Clubul moldovencelor de peste Prut (29)
Raspunsuri - Pagina 10
Balbina spune:
quote:
Originally posted by clauf1000
DA la toate intrebarile..numele cathelushei este BOXI2 si este la pag 11 la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html shi va pupica muuult daca o votathi zilnic
clauf, cam seamana a reclama mesajul tau, din cauza faptului ca insiti cu el in atitea subiecte, fara suparare
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Clauf, dupa cum vad ai deschis un subiect seaparat despre cainele tau. fara nici o suparare, dar cred ca cine e interesat va intra acolo.
Iar noi aici sa ne continuam discutiile intre noi, moldovencele
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Davina spune:
nu stiu cine se vrea vedeta catelusha sau mamica o vrea vedeta ?
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Davina spune:
Buna fetelor!
Lilia sa dea Dumnezeu cit mai repede sa se refaca Amelusha si sa te vaiti ca-ti darama casa .
Nati si eu cu sotul ma contraziceam ieri pe tama asta cu kg ..el tot zicea ca tine ca muschii trag mai greu la cintar ,ca eu ma jeluiam cum de nu slabesc dupa atatea saptamani de pedelat .
Cornelia ma bucur ca ti-au inglorit trandafirii si ca-ti trece toxicoza .Acum o sa-ti apara apetitul hehe .
Am admirat si eu pozicile de la intilnire ...aratati toate .
Alincic nici n-ai da ca ai 3 copilasi .Si eu am emotii pe la interviurile astea ,ultima data am avut chiar dupa ce am nascut si uitasem adresa de la casa ,va inchipuiti cum se uita nenea la mine ?
Vio cum a mers la interviu >?
Tania sunt sigura ca fi o super nasa .Distractie la maxim .
Cristina -iti urez sa-ti treaca cit mai repede micoza .Cum te mai simti ?
Lucia ce mai face Lauras ?mai pune poze cu smecherita mica.
Corina ,mey da tu intri rar si atunci nu ne zici de Luci,cum v-ati adaptat si impresii ...lasa vorbareala ca ai toata vara la dispozitie ,LOL.
mamaNati super cu masurarile ,n-o sa ai de dat jos multe kg.
Rodica cind va luati zborul ?daca nu va place in Anglia ,treceti peste ocean
Alina,Tania(de la Kiev),Aliona din Canada ,helga va dam disparute .
sper ca n-am scapat pe nimeni ,ca ne-am adunat multe in gashca.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
alincic spune:
In sfirsit am ajuns si eu
Fetelor ,am privit albumul si v-am vazut pe unele dintre voi.Ma bucur de cunostinta.
Astazi am gatit si eu cite ceva(de obicei gateste mama),de s-au lins toti pe degetele,iar sotul a mincat 3 portii.Dar eu credeam ca am pierdut arta gatitului.
Cornelia,ce bravo ca ai gasit cursurile.
Numai ca vei putea merge mai tirziu,dar suna si concretizeaza caci timpul zboara
DAVINIA,sa stii ca e adevarat cum au spus fetele.
Nu-ti face griji la kg,caci eu cind mergeam la fitnes antrenoarea nu ne cintarea ci ne masura.
Zicea ca asta e mai important. Sa stii ca vei vedea rezultate,caci cine doreste--reuseste.
Cheia victoriei--Nu renunta,nu te d batuta!
AStazi sunt si sarbatoriti,ADELINA.Multa sanatate,fericire si numai bucurii pentru parinti.Sa va traiasca puisorul.
Dragostea este supra-naturala,ea sfideaza legile naturii.
Cu cit dai mai multa dragoste,cu atit primesti mai multa inapoi.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Crinia spune:
Buna
Ma bucur ca v-au placut pozele de la intilnire. Ati putut vedea si din poze ca avem fete frumoase in clubul nostru.
Davina asa si nu mi-ai raspuns cind vii in MD. Vroiam sa ne intilnim in MD.
Da , ai dreptate ca ar trebui sa mai las discutia cu cei dragi, dar dorul e mare... Lucian e bine. Prima saptamina a fost racit , defapt si eu racisem, ca in casa era mai frig ca in Canada, fiind stinsa caldura centralizata de mai demult. Cam greu s-a adaptat la fusul orar, i-a luat in jur de doua saptamini, astfel facind cabunica si mamica sa nu doarma noaptea, trebuia sa-i tinem de urit, caci cata joaca. S-a facut gospodar in casa buneilor, inchide toate usile, mai bine zis le trinteste cu forta, ceea ce ma sperie caci ele au sticla. Are o obsesie cu usile astea, caci si afara cind ne plimbam daca vede vreo usa deschisa trebuie neaparat s-o inchida. Cearta buneii, pina ce in limba sa. Zilele urmatoare vrem sa=l frezam pentru prima data si sunt un pic ingrijorata cum va suporta procedura. Se bucura foarte mult cind vin buneii si fratele acasa, adica seara, devine mult mai vesel si mai vorbaret. Cam aceasta e despre noi, dar Deanne ce mai face. Vorbeste? In ce limba vorbeste?
