Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata dragutelor,

Kitty dar ce frumusica ai fost la nunta

Marinar, cum te mai simti azi? Sper ca esti bine

Aurelia nu mai fi suparata, o sa vezi ca dr va da tratament si nu vor fi probleme. Nu stiu care este treaba cu acest Stafilococ, tot ce stiu este ca prietenei mele i se descoperise la nastere un stafilococ, si bebeul a facut tratament cu antibiotice inca de la nastere cat timp a stat in maternitate si e ok acum. Nu stiu daca are vreo legatura dar ti-am povestit doar ca sa nu te sperii

Claucia, stiu cum sunt parcurile pe vremea asta, eu stau aproape de parc si mai ales pt ca am si catel-dragut sunt nevoita sa petrec destul timp prin parc si vad multe multe mamici si tatici cu copilasii la plimbare....e asa de frumos. Am momente cand ma visez si eu plimbandu-ma si cu caruciorul si cu catelul prin parc.......

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetele mele dragi

Azi ma simt mai bine, deci incep sa ma obisnuiesc cu pastilutzele.

Ioana, claudia, am luat pastilele numai seara, dar mereu, la cca 5 min dupa ce le-am luat, am avut o senzatie de greata. Si cu aceeasi senzatie m-am trezit mereu, si ameteala cand ma ridic din pat sau de pe scaun... Oricum azi imi e mai bine.

Clau rushii astia fac misto de noi, trebuise sa-i punem la punct. Aseara m-a durut burrtik destul de tare, am crezut ca apar, dar nimic. dar lasa ca vorbesc eu cu ei sa vina la tine cat de repede, ca eu vin sa te vad oricum- nu trebuie sa am programare la dr.

Kitti super pozele

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Marina, ma bucur scumpo ca te sinti mai bine. Da-i Doamne cu rushi la fete!
mama fete dragi

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

buna fetele,

Scuze ca nu am mai scris, dar am foarte multa treaba la munca
Nu am nici o veste momentan, maine ma duc la dr T sa ma consulte. Am niste emotii uriase, sper sa se vada ceva si la ecograf.
Va mai scriu maine, dupa ce ma intorc de la cabinet.

claucia iti tin pumnii la stimulari, sa iasa cum bine si sa te vad

alexia28 sa stii ca si ai sotului meu erau tot lenesi, asa se traduce diagnosticul ala pompos. poti sa ii dai tu Tribullus Terestris cate 1 caps/ de 3 ori pe zi. Mie asa mi-a recomandat T si a fost foarte util.

iriss & mormolocu

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele dragi! Eu iar sunt pe fuga, desi as vrea sa stau mai mult aici cu voi, dar sunt in focuri si la birou si acasa unde (incerc sa) invat pt. examene.

Ieri m-am monitorizat la T. ziua 11 endo 7,1 mm si 1 folicul stanga 18,8 mm. Nimic spectaculos, dar el era incantat, avand in vedere ca sunt prima luna dupa laparo. M-a mai chemat maine (miercuri) dimineata la spital. Tot atunci sper sa iau si rezultatul anatomo-patologic.

Ioana, ma bucur ca am reusit sa vorbim un picut ieri...sper ca te simti mai bine, ai intrerupt pana la urma tratamentul naturist?

Bun venit noilor tutunici, Ninocica si Alexia, si sa fie cu mult noroc alegerea!

Kittysor, faine poze, iar tu esti suuuper eleganta si mumoasa!

Marina, Aurelia fetele si sa fie totul bine!

Claucia, si io tot din celalalt capat al Buc. vin la cabinet, dar jur ca daca as sti ca sunteti si voi acolo as veni cu mult mai mare drag!

Ieri in cabinet m-am intersectat cu o fata care facuse laparo acum 1 an, nu a vrut nici ea sa faca diphereline si acum revenise cu un chist endometriozic de 4 cm pe ovar. Era distrusa biata de ea, mai ales ca spunea ca sansele sunt aproape nule sa ramana cu endometrioza, chiar si prin FIV. Va spun sincer, mi s-au inmuiat picioarele auzind discutia, iar T. mi-a si zis: uite, vezi ce se intampla cand nu faci diphereline? Concluzia o trageti voi, ca eu ma simt pierduta Ioana...ajutor!

absolut toate fetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Amely iubito, fii optimista si poate ca DD se indura de tine si-ti trimite asteptat si fara sa ti se intample vreo nenorocire. Bafta mare la examene! Cand intri in sesiune? Te pup tare tare tare

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ameli pup fata si sper sa se dezvolte asa cum trebuie foliculul ala.
Ieri sigur nu as fi putut, Brocriptinull asta mi-a mancat toate puterile, dar daca veneai maine tot la cabinet trageam o fuga ca sa te vad. Dar stiu eu ca vor mai fi ocazii (cat mai curand o sa-l vezi pe bb in burtik)

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Amely esti atat de draguta! Imi pare rau ca te-ai speriat un pic cu endometrioza asta! Te asteptam la cabinet sa ne vedem si sa ne mangaiem burticile cand o sa fie maricele cu bebici prietenosi.
Si mai inainte ca sa ne vedem cu siguranta. Poate merg cu Marina impreuna la stimulare ca amandoua ii asteptam pe rushi. Si dupa, ne vedem la monitorizarea stimularii. Si dupa, mergem la cafea!
Marinush, hai ca trece incet incet iti revii. Poate pana acum organismul era obisnuit cu prolactina asta mare, acum o sa vezi ca ii trece gandul asta pana la o alaptare viitoare. Marinush mai, rushii astia rai (nu e nimic cu natia aici ) ii batem cand vin, ca sa invete minte sa nu ne mai supere. Hmmmm
Ioana, tu cum mai esti? Bine cu toate? Dipherelin iei? sau mai stai un timp, of.
Iriss, tu esti o papusica, multumesc pentru urari, sper si eu sa am un bebic mic in burtik in curand. Cand o vrea dna ovulatie sa se instaleze si sa revina la mine.
Alexia, cu catel sau fara eu ma prezint la apel in parc. Sper cu burticuta.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Sunteti niste scumpe...

Marinuche, eu zic ca e mai bine sa stai cumintica, stiu din experienta altor fete ce efecte urate are brocriptinul, asa ca vreau in primul rand sa aflu ca esti bine si dupa aia o sa ne si vedem la cabinet sau la un suculet, ca fetele, ok?

Kittysor, lunea viitoare am primul examen...cre' ca daca m-ai duce la taiere as fi mai bucuroasa

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Clau, tare faina faza cu burticile iar pana atunci cu siguranta ne vom cunoaste, eu abia astept!.
Fetelor, de cand sunt pe DC simt ca mi-am facut atatea prietene iar lumea e mult mai frumoasa, datorita voua!

Pozici cu noi

Mergi la inceput