Stimulare fara nici un ovocit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicia imi pare tare rau ca treci prin asa ceva.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

"N-a obtinut"nici un ovocit, dar a fost vre-un ovocit? aSTA SA-TI SPUNA. PIERDUT, BATRAN...

FSH-ul sau LH-ul, nu ti-ar spune nimic in cazul asta.....
(Se mai pierd la punctionare ovocite).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

embrioloaga i-a explicat sotului meu, babeste, ca se pare ca nici un ovul nu a avut samanta, ca un ou. Spuneau ca asta se intampla numai dupa dupa o anumita varsta, nicidecum la 29 de ani. Oricum, eu am fost un pic socata cand mi-a dat vestea si medicul se grabea si in momentul ala nu mi-am gasit intrebarile ca sa i le pun, mai ales ca mi-a zis ca nu stie ce s-a intamplat. O asistenta mi-a zis ca sa ma inscriu pe lista de donare de ovocite, un soc si mai mare si nu mai eram capabila nici sa vorbesc.
Sper sa reusesc sa gasesc totusi o explicatie, nu stiu daca sa ma mai duc la el sa-mi dea explicatii sau sa astept 2 luni si dupa aceea sa reiau tratamentul.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

va multumesc mult fetelor, nici nu stiti cat ma puteti ajuta, stiu ca voi ma intelegeti pentru ca toate ne dorim un copil foarte mult si numai cineva care trece prin aceste situatii poate sa inteleaga ca este in sufletul meu acum.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Felicia cum am mai spus, inainte de toate discuta cu mai multi medici aceasta problema si fa analize genetice.E f. important.Asa vei stii ce sa faci in continuare.Multa bafta!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cecilia, pot sa te sun????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_grecu spune:

Ce vreti sa spuneti, fetelor? Se poate sa am ovulatie, foliculi de dimensiuni rezonabile si cu toate astea sa nu aiba ovocite?
De asta mu ni-am facut griji pana acum, dar da azi inainte......
Si asa sunt disperat ca desi fac stimulare, nu ramam insarcinata. Si suntem amandoi sanatosi.....
Groaznic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Da Atena din nefericire sunt si foliculi goi fara ovocit.Asta insa nu se vede la eco ci doar la punctie pt. FIV.Cand se recolteaza foliculii si se selectioneaza ovocitele.
Si eu dintr-o recolta frumusica de 13foliculi am avut 3 goi.Din nefericire au rezultat doar 3 embrioni si nu s-a prins nici unul.
Asta e viata asta.Trebuie sa luptam sa speram ca intr-o zi MINUNUEA DOMNULUI va bate si la usa noastra!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicia, imi pare tare rau pt tine, dar eu am o idee: inscrie-te pe lista de asteptare la donare ovocite (dureaza destul si daca Doamne fereste vei avea nevoie, sa nu fie prea tarziu) si intre timp apuca-te si fa-ti analizele genetice. In toamna apuca-te iar de fiv si spera ca vei avea ovocite si vei ramane gravi :) dar vb si cu Marinescu ca atunci cand te programeaza la FIV (punctie) sa aiba si ovocite de la o donatoare, astfel incat, daca tu nu ai, sa-ti implanteze bb mik in burtik oricum, sa nu te mai chinui alta data.
Repet, eu sunt foarte optimista de fel, dar trebuie sa fii si prevazatoare.

Pupi multi si bafta din tot sufletul, Ingeras10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Felicia, intr-adevar esti prea tanara sa ai astfel de probleme.La mine s-a intamplat chestia asta la toate 3FIV-uri pe care le-am facut dar aveam 38-39 ani.Doctorul a ramas surprins pentru acest fapt, si de atunci tot caut si eu cauzele.Tu esti la primul? mai incearca unul si daca e tot rezultatul asta, are dreptate ingeras inscriete pe lista de donare.

Mergi la inceput