Da vinci code
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
Eu o sa-l vad mai incolo, cand trece balamucul si inghesuiala...Insa nu ma incanta deloc alegelea lui Audrey Tatou, are o fatza de soricel plouat, nici o legatura cu personajul Vittoria din carte..stiu ca francezii au impus-o, da puteau sa gaseasca una mai "hotarata"
V
veni, vidi, Victorie!
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Victoria
nu ma incanta deloc alegelea lui Audrey Tatou, are o fatza de soricel plouat, nici o legatura cu personajul Vittoria din cart
Normal ca nu are nici o legatura. Nu e nici o Vittoria in "Codul lui DaVinci"
*segmentation fault*
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Tocmai am citit in presa ca a fost huiduit la Cannes filmul.
http://www.evz.ro/article.php?artid=259479
Nana Motoc
Din fericire e adevarat!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
irlandeza spune:
Eu nu am citit nici cartea si nici nu vreau sa merg sa vad filmul , nici macar din curiozitate. Mi se pare o blasfemie , o minciuna.
Eu citesc biblia si e mult mai bine.
Noi 2 singurei
aschiutza spune:
Am vazut filmul si e ok, un thriller si nimic mai mult, asa cum e si cartea. Cei care cauta adevaruri despre religia crestina sa le caute in carti de profil si nu intr-un thriller. Ideile folosite de dan Brown sunt cunoscute de zeci de ani, sunt carti publicate cu mult inainte de isteria Codului. Mesaje in picturile lui da Vinci au fost cautate iarasi de mult. Asa ca eu nu vad nimic nou sub soare .
Cartea e scrisa dupa toate legile unui thriller de succes care pot fi invatate la un un curs de Creative Writing. Filmul nu e un film de arta ci unul de actiune si isi implineste scopul. Mie mi-a placut Tatou (un singur lucru nu pot pricepe, cum pot domle tipele astea frantuzoaice sa alerge pe tocuri sute de metri cind eu dupa 100 in adidasi imi dau duhul?)
---------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
lulu77 spune:
Dupa cat tam-tam s-a facut ,cata reclama si publicitate .....NU MERITA!
Parerea mea ,este foarte slab filmul !
Daca apuci sa citesti cartea ramai cu un gust amar dupa ce vezi filmul ,esti foarte dezamagit.
In comparatie cu filmul "Memoriile unei gheise "- acesta merita vazuta de zeci de mii de ori .Este drept , nu se compara cu cartea ,dar in 2 -2.30 ore nu poti cuprinde toata informatia dintr-o carte ,dar merita!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Delidana spune:
Mie mi-a placut filmul, este de actiune iar ideea este interesanta. Ma amuza la culme reactiile "fetzelor bisericesti" care dau atita atentie unui film care este doar atit: un simplu film. Eu votez pentru vizionare.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Kittie spune:
Nu se compara filmul cu cartea. Plus ironiile "fine" la adresa francezilor care fac tot amuzamentu peliculei. Totul pare usor, la-ndemana pus pe ecran, cartea era mai atragatoare .
dezamagitor.
, mami de ( 13oct04 )
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Mare grija! Nu va jucati cu mantuirea sufletului
Eu am solutia: vizionati filmul dupa care mergeti la spovedanie. Ramineti si cu filmul vazut si cu sufletul mintuit, ca parca la spovedanie stiam ca ti se spala toate greselile marturisite.