Cornelia chiar trebuie sa ne intilnim si mai ales inainte de a pleca Rodica. Ca sa am ocazia sa fac cunostinta si cu dinsa.
Lucia vad ca nu te lasi de bunataturi. Te faci experta in domeniul dulciurilor, si in genere pregatirea si aranjarea bucatelor. Cind vreti sa veniti in MD? Buneii cred ca asteapta cu nerabdare sa va vada.
Rodica poate ne vedem inainte ca sa pleci, ca daca zici ca plecati pe mai mult timp cine stie cum vom avea ocazia sa ne vedem. Nu am contactele tale, ai putea sa mi le trimiti pe mail? Spor la impachetarea bagajului, ca stiu ce inseamna aceasta si cit e de greu...
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Crinia spune:
Natalia in sfirsit am facut tortul nemtesc cu brinza, s-a primit super gustos, numai ca brinza a lasat apa si stratul de blat era ca aluatul crud atit prin parti cit si la baza. Oare am pus ceva nu asa cum tb, eu in loc de amidon am pus puding. Ce mai face frumosul Vlad? Cind mai veniti in MD?
Lilia ce bine ca faceti masaj, aceasta va ajuta mult pe Amelia, chiar daca trebuie sa treceti si prin durerile astea...Ce nou mai zice Amelia? Imi place atit demult cind incep sa vorbeasca si nu pronunta toate literele, cuvintele astfel suna foarte hazliu.
Mamanati ce mai zice burtica? Cum au iesit analizele? Cum suporti caldurile astea?
Alincic eu tot ma intreb oare cind ai timp sa mai stai si la calculator? Ati inceput pregatirile de plecare?
Violeta sper ca interviul a trecut cu bine si cu rezultatul dorit.
Tatiana succese la nunta si asteptam pozele frumoasei nasici.
Fetelor va pup si va doresc cele bune, plec la lucru ca mai am foarte mult de tradus in biochimie pentru frate-meu.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Felicitari pentru micuta Adelina la implinirea primului anisor din viata! Sa fii mereu sanatoasa, vesela si cumintica, sa aduci numai bucurii parintilor tai! Mami Olga, mai intra pe la noi si zi-ne ce mai faci!
Alincic, da ce mincarica ai gatit? Zi-ne si noua, sa salivam pe aicea
Karina, ce bravo e Luci, e bine ca are continuu ocupatii. Sa vezi ca sa-i lipseasca toate astea cind va veti intoarce.
Obsesia cu usile o avem si noi si tot cu trintitul
La tunsoare s-ar putea sa plinga un pic, dar nu e obligatoriu, nu toti copiii pling cind sint tunsi. Incearca sa-l pregatesti moral dinainte, sa-i povestesti ce urmeaza sa-i faci si de ce, si cit o sa dureze. Poate parea amuzant dintr-o parte, dar eu mereu vorbesc cu Vlad ca si cum ar fi un adult, si am constatat de multe ori surprinsa ca ma intelege. Copiilor le place sa fie la curent cu ce li se intimpla, asa se simt mai in siguranta. Starile necunoscute pentru ei ii sperie, de aceea reactia lor urita (isterie, plins) de fapt semnifica o autoaparare in situatia data. Sa ne spui cum a decurs procedura.
Cit despre tort, imi pare bine ca ti-a placut, dar regret ca s-a inmuiat aluatul. Probabil brinza a avut mai mult zer, poate avea sens s-o scurgi un pic inainte. Si eu pun deseori puding in loc de amidonul propriu-zis. De fapt pudingul e acelasi amidon, numai ca mai are colorant si arome.
Vlad merge la cresa, se pare ca ii place acolo.
In Moldova vrem sa venim prin iulie-august. Voi pina cind stati?
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
!!! La Multi Ani Adelina !!!
Sa cresti mare, cumintica si sanatoasa. Sa bucuri perintii in fiece zi.
Inca odata La Multi Ani .
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
lia_c spune:
'neata
Fetelor care sint interesate de olita si de procesul de invatare, am gasit la www.carrefour.ro la sectiunea textile - OLITA+ANTRENOR TOALETA (face trecerea de olita la toaleta, usor de intretinut si folosit, olita detasabila.) pret 999.900 lei vechi...
am impresia ca e destul de bun...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard