va plac aperitivele mele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

acum daca aveti intrebari le astept

catutza,painea de casa este paine facuta la masina de paine.
Faci o bila mare din aluat pe care o imparti in 2.
Dintr-o bila faci o paine impletita.
Din cealalta bila faci alta paine impletita.
Pui painile impletite una peste alta presandu-le putin.Le lasi la crescut si inainte sa le bagi la cuptor le dai cu ou batut si cu susan sau mac.
Paine o poti pune in tava de cozonac saau o pui foarte frumos in tava de cuptor(asa iese o nebunie)
Daca vrei reteta de paine facuta cu "masina de paine" spune si o scriu aici.
Bafta si te asteptam cu poze.

Din acelasi aluat de paine puteti sa faceti "arici" cum am facut eu la ziua lui Robert.

Marinar,"aricii" se fac din aluat de paine.Faci chifle(ovale) pe care le "tai" pe spate cu foarfeca.Tepii aia se fac cu foarfeca.Tai pur si simplu coca cu foarfeca(foarfeca se tine cumva putin aplecata si bagata putin mai adanc in coca).
Daca nu am fost explicita spui si maine fac "arici" special pt. tine,pt. voi si am sa va pun poze pas cu pas.
Sunt super interesanti si usor de facut.
Ochisorii sunt din stafide.

mazzel,eclerurile sunt fara zahar umplute cu:salata de ciuperci,branza^proaspata frecata cu ceapa si marar si am uitat...

revin ca urla copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

m-am ingrasat inca 5 kile doar vazand pozele tale..

vreau si eu reteta la tigru te rooog...

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Ange,

La multi ani pentru baietelul tau!
Felicitari pentru aranjamentul plin de imaginatie. Simplu si de efect. O sa-ti "fur" si eu cateva idei pentru petrecerea lui Alexandra. Dar nu o sa pot sa te egalez.

Imi place ideea cu "aricii". Dar nu am inteles cum ii tai pe spate?

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Ange, m-au lasat cu gura deschisa toate bunataturile tale!

Cum ai facut tortul in forma de catel si mai ales cum l-ai ornat asa perfect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

ange, arata super... Sa-ti traiasca baietelul!

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

multumesc.

clau07,te rog,chiar insist sa-mi furi ideeile.Si eu le-am furat la altii
Binenteles ca ma poti egala.Ba chiar ma poti intrece.
Iti trebuie putin mai mult timp si ceva imaginatie
Daca ai intrebari si pot sa te ajut cu ceva,striga.Sunt prin zona
Pai fi atenta la "arici".Faci o chifla sau mai bine spus un ou.Da.un ou e mai simplu(din coca).Apoi il pui in tava (pe hartie pergament) pe burta.Il apesi putin cu mana.Cu foarfeca incepi sa tai(oul) pe spate.Ciupesti cu foarfeca pur si simplu din coca.Tai fasiute mici de 1 cm dar adanci.Eu am facut cate 4 coloane de tzepi pe fiecare arici.
mai intelegi? zi ca nu si maine fac special pt. tine si pt. fetele care nu au inteles,arici si pun poze pas cu pas.

Balbina,"semafoarele": o felie de paine(de toast-deaia moale si pufoasa) o tai in 2 si o lasi fara margini(coaja).Au iesit 2 dreptunghiuri da?
Asa.Acum.Intr-un dreptunghi desta de paine faci 3 gauri mici(eu am facut cu o chestie deaia de la seringa de ornat-spritz nu stiu cum ii spune) pe care le "umpli" cu 3 cercuri din ardei(rosu,galben,verde) taiate cu acelasi obiect cu care ai taiat si cercurile.Intelegi?
Le lipesti intre ele cu o crema de ce vrei tu si gata "semaforul".

"ratusca"(decor din ananas):pe asta a "decupat-o" sotul meu.a taiat un ananas in 2.Dar nu chiar in 2 ca la coada a taiat o mica scaritza.
Din cealalta jumatate a taiat un 2. Doi-ul asta l-a fixat cu scobitori in "corp"(jumatatea "intreaga").Pe corp a pus felii de portocala(cica imitau aripile).
Poti sa faci o incercare inainte de petrecere sa vezi daca-ti iese

danaA,tortul cu catelusul nu este "opera" mea.am sa aduc aici autoarea sa va explice cum l-a facut.

o sa revin cu retetele la: tigru,rulada,eclere si mai ce?

Mergi la inceput

ma intreba cineva cum am facut sandvisurile "manute".

manutzele,inimioarele,le-am facut cu forme cumparate.Stiu sigur ca sunt si in Ro.cand eram mica mama imi facea la aniversarile mele sandvisuri deastea de diferite forme,figurine umplute cu diferite creme.Erau din plastic(formele) si sunt forme de biscuiti,fursecuri,coca,etc
Fetele de peste ocean le gasesc la Wal-Mart la pana 1$ bucata si sunt n si n de forme si modele.

maimutzica,multumesc frumos.

Si uite am pus cateva poze sa-mi vedeti si "flacaul".sa vedeti pt. cine am muncit o zi intreaga la pregatiri

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550373751&security=KLQJOD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Am inteles acum cum e cu aricii O sa-i incerc inainte de eveniment, sa vad cum iasa.

Am vazut pozele! Frumos baiat ai, sa-ti traiasca

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

tigru, te rog

pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ange, merci mult, am inteles procesul, o sa te plagiez in curind
Ce pacat ca nu gasesc aici forme asa originale cum ar fi minutzele, va trebui sa ma descurc cu ce am: inimioare, stelute si floricele.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput