Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

La multi ani Mario! Sa cresti mare si voinic! Irina sa-ti traiasca puiul!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cuscra, pupici Ilincutei miscacioase....e cumva primul bebe din secta care cade din pat?!....cu siguranta nu va fi nici ultimul!
Deci e clar, coltarul iese deja din discutie![:]

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Anymony are dreptate. Chiar daca ai avut n salarii nu trebuie sa depui fisa. Este cota unica de impozit.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ajungem la doctorita de familie, ne examineaza si suntem OK. Nu se poate uita in urechiuse fiindca nu merge becul la chestia aia “de uitat in urechi”.
La un moment dat, se pune Ilinca pe un plins de nu o mai poate opri nimeni. IN brate la doamna doctor urla, pe pat urla, la mami in brate se domolea pentru citeva clipe, dupa care iar incepea. Dupa vreo jumatate de ora de plins, cu niste lacrimi cit margelele, am decisw sa mergem sa o vada medical pediatru din cadrul centrului medical unde are cabinet doctorita noastra.
Ei bine, iar dezbrac-o si imbrac-o, in racnete de plins, bineinteles; o examineaza clinic, e OK, imi spune ca nu are nici o legatura cu cazatura, ma mai intreaba daca a avut scaun, ii spun ca da, dar cam apos; verdictul: se pare ca e ceva enteroviroza, deci si cu o componenta digestiva si imi prescrie panadol, saab simplex, peritol si ceva antibiotic; am uitat cum ii zicea. Daca pina la 10 seara nu se linisteste, sa mergem la urgenta la spitalul de copii.
Ne intoarcem cu doctorita de familie la ea in cabinet; nu era prea convinsa, cum nici eu nu eram; nu stiu de ce, dar nu-mi inspira incredere doctorita. Imi spune ca ea inca sa nu-i dam puiului antibiotic, iar de peritol, ea stie ca nu se da la bebei asa mici (tocmai am verificat si cica sub 6 luni sub nici o forma, doar dupa 6 luni si pina la 1 an numai in mod exceptional).
Puiul meu tot asa o tine. Eram speriata, imi venea sa pling, ca nu stiam ce are si mi-era o mila de ea.
La un moment dat, imi aduc aminte ca doamna doctor Culcer, la care mergem noi pentru evaluari (vorba ei, revizii generale), are consultatii la cabinet la acea ora. Rapid in masina cu doamna doctor si hop la cabinet, inspaimintata de-a dreptul.

(va urma)

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mario, Stefan, Davina, Vlad!!!

Irinel deja tre sa ne asteptam la asemenea miscari.
si eu il tot las pe al meu pe masa de schimbat si mi-e groaza sa nu pice de acolo, ca se loveste de pat si Doamnne fereste!!!
hai continua sa vedem ce ti-a zis dr. cealalta.
Mira imi pare rau ca e cu varicela, of ai grija sa nu ia si Selin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Irinel Nu ne mai tine in suspans!!!!!!!!!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Irinel...Irinel....Irinel...
Si eu ma duc la revizie la Culcer..asa ca mor de curiozitate...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ajungem la cabinet, Ilinca nu se calmase deloc; acolo, puzderie de copii; a mea dadea tonul la urlete.

Ne consulta, ne mai intreaba una alta; nu e de la cazatura, in mod cert. O palpeaza mai mult la burtica si bingo: puiuta era balonata, era plina de gaze. Facem si o ecografie, care confirma asta, cica avea o punga mare de aer in burtica. Ii provoaca kk, face numai apa, ii maseaza mai mult si mai intens burtica, o tine cu burtica pe genunchi. Ii da Nurofen si Espumisan care cica sparge bulele de aer. Ma pune sa o hranesc, cica nu o tin bine la sin si inghite mult aer. In mod normal ar fi OK, dar avind in vedere ca am mult lapte, care pur si simplu ii curge in gura, fara sa mai traga ea, trebuie sa o tin la sin pe burta mea, eu aproape intinsa pe spate (sa traga ea, nu sa-i curga in gura), sau sa ma mulg inainte, sa nu mai vina asa tare.
Bineinteles ca in tot intervalul asta, Ilinca racneste de mama focului.
O mai plimbam putin pe acolo, cu burtica pe antebrat, apare si tati, o ia in brate si mergem acasica, un pic mai linistita; adica nu mai plingeam ci doar suspinam dupa aproape 3 ore de plins aproape in continuu.
Mi-a placut madam Culcer pe de o parte ca iti inspira foarte multa incredere si liniste, apoi pentru ca nu mi-a spus doar ce sa-i dau si
sa ma trimita acasa, ci i le-a administrat acolo si nu am plecat pina nu am fost OK. Am plecat acasa increzatoare ca despre asta a fost vorba si ca va fi OK.
Acasica a inceput sa-i rida lui tati, am facut baita, am ris, ne-am balacit (lui mami i-a venit inima la loc dupa asa o zi), am papat cum ne-a spus tanti doctor, dupa ce ne-am si muls si am bagat niste Espumisan.
Ideea e ca si cind a avut colici Ilinca nu a plins nicodata atit de violent si atitea ore in sir; era pentru prima data, de aceea m-am speriat asa tare.
Cert e ca acum e bine si povesteste pe salteluta cu jucariile.

Va pupacesc si aveti grija ca incep puii sa devina miscaciosi

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

crisu..nu mai stiu de ce..dar caut pe net si-ti zic de gasesc..dr mi-a zis ca in mai nu dam Calciu...
dar ca niciodata..am uitat sa intreb de ce...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Eu i-am dat calciu pt ca nu mi-a spus dr ca n-ar trebui. Sper sa nu pateasca ceva.
Giova eu zic sa nu-l mai lasi pe Marco pe masa de infasat...e tare periculos. Eu ma uit cum se intoarce gogosica mea...

Mergi la inceput