Bebelusi de sept - oct 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multe lunite bb-ilor care azi sarbatoresc sa fie cuminti, papaciosi si mai les sanatosi!

Gina mi-am insusit morala, da era chiar o gluma, ce credeai ca il dau pe sot? nooooo pai unde gasesc eu altul mai bun? si te asteptam la Galati, accept si bataia . In legatura cu subiectul propus de tine eu nicodata pana acum nu m-am gandit serios la treaba asta, dar nu cred ca as alege vreo metoda din asta ireversibila si asta de frika, da imi e frika de doktori si spitale de mor da din nefericire uite ca am parte ......

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hello fetelor!
N-am avut timp sa citesc din urma dar am bagat un ochi si-am vazut ca discutati despre zodii; eu nu prea le am cu ascendentul, trebuie sa ma pun la punct!
Ce stiu: eu sunt capricorn, 01.01.1970, printre veteranele cu suflet mereu tanar! Ana e - nici nu stiu exact - fecioara cred sau balanta - 22 septembrie 2005, ora 10.05, imi calculati si mie ascendentul, va rog!!! Si al meu, eu sunt nascuta la ora 7 fara un sfert seara! Sotul e balanta dar nu-i stiu ora nasterii !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna fetelor!

Iar mi-au trecut cateva zile de cand n-am mai intrat ...mai nou mi s-a stricat masina de spalat si a trebuit sa spal la mana ...nu mai am timp de nimic imi vine sa mor...asta seara stau pe capul sotului sa mergem sa cumparam ca eu nu mai fac fata.

mersi celor care si-au facut timp sa vada pozele noastre de la gratarel..

citind din urma observ ca voi deja va ganditi la bebe 2...asa repede? nici eu nu vreau ca diferenta sa fie mare, dar parca mi se pare atat de repede...ma simt atat de epuizata...noi fiind singuri aici, a trebuit sa ne ocupam singuri de Noa...sau mai bine zis doar eu...sotul lucreaza de la 7 la 7seara, iar noaptea trebuie sa se odihneasca...in ultima vreme lucreaza si in we...asa ca de moment nici nu ma gandesc la alt bebe, desi mi-ar place sa nu fie diferenta prea mare intre ei.- vreau un baiat, apropos...deci]...[font=Andale Mono]cine are reteta de facut baieti?[/font=Andale Mono
cum calculati voi ascendentii?
eu sunt capricorn nascuta in 12 ianuarie 1983, sotul la fel, nascut in 6 ianuarie 1975, si Noa balanta nascuta in 25 septembrie.- eu sunt cea mai tanara mamica de aici??

am vazut si eu ceva poze...Luca al Simonei are niste falcute ca iti vine sa il mananci, Vlad al lui Jadi are niste ochisori superbi...iar camera e tare frumoasa, Stefan al lui Hilde e dragut foc...iar Catalina lui Carmen e zambareata foc.

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

ADriana -am citit ce ziceai mai devreme de CIC...eu am cotizat la casa de pensii, am nascut in Spania si tot de aici(la consulat) am facut imputernicire mamei pentru depunerea dosarului...sub pretext ca eram in vizita la sot aici si na...mi-a venit sa nasc- asa ca acum mama mea primeste indemnizatia.
Mai nou ieri am vazut la TV ca s-au facut contracte cu bancile si se poate merge la primarii pentru a depune cererile spre a primi indemnizatia in cont.

Carmen asa tare m-au distrat pozele...sa nu te miri daca iti vine fata acasa fara ceva...Noa de ex are boala pe jucarii, pantofi si suzete...sau tot ce prinde pe langa ea in carut arunca...daca nu sunt atenta ...e jale...am pierdut doua suzete si un maimutoi asa...odata isi aruncase si un pantofel...am vazut si eu dupa vreo 20 de metri ca nu il are si cand ma uit in spate alerga o biata femeie dupa mine cu pantofelul in mana...asta ca sa vedeti cat sunt de cu capul in nori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Noi azi facem 4 ani de la casatori si sper sa putem merge sa luam masa la restaurant . Vreau sa merg la restaurantul chinezesc.
Ina, felicitari pentru "mam".
Gina, ce amanunte stii

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ca tot e vorba cu zodii si soti etc etc, acum sa va zic, chiar daca sunt printre cele nascute mai devreme pe-aici, am sot mai tanar decat mine cu 3 ani aproximativ, prospatura!
Sa m-apuc de citeala!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

tanti mam a luŽ Ilinca felicitarile mele pentru progrese...cred ca te topesti cand o auzi!

mama de-aia cum ai zis tu (denaturata adica) sunt si eu....eu mai mereu de ziua Noeliei am lucrat...duminica ce vine e si ziua ei(Elena o mai cheama) si a lui tata-su iar noi nici nu o sa fim acasa pana seara...noi lucram amandooi in we la munte la hotel...dar o sa recuperam noi duminica seara sau luni seara...of ce rau imi pare...poate totusi o sa mai am putere duminica seara sa fac un tortulet... - iar duminica cealalta, pe 25 implineste opt luni si e aceeasi poveste...doi parinti denaturati care nu stau acasa nici de ziua copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offf.., fetelor desi este ora 1:51 AM eu nu dorm.Rebecca se simte in continuare rau desi i-am inceput administrarea tratamentului
Fac de garda cat mai pot...Rugati-va pentru noi va rugam.
Nu am timp sa va citesc si sa raspund acum insa, va las sa cititi ceva ce am citit si eu la randu-mi pe DC.Ceva ce pur si simplu nu vine a crede ochilor.
Cititi AICI.

POZE NOI

Mergi la inceput

ei vad ca nu suntem singurii parinti de genul asta pe aici... cadouri primeste si Noa ...gramada....de la noi cat si de la toate cunostintele noastre...are deja cinci perechi de cercei ...dar niciuna de la noi...toate de pe la bunici si prieteni...o pereche o poarta ma-sa asa numai pana mai creste ea

maine seara o sa iesim sa ii cumparam si noi un cadou dar nu prea stiu ce...ca sotul zice sa ii luam ceva ce va putea pastra peste cativa ani..dar ce? ca eu sunt varza cand vine vb de cadouri

Mergi la inceput

cat despre metodele astea radicale de contraceptie...nu sunt deacord cel putin deocamdata...de moment iau pilula, si mi-e bine asa ...desi mai uit uneori si stau cu emotii...am vazut ca sunt si plasturi contraceptivi...stie cineva mai multe? stiu ca se pun o data pe sapt trei saptamani la rand...apoi pauza pt menstruatie...e asemanator pilulei numai ca riscul de a uita e mai mic...de asta ma incanta.

Mergi la inceput