va plac aperitivele mele?
la cererea mai multor pretene virtuale mi-am luat inima in dinti si am postat aperitivele(foto 5 la numar) de la party-ul baietelului meu de sambata.
A facut 3 ani!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=e90fre2.jpg&.src=ph
Raspunsuri
april spune:
sunt super
wow, imi ploua in gura.....
sa-ti traiasca puiutii!!!
vreau reteta de la tigru, rulada si arici. mersic.
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
mazzel spune:
ange foarte frumos
aluaturile acelea de eclere sunt chiar eclere sau le-ai umplut cu altceva? daca da cu ce? scrie si reteta te rog.
marinar spune:
supeeeeer...........doar ca eu tin regim.
totusi asteptam detalii, umpluturi, model (aricii sunt super tari)
marina
pozici
Balbina spune:
Ange, felicitari puiului tau in primul rind, sa-ti traiasca!
ce minunatie de aperitive ai facut! Foarte originale si aspectuoase. Zi-mi si mie, cum ai facut semafoarele? Dar ratusca? Sint in cautare de idei acum, ca luna viitoare baiatul meu face 2 anisori. Masa ta pare foarte bogata, poate scrii amanuntit ce ai avut si reteta pentru fiecare, asta daca ai timp, desigur. Merci mult.
------------------
Numai bine,
Natalia
desprecopii spune:
Ange - ce nebunie! Felicitari! Mi-ai lasat gura apa. Cind o sa trecem in vizita, as aprecia asa ceva :))
Sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Leditia spune:
uaaa ,arata bestial..de mi-a scazut glicemia aci...aoleuu,da pe cand o invitatie la degustare?
I-am aratat si sotului poze si cica "sa invat si sa-i fac si lui"Deci,ar fi excelent daca ai pune si retete.Mersic.
Sa-ti traiasca baietelul.
POZE
catutza spune:
Ange , sa-ti traiasca baietelul! Daca poti si ai timp vreau si eu reteta de paine de casa , ca tare as manca si eu, ca arata bine rau.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Himmelsduft spune:
Ange, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
Arata f bine aperitivele, vreau detalii.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
rodicaosoian spune:
bine mai ange ca lea-i pus acolo ca sa ne faci pofta,dar retele nu ni le dai?
plzzzzzz
arata foarte bine
si sa iti traiasca puiutul
ange spune:
wow cate felicitari am primit!
nu ma asteptam sa va "uimesc"
Cand aveti de gand sa treceti oceanul va astept pe la mine in frunte cu "despre copii".De flori,limuzina,masa si dans ma ocup eu personal.Si aperitivele le veti "aprecia" in direct
Binenteles ca va dau si retete.De fapt nu stiu ce reteta sa va dau?!Nu am facut preparat nimic special.probabil "decorul" va eclipseaza
Ok.fac rezumatul la platouri.Au fost 3.
primul platou(cel cu ratza din ananas)-platoul copiilor
-l-am facut cu oua umplute(galbenus+pate)+rata din ananas(decor)
-sandvisuri "manute" umplute cu o branza topita moale galbena
-sandvisuri "semafor" umplute cu branza filadelphia in care am pus ardei gras de 3 culori
-sandvisuri "inimioare" umplute cu pasta de ou(ou fiert si strivit+maioneza)
-un bol cu salam(gen sibiu)
-un bol mic cu masline verzi
Platou nr.2
-salata de vinete pusa pe ardei gras de 2 culori(taiati fundul la ardei)
-ficatei de pui in bacon
-vanata arici(intr-o vanata am infipt "frigarui" de sandvisuri-cascaval,rosii mici,parizer,sunca,etc)
-salata de ton(ton conserva+ceapa+maioneza) pusa pe cozi de telina
Platou nr.3
-un colt cu mezeluri
-un colt cu piftelute sau parjoale(nu stiu exact cum se numesc)
-un colt cu choux-uri(eclere sarate)
-un colt cu "pachetele" de:sunca presata+cascaval+ardei gras de 2 culori taiat fasii rulate si legate cu foaitza de ceapa verde
La prajituri am avut asa:
-cornulete cu rahat
-salam de biscuiti (care nu a apucat sa ajunga pe platou.l-au mancat de pe fund in timp cel taiam)
-"piersici" (prajiturile alea mici,rotunde,colorate care se dau prin zahar tos)
-tort "spiderman"(asta a fost singurul care nu l-am facut eu)
-frigarui din fructe proaspete(intr-un ananas am infipt bete pline cu fructe-capsuni,ananas,kiwi,mure,pepene galben-)
cam asta a fost.