Mamici de mai-iunie2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
ariadna33 spune:
Fetelor, va aduc vesti despre Mihaela: ieri s-a rupt apa si au plecat spre Bucuresti, nu avea inca contractii. Azi dimineata s-a internat la municipal . Va tin la curent!
Nasteri usoare tuturor, bebelusi sanatosi si frumosi si laptic din belsug va doresc tuturor!
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
LYLY809 spune:
Mihaela, nastere usoara si bebe mancacios!
Amiss, luni seara am fost la CF2 si Luana era f. suparata pentru ca sotul n-a putut sa intre la bebelusha s-o filmeze. Tocmai am vorbit cu Luana care a ajuns acasa si spunea ca asistentele de acolo sunt ca peste tot: niste nemernice.
Vin de la Giulesti, am fost la Carmina ( pe MAg am vazut-o intr-o viteza) care era foarte necajita din cauza asistentelor de la Giulesti care cica se poarta oribil cu bebelusii. Dar, o sa va zica ea destule cand o sa se-ntoarca acasa! Bey, tre' sa facem ceva, nu se poate ca bebelusii nostri care sunt tot ce avem noi mai scump sa fie ingrijiti de niste femei fara suflet, fara educatie, fara nimic... Oare nu se pot face plangeri undeva? Caci daca taci si inghiti, nu se va schimba nimic nici peste zeci de ani!
LAcri 37+1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
iulyp spune:
Ariadna multumim pt. info.
Mihaelaaaaaaaaaa incepem galeria si pt. tine:
Nastere usoara si bebe sanatos.
Aura(35+) mamica Nicoletei
POZE
adib spune:
buna fetelor
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!
COPII SANATOSI, VOINICI SI VOIOSI!!!
Lyly
nu cred ca trebuie sa te panichezi. doare ceea ce spui tu, dar e vorba de trei zile (medie) si de cind ma stiu foarte putine laude am auzit la adresa personalului din spitalele romanesti. trebuie avut in vedere ca e normal ca fiecare mama sa doreasca ceea ce crede ca e mai bun pentru copilul ei, mai ales in primele trei zile din viata lui. dar fiecare am trecut prin cele 3 zile. cred ca trebuie sa te gindesti la momentul in care ajungeti acasa, cind totul a trecut. problemele pe care ti le faci nu cred ca o sa le poti rezolva. e un sistem, iar noi sintem prea mici ca sa-l imbunatatim.
numai bine si mult optimism!!!
adi si ela 38+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]
ariadna33 spune:
Fetelor, sunt tare bucuroasa, am primit mesaj de la Mihaela pe mobil, a nascut deja!
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
iulyp spune:
Ariadna multumim pt ca ne ti la curent.
Bravo Miha.Refacere rapida.
Rado bine ai venit pe lume.
Ooff ce emotii am. Avea acelasi DPN ca si mine.
Nici nu mai stiu, ea a avut probleme cu contractii si col scurt si deschis?ca eu nu imi aduc aminte deloc acum
Aura(35+) mamica Nicoletei
POZE
Si bv spune:
Multumim, Ariadna!
Felicitari, Mihaela!!! Sa-ti traiasca puiul si sa creasca mare si frumos! Va doresc numai bine si sa veniti acasa sanatosi!!!!
Simona
Poze
Diana79 spune:
VIRGI SI MIHAELA SA VA TRAIASCA PUIUTZII MICI. FELICITARI. ABIA VA ASTEPTAM ACASA CU VESTI.
Fetelor dar Mihaela avea due date pe 18 iunie nu? Ce s-a grabit bebe sa vina. Eu azi noapte am visat-o pe bebelusha mea, nu-mi aduc aminte fatza ei dar era asa frumoasa, doar asta am retzinut. Abia astept sa o vad.
Ioana ce bine ca ne-ai dat vesti despre Virgi. Multumim.
Lyly este tare ingrozitor ce zici tu despre asistente. Sunt inumane, ar trebui chinuite, nu e posibil sa te portzi asa cu un bebe mai ales ca e lipsit de aparare. Sper ca nici o fata sa nu treaca prin momente grele din punct de vedere al sistemului din Romania. Eu va tin pumnii la toate sa fie bine.
Diana 36+ cu Nicole Evelyn
Diana79 spune:
Ariadna33 multumim ca ne tzii la curent, si pt vestile bune.
Diana 36+ cu Nicole Evelyn
raalucutza spune:
VIRGI SI MIHAELA SA VA TRAIASCA PUIUTZII MICI. FELICITARI!!!!!!. ABIA VA ASTEPTAM ACASA CU VESTI!!!!!
RAALUCUTZA38s+6zcuRAUL CELESTIN