Bebelusi de sept - oct 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, pe cap are un batic. Cand a plecat afara cu taica-su, era legat frumos, la spate. Cand mi-a adus-o in casa, pe la 9 juma, seara, era asa cum ai vazut-o. Cred ca putea sa vina si fara el, ca ta-su nu observa. Mi-a placut asa de tare de ea cum arata, incat am fotografiat-o.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Buna mamicilor!
Dupa lungi si multe neclaritati am reusit sa-mi implinesc un vis (sper ca am izbutit de aceasta data), acela de a face parte din grupul mamicilor de septoct2005.
Sint o mamica de 30 ani a unui super-ingeras (asa cum sunt toti copiii nostri). Andra (acesta e numele ingerasului) s-a nascut natural, intr-o zi (noapte) de vineri, 21.10.2005, ora 00.30, a avut 4,200 kg la nastere si 54 cm. Duminica implinim 7 luni iar la aceasta virsta spunem ca:
- minacrea de baza e lapticul mamei
- facem mofturi la supica (sau nu stie mami cind sa-mi dea si cum)
- stam bine in fundulet
- am reusit sa stam in picioruse tinindu-ne cu minutele de patut
- de la 2 luni mami & tati m-au pus in hamuri (asa le zic ei dar de fapt e marsupiu)
- de la 4 luni m-au pus in premergator (inconstienti parintii astia)
- la 4 luni mi-au iesit primii 2 dintisori, iar acum la 7 am deja 6 dinti si se zareste (de la departare) si al 7-lea
- in cap avem parul cu care ne-am nascut (ii va mai creste oare sau va ramine asa?)

Cind va descoperi mamica mea cum se pot pune si poze, ma veti putea vedea.
Va pupam si speram ca odata ajunse in club sa ne fie mai bine (multe din intrebari legate de cresterea bb-ului sa nu mai fie fara raspuns).

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vero: varsator 05.02.77
Almy: peste 21.02.77
Alinam: peste 12.03.77
Ege:peste 16.03.80
Marinela: fecioara 29.08.79
Country girl: fecioara ?
Nanadana: fecioara 22.09.74
Tonnia: fecioara 30.08.72
Simona: fecioara 01.09.74
Codruta: capricorn 12.01.75
Dana ch: capricorn 16.01.72
Karmenutza: balanta 27.09.71
Kristinutza:balanta 20.10.79
Tangerine: taur 10.05.76
Adriana: taur19.05.74
Jadi: gemeni 05.06.74
Irina: berbec 19.04.80
Diana: gemeni 07.06.72
Dana: gemeni 23.05.67

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Thank you Tonnia!

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata!

La mine e deja buna ziua ca m-a trezit Matei la 4.30 azi.
Gina, multa sanatate Rebeccai!
Eu as vrea ca al doilea copil sa fie fetita, dar daca iese tot baiat ii va fi destul de greu sotului sa ma convinga sa facem un al treilea copil
Jadi, multumesc si eu de raspunsul cu cic/dividende/venituri profesionale. Logic mi se parea aberant sa nu primesti cic daca ai dividende, desi in tara romaneasca e posibil orice...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata tuturor!
Astazi am fost mai harnica decat de obicei. Ma rog, am de lucru, n-am chef si atunci mi s-a facut de bananait pe net.

Raportez ca pe o mare victorie personala faptul ca Ilinca ma striga constient Mam! Adica nu exerseaza vorbirea si nu lalaie, ci striga Mam cand nu ma vede in preajma, daca vrea ceva anume sau daca s-a lovit si trebuie consolata
Deci pot sa-mi schimb semnatura in Mam' a lu' Ilinca

Ca tot suntem la vremea dezvaluirilor: io am 35/36 de ani, mai vreau un bb (incurajata fiind de cumintenia de pana acum a Ilincai) si da, vreau sa-l fac tot cu barbata-meu chiar daca mai face o fata

Va zic si data nasterii (22.09.1970), asta pentru Hildegard, desi va spun franc de pe acum ca n-am sa-mi notez aniversarile voastre si n-am sa trimit mesaje de felicitare. S-asa abia fac fata aniversarilor bebeilor nostri.
Si vorbind de aniversari, cand citesc povestile voastre, ma simt cea mai denaturata mama care exista, fiindca in aceste 8 luni, Ilinca n-a avut vreodata aniversare cu tort si alea-alea, iar cadouri primeste toata ziua. Ceea ce trebuie sa recunosc nu-i o metoda prea sanatoasa de educatie. Cred ca am iesi mai economicos material si cu un mai mare castig emotional daca am marca cum se cuvine doar anumite momente (aniversarile etc) si nu fiecare zi de familie.

Poate ma luminati si pe mine cum e cu chat-ul, ca aseara avui o tentativa dar imi apare mereu o fereastra alba, cu toate ca am activat cookies

tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Buna fetelor.
Eu am reprodus raspunsul primit de la o persoana autorizata sa se ocupa de indemnizatii. Probabil ca daca eram in situatia de a ramane fara indemnizatie as fi facut mai multe demersuri. E bine ca ai clarificat si ar fi simai bine sa cunoasca legea si functionarii.
O zi buna. Eu maine voi fi cu BB prin bucuresti - Am emotii e prima noastra deplasare la distanta .

Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si ca sa raspund si Ginei, referitor la metodele de control contraceptiv, pe Ilinca am facut-o la 35 de ani, dupa ce am ramas prima oara insarcinata ever. Deocamdata iau pilula ca asa mi-a recomandat doctorul ca sa se stabilizeze mai usor ciclul dupa nastere.
Cum vrem si bb2 nu cred ca aplicam vreo metoda contraceptiva. Dar, daca am vrea sa ne oprim definitv la un anumit numar de copii, luand in considerare varsta mea, probabil dupa 40 de ani as alege sa fac eu legarea trompelor. Am barbat tanar si nu se stie ce ne rezerva viitorul, poate vrea copii si cu alta? Pe de alta parte sunt suficient de egoista sa ma gandesc ca daca peste 7 ani, sa zicem, as fi implicata in alta relatie si as iubi foarte tare poate as vrea sa mai am un copil si atunci... mai bine ma las pe mana dragutzului D-zeu care stie el mai bine ce planuri are cu mine.

Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tanti mama lu' Ilinca, stai calma ca mai sunt ca tine pe-aici, noi nu i-am luat tort decat la o luna, iar cadouri ii mai tot luam, dar nu stiu cum naiba nu s-a nimerit niciodata sa fie exact de ziua lui

Hai ca m-ati starnit si mi-am bagat si eu nasul in legi si am aflat ca venituri profesionale includ venituri din salarii, venituri din activitati independente si venituri din activitati agricole. Daca mai ajuta pe cineva ...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata

Aseara am parasit chatul cum v-a zis Jadi cand a venit vecinu sa-i dam net si lui. Treaba asta nu a durat prea mult, dar apoi am facut ce am facut si m-am culcat la 12 . Noroc ca Vladut s-a trezit si el normal, adica la 7.15 .

Cat despre subiectul deschis de Gina... momentan nu sunt pt metode radicale ca am abia 26 ani si chiar nu am un plan concret legat de nr de copii, azi zic ca nu mai fac, maine ca fac . Voi vedea ce imi rezerva viitorul (parca are mai mult farmec asa ). Un control oricum exista si mie mi se pare normal asa, ca sunt multi factori care inflenteaza astfel de decizii. Sotul are un unchi care are 6 copii. Toti sunt minunati, dar saracii parinti numai ei stiu cum se descurca si parca totusi nu mi se pare bine... Acum fiecare face cum crede, normal...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput