Mamici de mai-iunie2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, analiza de streptococ B ti-o recolteaza in spital inainte de nastere, nu iti face griji. Este lipsit de riscuri astfel pentru ca daca cumva recoltarea iti declanseaza nasterea, nu e o problema.
Pentru cezariana, eu zic sa mai vorbesti cu el, sa iti impui punctul de vedere daca vrei neaparat cezariana. Sigur vei reusi, nu iti face griji nici pentru asta!
PS Daca vrei ne vedem sambata si dezbatem mai multe si mai pe larg! Noi o sa venim cam pe la pranz in Bucuresti cred.

Marry, de ce iti schimba pediatrul laptele din Humana in Milumil? Ce motivatie are?

Amonar, scuze m-am luat cu nasterea lui Virgi si am uitat sa raspund la intrebarea ta. Deci: e normal sa simti inconfort dupa doar o saptamana dar vei vedea ca refacerea e din ce in ce mai buna pe zi ce trece. si eu la doua saptamani nu mai am nici o problema deja, nici macar inconfort!Refacere rapida!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Ama, am vazut si eu pozele voastre, sunteti atat de frumosi, tu si bebe! Seby e scump, scump de tot! sa va traiasca!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bai mai stie cineva ceva de Mihaela/ Ieri zicea ca pierde din dop si ca Merge in Bucuresti. Oare care mai e starea ei?

Lacri, Mary, Si_bv multumesc de aprecieri

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana multumesc mult! m-am linistit! intotdeauna reusesti sa-mi scoti grijile din cap...
oare ai citit mesajul in care-ti scriam despre intalnirea din weekend...iti spuneam ca e posibil sa plec din bucuresti...desi sunt din ce in ce mai nesigura ca se va intampla...de aseara am iar o cadere si-mi vine sa plang din orice...deci, sanse mari sa nu plec si sa ne putem vedea...cu siguranta imi face placere sa ma vad cu voi si stiu ca asta o sa-mi si ridice moralul...vineri trebuie sa stau acasa destul de multe ore sa-i astept pe cei cu internetul!
ieeeeeeeeeee! in sfarsit! asa ca e posibil ca de vineri dupa-amiaza sa pot comunica cu voi si de acasa...si chiar sa mai scurtez statul la serviciu, completand cu lucratul acasa...

cristina
ps: promit sa-ti spun in timp util daca ne vedem sau nu... nu vreau sa va incurc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Inaioana,exact nustiu sa-ti spun,fiecare pediatru e cu parerea lui,noi avem doi si fiecare avea alta parere,dar am ales Milumil pentruca am incredere in acest medic,ne-a spus ca-i mai bun,Humana ar avea ceva ce nar fi asa bun pt.copil,in fine nu prea am pus intrebari pentruca mai multe cunostinte ne-a spus sa nu-i mai dam Humana,de exemplu asta noapte a dormit ca niciodata 6 ore dupa ce a mancat,de ieri iam dat Milumil,poti intreba pediatrul tau sa vezi ce-ti va zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

FELICITARI VIRGI!!

Fetelor am reciti putin din primele pagini ale odiseei si m-am emotionat foarte mult. Amonar a fost prima care a deschs subiectul si apoi uite-asa ne-am perindat toate! Eram asa micute atunci si pline de emotii si speranta Si acum uite...multe dintre noi sunt deja cu bebeii in brate!

Nastere usoara la gravidute si refacere rapida la mamicute!!

33+6 Petra

Mergi la inceput

Cristina daca ai avut o sarcina fara probleme si care a decurs frumos nu ar trebui sa te ingrijorezi ca vizita e abia atunci. Trebuie sa te gandesti ca bebica trebuie sa mai stea acolo pana dupa saptamana 38 asa ca nu te ingrijora...Las-o pe cea mica linistita si ai sa vezi ca totul va fi foarte bine. Pe noi ultima oara dr ne-a vazut pe 6 mai si acum pe 31 vom avea 36 saptamani (atunci ne-a chemat si pe noi). Deocamdata nu ma imi fac griji. Cred ca emotii serioase voi avea dupa aceasta vizita cand vom intra in luna a IX-a luna surprizelor !

Mult curaj!!
[legat de analize ti-am raspuns la capitolul anterior]

Va pup!!
33+6 Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Marry, eu i-am dat Katjei Humana in completare pe ideea ca e cel mai aproape de laptele de mama ca gust si consistenta si ar fi mai bine asa ca sa nu se intarce pt ca Milumil e mai dulce si mai consistent. (Nu stiu, n-am gustat nici unul!)
Cand am inceput sa ii dam cereale (dupa 6 luni) cand deja era numai alaptata exclusiv (nu mai servea de mult completare) i-am luat Milumil ca sa i le fac si a mers foarte bine. Laptele ca atare nu l-a baut niciodata. Acuma ma gandesc sa ii iau si ei Milumil3 poate o prostesc sa bea lapte "ca Serghei".
Lui Serghie ii dau completare tot cu Humana.
Deci dilema mea era daca nu cumva se poate intzarca de la Milumil pentru ca e mai diferit de laptele de mama, l-ar putea prefera ca gust...

Cristina, nu ne incurci pentru ca noi oricum venim la Bucuresti cu alte treburi. Asa ca..mai vorbim pana atunci! Ma bucur ca te-am mai linistit! Abia astept sa ai internet acasa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Inaioana nu ne povestesti si noua cum a fost la CF2?
Sunt curioasa cum au fost asistentele, conditiile, si ce sfaturi ai pentru cele care urmeaza sa nasca acolo! Ce ai folosit din bagajul pt spital, l-a lasat pe sotul tau p'acolo? Ti-a adus bebe fara probleme...si ti-l aduceau si seara?...multe intrebari
dar si curiozitatea maaaare. Cand ai timp poate ne impartasesti doua vorbe!

33+6 Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Doamne ce active sunteti....

Noi suntem in curatenie si nu prea mai apuc sa scriu mare lucru.

Felicitari Virgi!! Refacere rapida si mult laptic.
Astazi mergem la dr.

Pupici,

Flory 35+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput