Generator curent - sfaturi

Generator curent - sfaturi | Autor: ellarot

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de un generator de curent si nu stiu ce sa aleg, la ce caracteristici(putere,marca,combustibil, etc) sa ma uit ca sa nu iau totusi un lucru sa ma tina 3 zile si apoi gata .
Ma intereseaza in primul rand un generator care sa poata duce o betoniera de exemplu. (si altele)
Poate cineva sa-mi de-a ceva sfaturi, sa stiu dupa ce caracteristici sa ma uit? (ca in magazine m-am lamurit , toti vor sa-ti vanda marfa ca a lor e cea mai buna ...si unele chiar costa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

www.eneria.ro

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

multumesc joxy de raspuns, insa aproape fiecare pagina imi da eroare la deschidere

Astept totusi opinii si de la cei care au folosit un generator pt diverse lucrari la o casa unde nu e curent electric .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Ellarot si noi am folosit generator la casa, nici acum nu avem curent. Ne-am uitat ca disperatii dupa unul suficient de puternic si in acelasi timp destul de ieftin. In sensul ca oricum ne trbuia doar pentru asta.Pana la urma am vorbit cu constructorul si am fost cu el sa il cumnparam. Te sfatuiesc sa faci la fel pentru ca ei stiu mai bine de ce caracteristici are nevoie, cat trebuie sa suporte etc. De exepmplu la noi nu merg mai mault de 3 aparate deodata!! Unul foarte bun nu prea merita ca nu il cumpara nimeni dupa si daca il cumpara iti da trei lei!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput