Mamici de mai-iunie2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

FELICITARI ADIB SI ELASA VA TRAIASCA BEBELUSHA.
FELICITARI DIANA REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS.
La maternitate iti elibereaza un certificat , act , constatator al nasterii copilului nascut viu .Apoi il inregistrezi la starea civila in termen de 1 an .Acum maternitatile cer o copie dupa certificatul de nastere, adica ala de la starea civila .Teoretic poti iesi din maternitate fara probleme .Practic ei iti pot spune altceva , adica te mint ca sa te fortzeze pe tine sa-l inregistrezi , pt evidenta lor.
Lyly, daca ai timp completeaza si la noi :ora 12,03;47 cm lungime

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Multumesc inc-odata Inaioana pt. promtitudiea ta de a raspunde la intrebari si a da informatii utile.
M-ai linistit.
Noi suntem casatoriti, pe 16 aprilie am sarbatorit 1 an de la casatorie.

Adriella 38+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Am o perioada foarte proasta si aglomerata.

FELICIT PROASPETELE MAMICI!
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME , REFACERE RAPIDA SI BEBELUSI SANATOSI SI CUMINTI!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

FELICITARI TIMISORENCELOR DIANAR SI ELA! SA VA TRAIASCA FETELE SI SA VA BUCURATI DE ELE!

Angelica sunteti o familie super! Mai mai ca-mi vine sa nu-mi leg trompele si sa incerc a treia cezariana, popate-poate vine si la mine o Sara!Legat de sani si eu am avut ceva semne de mastita la prima nastere si am pus niste frunze de varza dulce pe sani si ma simteam tare bine.In tot cazul nu neglija doctorul!

Amonar imi pare tare rau de operatia ta, sper sa-ti revii cat mai repede.Ai si asa destule pe cap la inceput sa mai stai si cu grija asta! Sanatate multa.

Fetelor cum procedez cu concediu prenatal.Eu de saptaamna trecuta nu am mai fost la birou, dar deocamdata nu am facut nici o miscare.Mai am ceva treaba cu serviciul sau doar cu medicul de familie?

Luc2 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Ela si Diana felicitari! Sa va refaceti rapid si sa aveti bebeii sanatosi si mancaciosi!

Luc2, trebuie sa mergi la medicul de familie sa iti dea concediul medical...ti-l va da pana la sfarsitul lunii mai, apoi trebuie sa itit dea altul pe luna urmatoare...asa se procedeaza. Iar certificatul medical trebuie dus la serviciu parca pana pa 5 ale lunii urmatoare. Sper sa nu ma insel...eu asa am procedat. Totusi sa intrebi la serviciu care-i data limita cand poate fi dus.
Bafta multa!

Cocutica 38+ cu Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Doina ia de ici osi un ca sa mai indulceasca perioada asta naspa prin care zici ca treci.

Luc2 sa inteleg ca nu-s singura pe aici care vrea sa-si lege trompele?

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ADIB si ELA FELICITARI CU RALUCA-ALEXANDRA!!!!!!!! Asa un tatic grijuliu e un mare noroc pt RALUCA

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Felicitari! Adib si Ela! Sa va traisca bb-lina, sa fiti sanatosi si putin plangaciosi!!!

Multmesc Luc2!. Ai primit deja raspunsul pt concediu. Dupa ce iei 126 zile (pre si post natal) tre sa depui un dosar la Primarie pt concediu de maternitate (in cazul in care n-ai de gand sa te intorci la serviciu! atunci trebuie sa faci o cerere pt o alocatie suplimentara, dar mai vorbim pana atunci!)

Arleen!
Merci, imi ajung trei!!! Si-asa nu stiu cum am sa ma impart si cu serviciu, si cu familie si cu bb nou!

poze mami,...,Sara
poze baieti

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Multmesc Luc2!. Ai primit deja raspunsul pt concediu. Dupa ce iei 126 zile (pre si post natal) tre sa depui un dosar la Primarie pt concediu de maternitate

Scuze!!! Vroiam sa spun concediu de crestere copil pana la 2 ani!!!
Ii mai dau si sa suga in timpul asta!

poze mami,...,Sara
poze baieti

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Alia, am facut modificarile pe lista de la capitolul 87 , unde de altfel va poftesc sa continuati discutiile

Eu am plecat la doctor.
Lacri 37+3

Mergi la inceput