Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mamini, saru'mana . Sunt hotarata sa ajung la 60 chiar daca mai calc pe bec cateodata. Poate arat si mai tanara.

Ca sa nu se supere nimeni, am facut 2 tabele. Unul in care am lasat fetele "active" si altul cu fetele "in pauza" de Monti.
Imi cer scuze anticipat fetelor scoase "pe nedrept" din tabelul "activelor" si le rog sa ma traga de maneca sa le "repun in drepturi".

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Acusor, felicitari

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Aseara cand am ajuns acasa am mancat friptura de porc la cuptor cu legume (dovlecei, vinete, fasole vere, mazare, rosii) si ardei copti ... foarte bun.

Ce am mancat azi:
MD: Omleta cu branza si sunca si salata de rosii cu castraveti
P: piept de pui cu sos de rosii si niste legume de la punga din care am ales doar fasolea verde si ceva boabe de mazare si salata de varza
Dupa pranz am mancat ceva inghetata, dar simpla, fara ciocolata sua vafa sau alte glazuri ... Oricum, rusine!!!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

auzi acusor ? daca e, eu zic sa imi deschid o asociatie monti, si va chem pe toate incoa, la mine acasa. nu va gatesc decit monti si va promit eu ca in toata casa mea nu veti gasi ciocolata nici in cel mai intunecat colt al casei.
ei, va bagati ? rezistati ?

pupici la toate !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, da-mi adresa ca vin imediat , insa NB- cu mine sa fii aspra, fara mila ca eu mai am mult pana la GT

pe toate si astept adresa, intre timp fac bagaje

Noi

Mergi la inceput

Sigur Anda. Sunt de acord. Sunt convinsa ca mi-as atinge tinta mult mai repede. Poti si cu mine sa fii aspra. Cum ziceam, nu prea am sprijin in casa. Sotul ma pune cel mai tare la incercare. Isi tot cumpara dulciuri seara si le mananca in fata mea. Maica-mea a facut orez cu lapte, placinta cu branza. Amandoi imi pun f. tare vointa la incercare. Dar ma tin tare. Daca mi-e pofta de dulce mananc o lingurita de gem cu fructoza.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Anda,vin si eu in si duc eu ciocolata, dar numai 99%
Eu de o saptamana stagnez la kg, am tot papat papanasi (faina de soia, de naut, branza, oua) + o tona gem cu fructoza, un pic de ciocolata(a se citi o tabla, dar sa nu vada Anda). Promit sa ma cumintesc mai ales ca te avem Anda pe tine si esti asa o incurajare!
De doua saptamani si sotul meu a trecut pe monti si a slabit 3kg.
Va rog sa imi spuneti in ce zi va cantariti ca sa va dau si eu datele mele.

pe toate si mult spor la slabit

Mergi la inceput

Danamiha, raportul se da lunea.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Acusor, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

de azi am reinceput programul MM. Acusor , te rog sa modifici in tabel: am 60,5 kg
M-am tinut de prostii (culinare...) si sunt si tare stresata, tocmai ma mut. Dar TREBUIE!!!

Azi am mancat:
MD: o nectarina
D: o salata verde cu rosii si ceva mozzarela pierduta prin ea

Restul inca nu se stie. Va anunt! ;-)

Vreau sa ajung pana pe 21 iulie (ziua mea) la 55 kg!!! Si Pana pe 29 iunie (ziua jumatatii) sa nu am mai mult de 58 kg.

la cat mai putine kg

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput