-s in focuri!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ANDICU ce a fost mult si greu a trecut, ma rog pt. tine ca aceste 2 saptamani de asteptare sa treac repede si pe 1 iunie sa ne punem pe petrecut!
Why Not multa bafta maine si norocul sa nu te ocoleasca, astept vesti bune si de la tine!
MONI si MRL mai aveti un picut si voi, va urez bafta in continoare cu tratamentul, pumnii mei stau stransi pt. voi!
Un -ic special si pt. celelalte fete...mai noi sau mai vechi pe forum!....si ca sa o citez cumva pe Andicu: "...ne vine si noua randul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by antosit
ca sa o citez cumva pe Andicu: "...ne vine si noua randul!"

Abia astept!!

Moni si MRL bafta muuulta!!Pe cand punctia la voi?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cristinici, mai explica o data aici, ca-s mai grea de cap: cum adica din ziua 3 diph.+menogon? Cate zile ai facut tu diph. si cate zile menogon+diph.? Sau ca sa inteleg mai bine zi-mi la ce data ai inceput tu tratamentul si la ce data ai facut ET-ul, ca asa ma dumiresc eu... Adicatelea nu inteleg, o luna cu tot cu cele 2 sapt de repaos la pat?
M-am programat, caci daca nu erai tu sa-mi arati cum sa procedez, si acum plangeam pe aici... Mersi mult! Poate am norocul sa fim colege la toamna, m-as bucura mult!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput