Mamici de mai-iunie2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari VIRGI!!! :-))) O sa vezi ca greul de-acum inepe...cezariana a fo floare la ureche :-))))) Refacere rapida
Luana Claudia sa fii sanatoasa, mincacioasa si somnoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Felicitari VIRGI !!!!!!!!!

BINE-AI VENIT PRINTRE NOI LUANA- CLAUDIA

RAALUCUTZA mult curaj ca nu e chiar asa de greu cum pare. Tu cum nasti pana la urma natural sau cezariana?

Amonar poate ca dupa o saptamana mai simti ceva dar eu am deja 2 saptamani si nu mai simt aproape nimic ,parca am si uitat cum a fost.

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Felicitari tuturor fetelor care au nascut,bebei sanatosi si mancaciosi.
Iulyp foarte frumoase fotografiile,cu burtica si fetita.
Am iesit si noi afara,cu toate ca spusesem ca nu-l vom scoate pana la botez,de supt nu prea ii place,ma storc sa-i dau cu biberonul si-i dau si supiment ca oricum nu se satura de la mine,acum facem trecerea de la humana la milumil la recomandarea medicului pediatru,acum e mai agitat bebe,cred ca colici sunt de vina,vrea numai in brate,mie mila de el cand vad ca se strange,as face orice sa-i iau eu durerea.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Doamne, nu am intrat de 5 zile si s-a umplut de si de proaspete mamici.

FELICITARI DOROTI, BOGDANAI, LUANA, CARMINA, VIRGI, AMALISIMONA!

SA VA TRAIASCA COMORILE SI SA VA BUCURATI DE ELE!

Cristina1702 eu am facut in ultimiul trimestru de sarcina(sapt.33) toate analizele de sange si culturi col si streptococ B.Cele de streptococ si cele de culturi de col mi-au iesit bune, dar la cele de sange cred ca la toata lumea ies mai proaste, cel putin asa m-a linistit doctorul.(colesterol mare, transaminaze mari, etc, in tot cazul diferite afta de cele de primul trimestru).

Steluta, si eu am facut streptococul la Medicover Plevnei si e OK.Poti incerca si la Medsana, dar mai devreme de 7-10 zile nu ai raspuns de niciunde.

Diana si Lyly si eu conduc, dar doctorul mi-a sugerat sa ma potolesc.I-a sugerat sotului meu sa-mi ia cheile ca sa nu ma aventurez pe distante mari, asa ca eu am convenit ca ma plimb doar aici in cartier pe distante scurte, sa nu ma loveasca vreun meserias pe prioritate, cam astea mi se par riscurile.
Cat despre riscul de a lovi un animal in Bucuresti(caine, pisica) nu ne putem plange, salava Domnului!Asa ca fiti atente!

luc2 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luc2 si eu am facut de sange...dar nu din col si nici streptococ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

sunt putin stresata pt ca eu mai merg la doctor abia in saptamana 37 mai exact la 36 si 3 zile...oare e prea tarziu?

Mergi la inceput

Ce se intampampla cu gravidutele care ocupa locuri fruntase: Cori74, Lilianis, Ralucapop,Gabitza,Ana Nici\ol, Nikolett, Alisia care ar fi trebuit sa nasca?
Nu mai intrati pe forum sau chiar aveti termenul depasit?
Ma intereseaza deoarece si eu la prima sarcina am depasit cu 2 saptamani si nu a fost chiar OK(lichid verde, placenta semiuscata, etc).

Luc2, 36+

Mergi la inceput

Mamicilor,

Am o propunere.
La cele care ati nascut va sugerez sa treceti varsat bb-lui acum in saptamani, sa stim si noi cam care e intervalul cand apar problele: colici, scos afara,sani durerosi,lapte praf, pediatru, etc. In felul asta invatam cate ceva unele de la altele.

Luc2, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari, Virgi! Sa-ti traiasca micuta printesa si sa aveti parte impreuna numai de bucurii!!! Iti doresc refacere rapida si te asteptam cu vesti despre voi!

Iulyp, sunteti minunate -tu si fetita- in pozele acelea...

Tinem pumnii urmatoarellor fete: Diana, Gabi: nastere usoara!
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna fetelor. Revin si eu cu scrisul, desi cu cititul sunt la zi.
De pe la 6 luni am probleme cu tensiunea, iau si tratament, dar tot destul de mare se mentine, adica cea mica pe la 90-100. Ieri am fost la un control la cardio, mi-a recomandat internare pt monitorizare pe perioada care a mai ramas pana la operatie ( programata pe vinerea viitoare). Azi ma duc cu rezultatele la medicul ginecolog si voi vorbi sa reprogramam operatia pe vinerea asta (ca asa e el de garda luna asta, doar vinerea), ca nu vreau sa stau o saptamana aiurea in spital numa ca sa-mi ia tensiunea de 5 ori pe zi. Oricum deja sunt la 38 de saptamani, operatia se poate face si nu vreau sa mai astept sa ma trezesc cu eclampsie sau altceva.
Asa ca.....s-ar putea sa mai avem si noi doar 2 zile pana la eveniment.
Mai intru si va anunt.

Felicitari pentru cele care au nascut deja, succes si curaj pt toate cele care ne asteptam randul !!!

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput