Bebelusi de sept - oct 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Dana_ch spune:
cu programarile de bb aveti grija ca nu se prinde intotdeauna ca eu am tot programat si numai dupa 12 ani a venit bb 2.
daca e vorba de zodii,ma alatur si eu:
eu capricorn 16 ian 1972
sotzu balanta 22 oct 1967
don-soara rac 20 iulie 1993
bb lucas scorpion 28 oct 2005
jadi sanatate mamei 2
norina binenteles ca cu optimism si rabdare se rezolva problemutza voastra
danadaca mai vrei un bb fa nu fii complexata de varsta,intr-o zi in parc o mamica se destainuie trei copii(baieti)7 luni,3 ani si 25 de ani,cati ani avea mamica? arata super.
va pup pe toate
asa miflor esti super"zanelor"pai eu la tonajul meu numai zana nu ma simt.
La multi ani sarbatoritilor zilei
Poze cu Lucas
Gina M spune:
Alinam,esti pusa pe sotii asai? Ca tot esti galateanca de-a mea las ca ne intalnim noi si ti-oi veni eu de hac
Cum din prisosul inimii vorbeste gura, uite asa ii putem cunoaste pe cei din jurul nostru!Gluma e si ea tot o vorba nu?
Spunei partenerului tau ca alegerea sexului copilului nu tine de potentialul sotului ci tine de Dumnezeu,care stie ce este mai bine si potrivit pentru noi.
In ceea ce priveste propunerea ta trebuie sa-ti fac de cunoscut ca noi, nu facem parte dintre acele persoane "usoare si slabe..." care intretin relatii extraconjugale.Suntem credinciosi legamantuli incheiat.Apoi vezi ca cine rade la urma rade mai bine.
Apropos de aceasta hai sa va povestesc o intamplare hazlie din viata mea.
Pe cand aveam 18 ani intr-o duminica am hotarat sa merg si eu cu fetele la discoteca din satul bunicilor.A venit seara,m-am aranjat frumos si m-am imbracat cu blugii noi de care eram tare mandra pe atunci.Matusa,unchiul,verisorul si prietenii nostri care erau la noi acasa mi-au sugerat sa nu merg sa-mi pierd timpul pretios intr-un asa loc.
Bineinteles nu i-am bagat in seama si am plecat.
Era seara, ploua, si mergand in drum spre prietene in fata mea era un mos care mergea in aceeasi directie cu mine.La un moment dat s-a impiedecat si s-a udat bine.
La faza aceasta pe mine m-a podidit rasul si i-am dat frau liber.
Mosul serios se intoarce catre mine si-mi spune"Heei mosule razi tu dar cine rade la urma rade mai bine".
Cum drumul era in constructie si eu nu stiam si nu vedeam pe intuneric am mai facut cativa pasi si am cazut drept intr-un sant plin cu apa si noroi astfel incat m-am "murat"bine.
Ce s-o mai ras mosul de mine nu va mai spun...
Avuse dreptate omul in cele spuse!Asa s-a facut ca m-am intors acasa invatand o lectie importanta de viata si nu numai ca mi-a fost rusine ,pe deasupra m-am facut si de bafta. Asa ca, grija mare.
POZE NOI
adrianaolimp spune:
hop si eu ca tot e fierbinte si subiectul si aniversarea
adriana 19.mai.1974 TAUR
in ce priveste Indemnizatia de crestere a copilului si veniturile impozabile, fie ele de care or fi, nu sunt compatibile. Am intrebat la directia muncii si legea spune asa : au dreptul la indemnizatie doar persoanele cu domiciliul stabil in romania, care-si cresc copilul pe teritoriul romaniei si care nu beneficiaza de venituri impozabile. Faza e ca eu am avut un venit de 1 mil lei in una din luni si ca am fost pasibila sa mi se taie indemnizatia O porcarie de lege. Cel putin mie mi se pare aberant ca dupa o cotizatie de 12 luni daca vrei sa pleci sa-ti cresti copilul cateva luni in alta tara ti se taie indemnizatia. Dupa 3 luni in care se intoarce la posta alocatia se trage concluzia ca nu esti in tara si te lasa fara indemnizatie. Asta e motivul pentru care nu au incheiat contract cu nici o banca inca. E enervant faptul ca trebuie sa stai sa pandesti postarita si nu poti primi banii civilizat pe un card sau intr-un cont. Asta e, trebuia sa emigram... poate la bb 2.
Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW
dana_lucia spune:
Dana_ch eu nu ma refer neaparat la virsta cind spun ca bb2 la mine nu se pune ci la cele ce vreau si cum vreau eu sa imi organizez viata de familie/cariera. Pentru mine un bebe e ceea ce mi-am dorit asa ca acum zic thats enough fara sa ma cramponez de virsta etc desi dupa cele ce am tras eu in timpul sarcinii...dar asta e o alta poveste deja.Sunt foarte fericita cu al meu bebe care imi este de ajuns acum! Mersi pentru incurajari oricum.
nanadana spune:
ne inscriem si noi la zodii:22.09.74 fecioara oare
va spunem si noi noapte buna si somn usor ,eu una sint terminata de obosita din cauza lui Antoine ca a invatat sa mearga in 4 labe si mama,mama ce fericit este ,dar face ce face si isi ia directia unde nu trebuie (la bibloteca,la cabluri..........)
poze
jadi spune:
Te contrazic Adriana si cu ocazia asta am recitit si legea si completez raspunsul pe care l-am scris initial. Se acorda CIC pentru persoanele care au avut venituri supuse impozitului pe venit conform Codului Fiscal, venituri profesionale. Din cate stiu dividendele sunt supuse impozitului pe dividende si e posibil sa nu poata lua CIC daca nu a fost angajata cu un contract de munca.
Tu probabil ca ai avut venituri profesionale si ca atare de asta vroiau sa nu iti mai dea CIC.
In rest sunt de acord ca legea e de tot kk eu mi-am schimbat adresa, am anuntat la protectia sociala si degeaba, primesc instiintari pe vechea adresa si am ajuns la 2 cic neridicate.
Deni & Vlad 28 sept 2005
Gina M spune:
Buna dimineata mamici,
La mine este seara tarziu si va trebui sa merg in curand la
Astazi ,Rebecca desi i-am administrat tylenol-ul la timp temperatuta nu i s-a schimbat cu nimic ci a crescut la 103*F.
Am fost cu ea la medic si s-a dovedit ca la mijloc nu este maseaua care creste ci o infectie la ureche...iar acum suntem pe antibiotic.
Am fost tare necajiti in aceasta privinta insa, gogolica noastra mititica a reusit sa ne descreteasca fruntile tare bine in seara aceasta.
Nu i-a iesit inca nici un dinte, in schimb merge in patru labe de nu-mi vine a crede ochilor.In seara aceasta a prins viteza nu gluma.
Imi vine s-o mananc toata de draga ce-mi este
I-am facut cateva poze s-o puteti vedea si voi - maine daca s-o simti Rebecca mai bine poate oi avea timp sa le pun sa le vedeti.
Jadi,multumesc pentru raspuns.Te
POZE NOI
Tonnia spune:
Nanadana, serios? Sa-ti tin pumnii? Cred ca da, nu?
karmenutza, e mortala Cata in poza din albumul comun! Ce i-ai pus pe cap?
Gina, sanatate multa Rebecai! Cica otita afecteaza 1 din 6 bebelusi. Sa scapati repede!
PS Si eu tot fecioara, si cu ceva ani, 33, 30 aug 72, ati putea sa-mi spuneti mama...Dar atata v-ar trebui!
Gina M spune:
Pentru ca la randu-mi datorez un raspuns,am sa o fac in timpul pe care inca il mai am la dispozitie.
In ceea ce ne priveste, atunci cand spun vasteocomie/legarea tubelor, automat spun:metode de control al nasterii permanente si ireversibile.
Consider ca nici una dintre aceste metode nu trebuie aleasa atata timp cat sotul si sotia nu sunt amandoi foarte siguri ca nu vor dori niciodata sa aiba din nou un copil.
Acest control absolut pe care il dorim dupa nasterea celui de-al 3-lea BB la noi, nu este rodul unui egoism atroce sau a unei dorinte neinfrante de a ne trai viata.
Nu suntem,si nu dorim ca si crestini sa fim cu ceva impotriva planului lui Dumnezeu in privinta aceasta.
El DA ne da , dar ne mai da cum va mai spuneam si intelepciunea,dreptul si datoria de a sta inaintea Sa in rugaciune si de a hotara sa aducem pe lume exact atatea copii cat putem ingriji corespunzator si cati putem educa suficient de atent pentru a-i conduce la El.
Pentru bona,gradinita,scoala-facultate,universitate s.a,m,d trebuiesc bani..etc nu?
La mijloc este si sanatatea mea. As vrea sa fiu o "iapa"plina de sanatate sa pot duce mai mult, dar nu sunt.
Profunda mea comvingere este ca majoritatea familiilor practica intr-o forma sau alta un control al nasterilor.Si imi intemeiez aceasta comvingere pe faptul ca stiu ca o femeie normala are capacitatea de a duce spre fecundare 30-40 de ovule din totalul celor 300.000-400.000 de celule sexuale feminine continute de ovare.
Din aceste 30-40 de ovule, in timpul unei casatorii medii, ar putea fi fecundate aproximativ 20 dintre ele. Asa ca,stiind toate acestea si neintalnind decat in zvonuri familii care sa aive atatia copii, ma cred indreptatita sa pastrez o serioasa banuiala ca toti practica un anumit sistem de control al nasterilor.
Multe,tare multe ar fi de discutat aici si cred ca tare bine ne-ar prinde la toate daca am dezbate aceste subiecte .
In concluzie pe ziua aceasta sunt de parere ca, trebuie sa ne consultam si cu cei din jurul nostru,sa ne folosim capul,sa facem cea mai buna alegere fiecare in parte si sa fim responsabili de alegerile facute.
Va
POZE NOI
dana_lucia spune:
Buna tuturor si "La multi ani!" bebeilor care implinesc inca o lunita azi: Iaris Mihai (Marinela79), Mihnea Luca (Diana30), Luca Mihai (pinacolada)si Sara Maria (pumuklii).
Salutari speciale de la Alberto pentru Stefania.
Sa aveti o zi buna si multe salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto