Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Tastatura mere si cheferista din mine se alatura lui Mmiha:
RAPID, RAPID, LUPTA DACA NE IUBESTI
RAPID, RAPID, HAIDE HAI RAPID GIULEEEEESTI!

Mai fetelor si mai Flaviuta draguta.... eu nu mai am timp si imi fac mea culpa ca nu mai raspund tuturor la cat de rarut intru ..... ma bucur ca te-ai vazut cu Denizelu' care tomnai pe mini ma banuia de lipsa la urari hihihi si ma bucur ca ne vedem noi moiecistele macar o zi... abia astept
Cu bucatareal m-ati dat gata, ariciul ma tot obsedeaza sa-l incerc ca mi se pare tare haioas munca cu foarfeca, in rest nu am avut cand sa studiez tehnici de opere de arta dar va admir pe voi

In rest Adinellu sanatate si data viitoare blugi captusiti pe dinauntru sa-ti iei...

Cu urlatu'm padure nu's daca merge la ursi, dar noi avem o punguta de pocnitori de cativa ani, o luam cand mergem pe coclauri cu cortul in caz de ceva....asa ca ne dotam si daca n-aveti voci puternice aplic planul 2

Va pupacesc acum pe toaaaaaaaaate absolut! bey cat am scris aici fii-mea s-a suit in pat si s-a culcat ..la ora sasta???? vremea tre sa fie de vina.....

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor, ati vazut subiectul asta, brrrrr

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Felicitari rapidistelor pt Cupa
Sper sa felicitati si voi stelistii pt castigarea campionatului

Danelutza, Miha socrii mei nu merg singuri nici pana la piatza, mereu impreuna, zici ca-s lipiti cu super-glue

Anculina am vazut pozele, tare faine, Maria e o scumpa. Dar am o nedumerire, ziua ei a fost sau va fi? Va unele sunt de la ziua ei, si eu vaz ca 2 abia in 26, sau cum?:) Sa nu fi "ratat" ceva:)

Danelutza da tu de ce-i zici la multi ani la cuscra-ta?:)

Hai ca sunt si voi vorbiti in pilde, lamuriti-ma si pe mine

Si la noi e vreme nasoala si pana dupa-masa nu cred ca ies din casa.
Ma duc sa dau o raita pe la "bucatarie" ca azi vreau sa fiu si eu harnica, poate-mi vine vre-o idee de mancare rapida si buna si usoara de facut:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Adriana nu ai pentru ce sa-mi multumesti, si eu am primit multe lucrusoare pentru maria de la cunostiinte si prietene....si noi am primit bicicleta lui aki, de la Andreea asa ca.....da prooblema e ca nu am gasit pana acum cutie asa mare sa o impachetez. Mi-a promis cineva ca-mi aduce la sf de saptamana, deci pe luni ar trebuii sa o pun la posta.
Aaaa, si sa stii ca eu m-am gandit la voi chiar daca nu am postat.
Danelutza azi sunt freshhhh numai ca sunt o arteziana, azi-nopate nu am mai avut dureri, oricum aveam nurofen-ul langa mine si palinca in frigider

Symaco......eu nu!!! vreau sa merg in padurecu voi pentru ca nu mai am nevoie.....unde erati voi cand era Maria bebe mic si aveam nevoie sa urluuuuuu??? Acum e dom'soara, cand sunt suparata ma intreaba "ce ai mami eci ciupalata pa mine???

Flaaa........ vreau si eu la tine la gradina botanica ca stiu ca aveti niste floriii superrrrr si mi-e imi plac alea in ghiveci de nu mai pooot. Ma bucur ca v-ati distrat ca fetele si imi pare rau ca nu am fost toate la Cluj
Si eu mi-am luat teapa cu nasii tai...la noi se zic musafiriii.
M-ai intrebat ceva....curioas-oooo......in ianuarie anul asta am fost la predeal cu Maria si cu colecgu'....si ....am facut impreuna....dar dupa aceea am luat Postinol si 2 luni mi-au venit musafirii normal...dar dupa aia ...aproape 3 luni...nik-nik...am facut vreo 4 teste dar negative toate....si pana la urma m-am hot sa ma duc la medic.....dar nu a mai fost nevoie sunt fericita acum....mi-am stressat toate prietenele si pe mama si ieri le-am sunta pe toate sa le zic de "minune".......si toate au ras de mine

Alina ...cand stateam si eu acasa faceam in fiecare zi prajituri si clatite cu detoate si tort-uri si....multe pentru Maria, dar acum numai in wek....offf ce norocoase sunteti, cu toate ca mai va apuca pe voi cateodata sa urlati cu ursu' in padure....

