Bebelusi de sept - oct 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna amiaza,dragelor!
Va foarte multumim de urari.Am flacau mare deja;are 8,500 la 7 luni si-i inca fara dinti.

Ina,nici eu nu l-am sarbatorit in nici o luna cu tort.O sa-i fac cand a putea manca si el.Iar cadouri primeste cand se nimereste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Codruta Felicitari si muuulti inainte! Sper sa reusiti sa mergeti la si distractie placuta...aa si...sa nu fiti cuminti poate apare si bb 2

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ionica, iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos si cuminte!!!
Flavia, Gina_M, Karmenutza, Jadi, sanatate bebeilor bolnaviori!!! Si sanatate si mamei2 a lui Jadi!!!
Cristell, si fi-mea e tare sociabila, cand vin copii la ea intinde manutele sa-i apuce si rade toata! Ieri a venit un baietel la ea si i-a dat un mar!
Irina, ma bucur c-ai reusit sa-ti rezolvi problema!!!
Marlena, LA MULTI ANI SOTULUI PENTRU IERI!!! Si felicitari pentru dinti!
Ruxandra, Irina, , si eu la fel ma gandesc, ca nu pot lasa fata 3 luni acasa fara s-o vad! M-as topi de dorul ei!
Dana-Lucia, Simo, Cristell, Maddy, Ioana, Anto, mercic pentru sfaturi!!!
Alinam, fa-le reclamatie, mama lor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, multi ani frumosi va doresc !
Ioana, primit raspuns, de anul trecut e o lege care spune ca fiecare magazin are dreptul sa ofere reduceri cand vrea muschiuletzu´ lui. Eu uitasem de asta (e si la noi) pt. ca totusi cam toate respecta perioadele de dinainte, adica mijlocul lui iulie-sfarsitul lui august. Asa ca...spor la shoppinguiala !
Ploua aici in draci...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

uaiii.... m-am ingrozit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Schimb capitolul repede

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Gina sanatate bebelasei sa se faca bine repede sa o lase si pe mami sa se odihneasca!!

cat despre subiectul cu fetita insarcinata la 5 ani si jumatate am ramas ingrozita.

Mergi la inceput

Voi ati cumparat pana la urma ceva cremutza solara pt bebei? Eu nu am apucat sa studiez piata dar e cazul pt ca aici sunt deja 30 si ceva de grade..si bate soarele rau...iar Noa cum seamana cu mama ei...e alba alba...e nevoie de super protectie..

hai ca revin mai tarziu ca se trezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Un nou capitol ne asteapta aici

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Karmenutza, frumoase pozele!!!
Dana_Lucia si Adrianaolimp, in curand bem, nu? Se apopieeee zilele de nastere!!!
Norina, bafta la examene!!! Tinem pumnii!!! Si succese cu fata la kineto!!!
Anya, asa, asa, bravo Anyei ca doarme toata noaptea!!!
Gina, Ioana, Ruxandra, bafta la conceput copilasi!!! Sa iasa cum vreti voi! Eu ma mai gandesc nitel!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput