Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Map si July, pai daca nu facem haz de necaz si luam totul in tragic cred ca atragem raul, asa ca mergem inainte cu optimism.I-am zis lui Luca acush ca ramane fara galerie daca nu sta cumintel acolo
Se nascuse acum cateva zile un bebel la 29 de saptamani si era bine sanatos. Nu imi doresc asta, dar vreau sa zic ca daca e sa se intample si sa aiba si bb un dram de noroc si putere, poate fi ok.

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou capitol

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ioana cu hazulde nacaz ai dreptate. Si eu si azi si saptamna trecuta cand mi-a fost rau la medic am mers la munca si le spuneau celor de acolo ca mi-e rau dar cumva zambeam ca incercam sa mai fac haz de necaz. Aia mi-au spus ca-i bine ca zambesc iar. Poate niic nu m-or crede ca mi-e rau, eu nu stiu daca nemtii stiu ce-i acela haz de necaz dar mi-e egal

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Doamne, Cristina, m-am gandit eu zilele astea ca e ceva in neregula cu tine. Tot intram pe forum, doar-doar oi vedea ca scrii si ca esti bine. Cred ca ai tras o sperietura groaznica. Dar bine ca Luca s-a gandit in final sa mai stea totusi in burtica la mami.
Dar nu inteleg ceva. Daca ai colul inchis, de unde sunt sangerarile?
Si totusi, un col de 2 cm nu e foarte rau. Daca reusesti sa opresti contractiile ai sanse mari sa nasti chiar la termen.
Eu te de un milion de ori, si te rog sa stai cit poti tu de cumintica si sa iei medicamentele, si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Oricum, daca bebe a depasit deja 2 kg. nu ar trebui sa mai fie probleme nici chiar in cazul unei nasteri premature. Doctorul ce zicea de asta?
Si mai e ceva ce nu inteleg: cum de nu ai reusit sa dai de cei doi doctori ai tai? Nu au raspuns la telefon sau nu erau in Bucuresti? Stii, ma gandesac ca noi ne bazam atita pe ei, si este chiar oribil sa ne lase asa, cind avem mai mare nevoie. Cred ca te-am innebunit cu atitea intrebari, dar eu chiar m-am intristat cind am auzit ce ai patzit.

Cristina, 33+

Mergi la inceput