Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

NU PE TOT ODATA !!!

ca o avea curcanu ala de 6 kile ceva piept
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

cu branzica - nu cred sa se strice la frigider, insa chiar ca se face usor, nu merita sa facem multa odata ... eu n-o las atata la scurs, o presez nitel in tifon si o bag in compozitie ...

intalnire - ce sa zic, astept si eu majoritatea ... dar fara bebei n-are farmec ...
pentru maine ramane ceva in tineretului ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Dienuta ,poate de voi e mai aproape Tineretului, IOR dar eu vin tocmai din Dr Taberei si fara carut tre' sa stau cu bb in brate ...chiar mi-ar fi imposibil ....

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

maduta - am inteles ca nu iti incape caruciorul in masina; nu poti sa faci schimb de masina cu sotul tau pentru o zi ?

eu stau in crangasi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

FETELE!
Sunt in viteza rau!
CRISTINA NEGARA:mai tirziu iti trimit un mail sa-mi explici cevaSARU`MINA `PT RECLAMA!!
MANDY:eu nu mai stiu in ce sa asez copilul cind ii dau sa pape(inca nu e maruntish sa-i iau scaun de masa) ,pt ca in scoica transpira mititelul de se imbiba orice pun sub el(ramine pata)(asa ca si transpiratia e normala, si toti copii transpira rau in scoica!!)
MIHAELUTAT:spune-mi te rog cum s-a comportat dr Filipescu la nastere(eu am 2 prietene care au nascut cu el , dar inca o parere in plus nu strica!)Cred ca v-oi ajunge si eu pe la el luna asta(eu n-am facut controlul de dupa nastere si lauzie -de frica !!)
FELICIA74:SARU`MINA pt apreciere!(ma umflu ca un concosh cind imi lauda cineva odrasla!)
bbALINUSH:exact cum a zis LAVI02:600ml lapte /zi la 6 luni
Eu as venii la intilnirea din tineretului, tare mult imi doresc sa va cunosc, dar am un sot SUPER, SUPER RUSHINOS si nu cred ca o sa vrea(si mi-e greu tare sa vin singura!!)Sper sa-l conving!!
Mai scrie-ti si voi o data cind ramine si unde!!!
AM CITEVA INTREBARI:
~mie la nastere mi s-a rupt colul.Spuneti-mi RUPTURA de col=RANA pe col??Cum se rezolva?(vreau info. pina ajung la med.)
~ce temperatura e normala la bb?
Tudor azi mi-a varsat papa de la 15,00(peste fiert+piure de cartofi+patrunjel +lapte)semn ca nu i-a placut?(acu 4 zile a mincat acelasi meniu cu o placere ce n-am mai vazut la el!)Totul facut proaspat!
In timp ce-l schimbam l-am simtit cam caldutz.Bagat termom. in funduletz..37* cu 5....i-am dat repede 1 lingurita de Nurofen....la 1,5h37* cu 7
(am sunat medicul care a zis ca nu-i problema decit daca depaseste de 38*, mai varsa sau face diaree)L-am cautat de gingiuta umflata sau rosie..NIMIC, totul normal (muci nu!plinset, nu )chiar mai vesel si vorbaret.Acu doarme, abia astept sa se scoale sa verific iar.CE ~~CREDETI CA POATE FI?
SA TRAIASCA PUIUTII CARE FAC 5,6 LUNISORE(SI MAI PUTINE) SAPTAMINA ASTA SA-SI BUCURE PARINTII!!!
Multumesc tare mult MAMICII de NOIEMBRIE, cea care face scutecelele si care imediat modifica si actualizeaza datele
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Stie cineva un site unde pot sa gasesc cantecele ( nu poezii) in romaneste pt copii, ca tare ii mai place missei sa ii cantam si vad ca numai in franceza stiu , nu ca as fi eu mare cantareata, ba sunt chiar afona, de aia nici nu m-am pasionat vreodata sa invat!
Sau dati-mi idei, poate imi aduc aminte totusi, voi ce cantati puiutilor?
Am cautat in contul comun dar nu am gasit nimic ( doar carticica de poezii pe care chiar eu am trimis-o).
Si la o adica si in franceza stiu doar un refren despre un rege care si-a pus chiloteii pe dos si tot pe ala il cant - iar missa e extaziata, ii place mult! Bine ca stie ta-su o gramada, dar vreau si eu!

Corap, bestial sfatul tau cu pieptul de curcan...imi si imaginam cum e sa indopi un bebe cu 6 kile:))

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

BRAVOO bbALINUS!!!, mi-ai adus aminte asta era o alta intrebare care vroiam sa v-o pun:stie cineva versurile la cintecelul ala Solfegiu ,parca(DO-e o doamna...\RE-un rege mustacios\MI-o mica balerina.....mai departe...)
Eu ii cint la masa (ca nu vrea sa desfaca buzitele)ALUNELU, MOS CRACIUN,UN ELEFANT (se legana ,pe o pinza de paianjen..)repertoriu sarac
Adaug la milioanele mele de intrebari :A folosit cineva Tantum Rosa?are efect?Eu am cumparat citeva plicuri(nu cumva sa nu fie bune si sa saracesc)si nu mi-a dat instructiuni de folosire ..STIE CINEVA?
V-am ametit ,este?
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

alinus - site nu stiu sa fie, insa eu iau cantecele din retea; sunt asta comune pentru copii, cu care am crescut si noi; iti scriu eu cateva titluri aici, poate le stii si iti aduci aminte melodiile :
-bate vantul frunzele;
-vine, vine, primavara;
-iepuras coconas;
-vulpe, tu mi-ai furat gasca;
-ceata lui pitigoi;
-mos craciun cu plete dalbe;
-alunelul;
-podul de piatra;
-melc, melc, codobelc;
-am pierdut o batistuta.
mai am o groaza de titluri, dar nu prea sunt sugestive si nici asa cunoscute melodiile.

mai am o idee; poti sa deschizi o conversatie cu cineva din tara care are cantecele pe skype si sa le intregistrezi la tine in calculator pentru missa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pitic ,eu am folosit Tantum Rosa dar nu prea a dat rezultate ,te referi la cel pentru spalaturi vaginale nu?Se spala cu un pic seara ..,asa stiam eu ..
Dienutza ,nu e vorba numai de masina ,ca as putea so iau pe a lu' sotzu' dar puiu' meu nu sta in scaunu' de masina prea cuminte si daca plinge numai la condus nu ma mai pot concentra ,tre' sa opresc ,sa-l linistesc si iar la drum ...dar vom vedea dupa ce hotariti unde si cind ne intilnim ,eu oricum vreau sa vin ,abia astept ,deci voi gasi o solutie ,poate vin singura .chiar daca voi veniti cu bebicii ..,acum am dadaca (nu mai e mama bolnavioara ),deci citeva ore pot lipsi !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Io-mi bag picioarele si mai astept cu sucurile pana la 6 luni. Ca doar asha scrie peste tot: sa alaptezi exclusiv pana la 6 luni. Ce m-o fi apucat sa incep mai drvreme? Si-asha Dare-mii nu-i plac sucurile, deci nu pierd nimic.
Iau pauza pana pe 30 mai
Horno, ne luam de manutza

Mergi la inceput