Miha (mariussimiuc)....imediat iti explic cum am facut eu tortul.....si daca nu-ti iese, urmeaza-mi sfat-ul
Petrecere frumoasa sa aveti si sa va distrati si pentru noi

Dana...sper ca ai gasit tortuletz pt mamica ta, imi pare rau ca nu am avut timp sa discut si io', asa ca intre fete cu frumusetea ta de fetita .......da lasa ca recuperam noi la Moeciu.
Maine depun banii si fac rezervarea.

Cami am 1500000 (eu, dana si tu) mai am 500.000 pe card (Alina) si ma duc diseara cand ies de la serv sa vad daca au intrat si de la Bianca 500000.
Maine la prima ora ma duc la BCR si depun avansul si apoi o sun pe Coneasa Bangala sa-mi confirme si sa-i spun perioada si cate familii suntem.
Scanez chitanta de la banca si o postez aici.
Si gata
Aaaa ...si nu te mai uita la chestii d'alea....mai fetelor, mie mi-a trimis pe mess un "prieten" o adresa de site si am zis ca o fi ceva hazliu....cand colo ce-mi vad ochii...... erau imagini REALE cu 2 persoane decedate la morga in urma unui accident fffffff grav auto!
Nu va puteti imagina cat de repede am inchis imaginea si mi-am jurat sa nu mai deschid asemenea tampenii.....astea nu-s de vazut sau de ascultat la stiri, Doamne fereste-ne si ne protejeaza!

In legatura cu tort-ul....l-am facut asa:
...Am luat una bucata Maria anul trecut, am imbracat-o am iesit la plimbare ca fetele....si am nimerit la Sheriff's la Diham.
Am cerut 2 bucati cataloage cu poze si dom'soara Maria, atunci mai tinerica cu un an si-a ales catelul....am platit avans-ul si ...dupa 3 zile ne-am dus si l-am luat, diplomat cu fructe, 3 kg a avut si le-a placut muuuuult la copii.
E oki asa?

Bianca astept banutii de la tine si ma pun pe treaba....bine ai revenit

Mirela ....v-ati distrat nu glumaaa....f bine se vede din poze

Andreea........oriunde sa ma trimiti ca ma duc....da la dentist nu!!! ...bine ca mai ai putin si scapi

Dana_ch ar fi super sa reusiti sa ajungeti la Moeciu....cu cat mai multi cu atat mai bine

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la mine ploua..........nasol.
flavia azi fac supa de galusti si pulpe la cuptor cu niste cartofi, ca n-am chef de stat pe langa ale cratite.

va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, ce romane v-ati apucat sa scrieti!!!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

moama, ce romane v-ati apucat sa scrieti!!!

alexa

Chiar asa...Nici io nu ma tin de voi...Sunteti vorbarete rau...Da-mi place.

Danelutza io totusi as fi preferat ursu...sa urlu la el..Vezi ca nu vrea Flavia sa ne dea socrii separat?
Chiar {red]Fla super ca nu se despart deloc.Bravo lor.Asa imi place cand vad perechi in varsta mergand de manutza...
M-ai intrebat de Moeciu...as veni si io mai ales ca v-am zis ca am petrecut 2 revelionae acolo si tare frumos a fost...Dar acum nu pot.Distrati-va voi si pt mine si mersic de invitatie.

Osna[/red] io numai ce am terminat supa cu galuste.Io de fiecare o sun pe mama sa-mi zica reteta ca o uit mereu .

M-ati innebunit cu niste arici...O sa caut si io reteta aci la voi.Mai ales ca pe mine ma cheama ARICI .Asa ca-mi fac mascote .

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by georgi75
M-ati innebunit cu niste arici...O sa caut si io reteta aci la voi.Mai ales ca pe mine ma cheama ARICI .Asa ca-mi fac mascote .

Mai Georgi esti scumpa foc, si e mine de la maritis ma cheama ciudat rau, seamana cu o anume verdeata de pus la ciorbica .

Eu mi-am bagat nasul la pozici, pana acum am vazut doar Anculina supr poze, super fete si mami si bebe, si pe Alinuta cu draga de "Aisha" cum ii pune Gogo Alexei.

Acum fug ca ma toaca la cap "cala, munishi" adica scoala furnici, adik sa facemhai la groapa cu furnici. Ce atata DC.

Pup dulce si fug

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Inapoi pe prima pagina

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Heeeeiii...pe pagina 2?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput