Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by Amely
Fetelor, de cand sunt pe DC simt ca mi-am facut atatea prietene iar lumea e mult mai frumoasa, datorita voua!

subscriu

Clau eu am pregatit lopata pt rushi, sa se invete minte si sa ina la timp acasa...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ce dragute sunteti toate, imi pare tare rau ca nu am intrat mai demult la subiectul asta. Cu sau fara Tutunaru, imi sunteti toate dragi

Amely, bafta multa la examene! Ti-am urmarit povestea cu laparoscopia si endometrioza si eu cred ca DD te va ajuta sa ramai graviduta curand si nu va mai fi nevoie de tratament. Apropo, si eu voi fi maine dimineata la Elias la cabinetul de colposcopie pe la 7.45 pt monitorizare.

Iriss27, multumesc mult, o sa-l intreb pe T daca pot sa-i dau tribullus. Sotul tau si-a facut analize hormonale inainte? Cum statea cu testosteronul? Ma gandesc sa nu fac vreo prostie. Bafta multa maine la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia si io tot la 7.45! cu siguranta ne vom intalni...dar cum sa ne recunoastem? Daca tu ma recunosti (din poze) trage-ma de maneca, mi-ar face mare placere sa ne cunoastem!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

si mie mi-ar placea sa te cunosc. Eu o sa fiu cu sotul meu pt ca sa ma duca repede la serviciu sa nu intarzii prea mult. Sigur ne vedem maine. Daca vezi vreo fata super stresata sa stii ca io sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Irisuca bafta maine la doctor, sa fie super si sa pleci plutind de incantare.
Marinusha mea iubita, si eu stau cu bata la rushi dar numai luna asta ca luna viitoare cu monitorizare si cu stimulare poate nu mai vin. Si in cateva luni vine un bebe. La amandoua cate unul. Si cate 2 nu ma deranjeaza deloc. Hai ca am si pretentii acum!
Amely, si eu zic ca in curand vine bebele la tine ca l-ai chemat frumos si te-ai pregatit. O sa vezi ca o sa fie bine. Si eu sunt asa de bucuroasa ca facem parte din acest miniclub al cretzofolitelor cu sau fara parul cret, al tutunareselor cu si fara vizite pe la Moisa sau altii, al nostru, super fete de top ca prea ne-am gasit cu toate minunate!
Va pup. Si o pup si pe Bubulina care a deschis subiectul si care mereu cand ma uit in jos sa vad ce au mai scris fetele, o vad pe ea cu listuta ei frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

fetelor multumesc mult pentru inmcurajari.L-am sunat pe Tutu si mi-a zis sa ia sotul augmentin timp de xzece zile si ca acest stafilococ poate da modificari de spermograma.
Bafat multa celor care fac stimulari si monitorizari.
Amely nu mai fi speriata asteapta mai bine sa vezi ce se va intampla o luna sau doua si vei vedea dupa aceea daca iei sau nu medicamentul.
Va pup dulve pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aurelia, cu siguranta din cauza stafilococului s-a modificat spermograma. Ai sa vezi ca se imbunatatesc imediat ce scapa de el

Alexia, pai ne luam de manute poate ne trece stresul, ca io maine am audit la birou si tocmai am anuntat ca intarzii juma' de ora (cred ca o sa fie chiar mai mult). Nu prea le-a convenit, dar asta e...destul stau peste program in rest

Clau mic si cretzofolit, iti tin pumnii sa fii cap de lista luna viitoare la gravidute! si pe mine ma bate gandul de niscai stimulari lunile viitoare, ca nu se mai poate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Clau pai daca o sa avem fiecare cate 2 bebei o sa trebuiasca sa faca astia de la drumuri autostrada speciala pt noi. Hehe ce haios ar fi...oare?

sa stiti ca ma simt mai bine, chiar am iesit putin afara si m-am plimbat. sper sa nu ma deochi.

pup toate fetele

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Amely, fetita scumpa, cap de lista pot sa fiu la gravidute daca lista in sine este compusa din fetele mele iubite. Abia astept sa ne vedem sa mai radem sa mai punem de o povestire ca de la o aspiranta la alta. Bafta multa multa la audit maine, si noi am avut acum 6 luni si nu a fost prea vesel pentru ca ne-am stresat. Numai ca de fapt au fost mai simpatici decat ne asteptam...
Marinush pai sa ne faca autostrada si cand mergem leganat ca suntem supergravidutele anului si pentru ca avem bebei mici de plimbat cu carucioare de gemeni din cele duble si frumoase. Hi hi hi ce haios ar fi sa-i plimbam pe toti, 4 -6 cati or fi si cate fete ar veni cu noi la plimbare pe autostrada personala Si sa ne amintim cu drag cum stateam noi de vorba si cum ne gandeam la stimulare si la ovulatie. Of. Ce bine ar fi.
Iubitele mele fete, eu ma duc la nani, azi am fost un pic nervoasa (sper ca de la rushii care stau dupa colt... ce bine ar fi) si m-am apucat de toate alea, m-am apucat sa calc sa spal prin casa, sa fac curatenie, ordine in lucruri... ca o nebuna
Va pup mult fetele iubite si mai citesc si mai scriu maine.
Noapte buna
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

PE TOATE FETELE MELE DRAGI SI VESELE!!
Fetelor i-mi pare rau ca acum nu sunt in acelasi ton optimist cu voi! Sunt un pic mai pentru ca nu vin cu vesti bune! Dupa ce reglasem prolactina, mi-am refacut analiza luna de luna singurica la Synevo, ca sa fiu sigura ca nu am suprize si uite ca azi a veni supriza HIPERPROLACTINEMIE scria pe rezulatatul analizei facute in ziua 2 a CM. Ce pot sa mai spun, de la laparo nu am mai luat brocriptin, pt. stiam eu ca se reglase, dar uite ca a luat-o mai razna ca niciodata. Am avut un rezultat de 1.335 fata de 625 max. deci dublu si un pic. Acum stau pe tusa 2 luni si iau Dostinex, care habar nu am cum e, stiu doar ca e mai tare si sper eu mai bun. Prolactina asta mi-a rapit cele mai prielnice luni dupa laparo. N-am cum sa fiu vesela azi!
Va pup pe toate AMELY , CLAUCIA , MARINAR , AURELIA_77 , KITTY_NIC , ALEXIA_28 , BUBULINA_1... pe toate.. ca multe mai suntem pe listuta.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput