Da vinci code

Da vinci code | Autor: blinky

Link direct la acest mesaj

Am zis si eu sa va consult in legatura cu acest film. Probabil ca moderatorii vor vrea sa l trimita la Arte dar poate il putem pastra aici o zi doua, pentru recomandari macar.
Ce ziceti? merita vazut? Eu am prevazut sa l vad in seara asta, dar nu stiu daca ideea unei cozi ma incanta. Am mai si auzit de dimineata la stiri (cert, frantuzesti...)ca ziaristii care l-au vazut aseara au fost foarte dezamagiti si ca nu ar face o impresie f buna printre critici. Evident, nu ma asteptam la altceva din partea tarii mele gazda, avand in vedere ca e departe de a fi un "film d'auteur" si mai e si american. Dar chiar sa nu merite? va mai scriu dupa ce-l vad....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La noi abia miine are premiera, iar pe internet nu l-am cautat inca :). Spune-ne si noua daca ti-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am citit cartea insa chiar sunt curioasa daca merita vazut, pentru ca deja se face publicitate si la noi ca va fi in cinematografe saptamana viitoare.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Mare grija! Nu va jucati cu mantuirea sufletului

IPS Vladimir, Mitropolitul Chisinaului si al intregii Moldove, i-a indemnat pe credinciosii ortodocsi din Republica Moldova sa nu vizioneze filmul „Codul lui da Vinci”. Intr-un apel al Mitropolitului se spune ca „acest film antihristic se bazeaza pe hula potrivit careia Mantuitorul nostru ar fi avut sotie si urmasi trupesti”.

Potrivit Mitropolitului, „participarea oricarui crestin la aceasta vizionare reprezinta o lepadare de Hristos, o grava perversiune duhovniceasca si solidarizare cu dusmanii de moarte ai Bisericii lui Hristos”

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Cartea am citit-o si m-as duce la film din pura curiozitate.Sa vad cum "a iesit " fatza de carte.
Marturisesc ca am citit cartea din cauza ca auzisem pe la multi prieteni despre ea si nu se putea sa fiu pe dinafara conversatiei iscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Initial creeata de blinky
Probabil ca moderatorii vor vrea sa l trimita la Arte dar poate il putem pastra aici o zi doua, pentru recomandari macar.

sorry, regulamentul e pentru toata lumea

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Mitropolitul respectiv era cumva ?
Esti liber sa vizionezi cefilm vrei pt ca apoi sa-ti intareasca convingerea ca ce stii tu este adevarat sau dimpotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mitropolitul Chisinaului o sa obtina exact contrariul. Oamenii vor merge la film sa vada de ce este interzis :). In plus, si biserica catolica si acum si cea ortodoxa mi se pare ca-si jigneste credinciosii, crezindu-i imbecili si creduli si avind grija sa-i protejeze pentru ca pe ei nu-i duce capul! Dintr-o carte politista au facut un adevarat caz, ca neam de neamul lui Brown nu se astepta sa ajunga el asa important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu am vazut reclamele de pe AlloCiné, si ca orice reclama iti dadeau l'envie sa il vezi.
Nu am citit cartea pana la capat, ptr ca incepuse sa ma enerveze cu ideile sugerate..

Probabil ca voi vedea filmul din curiozitate - sa vad cum puteau cei 2 sa cada cu Smartul in piramida rasturnata, ca m-am invartit de nu stiu cate ori pe langa acea "insulita verde" din fata Luvrului, si nu vad cum!

Sigur nu il voi vedea la cinema ca nu am cu cine sa las copilul, si apoi sa dau banii si sa nu-mi placa.. Astept DVD-ul. (sa-l inchiriez evident)

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

andreea si eu tot de asta am citit-o si chiar f tarziu...Nu pot spune ca m a fascinat, e o cartulie politista amuzanta, si evident k nu am luat in seama toate detaliile religioase, care sunt eronate dupa parerea mea. In alta ordine de idei, nici descrierile nu sunt ele f exacte. Dar desi am zis ca vad filmul, nu sunt f sigura ca voi fi in stare sa stau la cozi pentru el.
In plus...Dsoara Tautou mi se pare extrem, dar extrem de nepotrivita pt acest rol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tocmai am citit in presa ca a fost huiduit la Cannes filmul.

http://www.evz.ro/article.php?artid=259479

Nana Motoc

Mergi la inceput