va plac aperitivele mele?
Raspunsuri - Pagina 8
Dana_ch spune:
Cami lasa ca emigram poate si asa ajungem,sau castigam la loto(poate o mostenire de la o matusa)
Poze cu Lucas
Bimilit spune:
Cami , pai nu ai inelul lui ARABELLA?ca in 2 sec suntem la tine.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Ange eu astept , am rabdare si te inteleg perfect cum e cu 2 copii acasa . Si eu am 2 fetite , dar una e mai mare si mai intelegatoare .
Aseara am facut prajitura 20 si e gustoasa ...
Checul tigru l-am facut si eu si le place tuturor membrilor fam. mele asa ca voi mai face .
Deci ... astept , cand ai timp bineinteles ca nu vreau sa te stresez , retetele de la rulade .
Numai bine !!!
albumele noastre
dana p. spune:
Ange, l-am executat pe tigru ieri si a iesit o minunatie, foarte frumos la aspect si la gust o bunatate.Am facut pana la urma doua checuri ca mi-am dat seama ca daca fac unul singur nu se va coace bine, se va arde deasupra si dedesupt si la mijloc va fi crud, dar asa a iesit perfect nu s-a ars deloc iar inanuntru este foarte bine facut.
Multumim de reteta, iar cand ai timp sa le scrii incet-incet si pe celelalte.
Dana
Poze
Lucia_B spune:
Wow ce mesterite am gasit eu aici datorita Nataliei (Balbina).
Ange si Daneza_13 - va admir creatiile, jos palaria pentru asa maestrie.
Va rog din tot sufletul sa va impartasiti si cu urmatoarele recete:
1 - caserola de vinete
2 - Crema de banane
3 - Rulada cu dovlecei
4 - Tocanita cu rulada de orez (in deosebi rulada de orez)
5 - Placinta cu zucchini
6 - Quinche cu broccoli
7 - Rulade de curcan
8 - Tarta cu carne si ciuperci
9 - Rulada cu legume
Cer scuze daca sunt prea indrazneata de cer asa multe, dar mi-as dori foarte mult sa-mi bucur familionul cu asa gustari minunate.
Merci aticipat.
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Dorsilia spune:
buna!
fara cuvinte am ramas....si plina de pofte. Tare mi-as dori sa am si eu reteta de paine, arata atat de bineeeeeeeee, si cea cu susan, please !!!
ange spune:
Dorsilia,reteta de paine este cea de la masina de paine.Daca vrei o pun aici dar nu stiu daca framantata cu mana iese la fel.
O las la framantat in masina apoi o scot,o impletesc,o las la crescut si inainte de cuptor o dau cu ou si susan(sau mac).
Asta-i tot.
april spune:
ange, am facut tigrul. a iesit super. mersic.
PS. poze data viitoare, ca n-am mai apucat sa fac.
s-a mancat repedeeeeeee
mami si www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
greierash78 spune:
Ha, ha, ha....ange, ai impresia ca am avut ce sa pastrez in punga de hartie?Acum au fost, acum s-au dus tigrishorii mei shi itzi dai seama ca nici poze nu am apucat sa le fac, oricum itzi multzumesc mult pt retzeta!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78