Montignac: ce am mancat azi (77)
Raspunsuri - Pagina 22
ralu spune:
Acusor-ce desteapta ai fost tu ca ai impartit tabelul!! Era tare nasol pana schimbai la toata lumea!!! Bravo!!(si pentru cele 16 KG.) - imi dai si mie un pic de vointa de la tine?!
andanii spune:
si eu vreau un gram de vointa
nu stiu ce e cu mine, in fiecare zi calc pe becuri cu ceva dulce ... singurul lucru cu care am abateri .... de aia nu am mai scris ca nu pot sa nu fiu sincera si sa spun ca mananc monti si sa nu delcar ciocolata mancata zilnic
anda unde esti sa ma mustruluiesti putin , te rogggggggggggg cearta-ma putin sa imi revin
sunt disperata ca sunt neserioasa rau
ANDANII 

acusor spune:
AdinaG, ca sa zic asa : "you're back in business"! Te-am trecut in tabelul cu "active". Am luat-o iar de la 0. E ok?
Ralu, saru'mana
. Iti dau putintica vointa de la mine, daca vrei. Da' numai putina ca n-am nici eu f. multa, ca mai scap la cate un interzis in week-end.
Fetele, n-am ce sa modific in tabel. Unde sunteti?
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ica 1975 spune:
Acusor, eu stagnez, insa se putea si mai rau ca in week-end m-am porcait de repetate ori cu inghetata, asa ca ... 3 X 
Noi
Anda Panda spune:
acusor, stagnez. am intrat doar sa dau raportul. de ce stagnez ? pentru ca am fost obraznica. am "senzatia" ca sint deja in faza II deja - cind de fapt nu prea e asa.
mai revin
a ! am uitat, acu am citit din urma si te vazui (acusor) la pozele alea "inainte si dupa". iti zic FELICITARI ! dar iti mai zic si LASA CIOCOLATA AIA PT VREO 2 LUNI CA N-O FI FOC ! si sa vezi dupa aia ce misto o sa arati. sa inteleg ca trebuie intii sa iti convingem sotul sa nu te mai scoata la pizza ca sa nu mai calci tu pe bec, nu? parca ai fi dan (sotza-miu) "nu eu sint de vina, X este, pen ca el a inceput"
in fine, revin cind o sa am mai mult timp.
va pup pe toate si TARE-TARE imi pare rau ca nu in spatele vostru sa va dau peste minute. ramine doar sa organizez tabara aia la mine acasa.
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
adinag spune:
Acusor, multumesc mult, asa-i foarte bine!
Seara (pe la 17h) am mancat carne de pui cu salata.
Si mai tarziu doua piersici.
Si acuma mor de foame!!!!!!!!!! de ma doare stomacul! Cum rezistati voi? Ca apa oricum eu beau mult, asta nu ma ajuta (vara beau pe putin 3l/zi).
Pe maine!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Si ca o nesimtita purcica ce sunt n-am rezistat si am mancat pe la 22h niste cas cu rosii... Rusine sa-mi fie, la ora aia!
Dar macar a fost conform MM...
Azi dimineata: omleta muuuulta cu cascaval. La pranz sunt in plan numai fructe, dar sa vedem!
Ne auzim si tineti-va de treaba!
Laura T spune:
Sa stiti fetelor ca sunt la Monty de ceva vreme iar, chiar mai strict ca niciodata as zice, doar ca nu am mai avut timp sa scriu pe aici ce mananc (concediu, treaba la servici). Oricum, daca ma puteti actualiza si pe mine la tabel, am 51.2kg! Inca 1-2-3 kg si gata!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
adinag spune:
LauraT - wow!!! ce ambitie!
Eu m-am porcit ieri, si ma enerveaza!!!
Am fost dupa amiaza, pentru ca era asa cald, la bazin cu fetita si consortul din dotare, care a avut ieri liberi. La telefon i-am spus ce haine sa impacheteze etc., eu mergand acolo direct dupa serviciu. Si l-am rugat sa-mi ia el ceva de mancare, ca sa nu pierd eu vremea aiurea. I-am zis sa-mi ia piersici sau nectarine, ca tot e cald, si sa merg la sigur ca nu mananc aiurea. Si ce mi-a luat? Doua sandwich-uri imense cu rahaturi (bune, ce-i drept!) inauntru. Pentru ca piersicile erau la pachet de 1 kg, si sa nu-mi fie prea mult. Mie?!?!?!? Pai eu mamanc cu placere kilu ala! In schimb mi-a luat ca fruct niste banane!!! 
M-am tinut eu pe poziti ce m-am tinut, dar m-a luat cu lesinul si am mancat sandwichurile ca nu mai puteam. Acolo aveau mai mari rahaturi de vanzare, asa ca... asta e!
faptul consumat si mai departe cu MM. Nu am voie sa disper, ca de altfel nu ma mai tin deloc...
azi inca n-am mancat nimic, n-am apucat inca!
Laura T spune:
Eu am continuat cu Monty, ma tot gandesc sa nu cumva sa pierd ceea ce in sfarsit am obtinut...Azi aveam 50.9 kg si as vrea sa ajung la 48kg. Caci inca mai am sunculite pe fund...
Sa vedem daca voi reusi sa ma abtin si de duminica incolo, caci iar plec in concediu (intai o saptamana in Bulgaria...unde sunt numai bunatati culinare...apoi la Madrid si Tenerife).
Revin dupa, nu ma stergeti din tabel!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi