Doctorat!
Raspunsuri - Pagina 3
AB spune:
Moama ce tupeu... marea univ. UBB! Toatacrema Romaniei e acolo!
ruxij UBB= Babes-Bolyai University
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
ruxij spune:
quote:
Originally posted by AB
Moama ce tupeu... marea univ. UBB! Toatacrema Romaniei e acolo![
Yeah, right! Unde's lamaile alea?
liliprejbeanu spune:
quote:
Originally posted by AB
eibi si ceata de pitigoi
Salutare
AB scumpi, ceva contra sau pro UBB?
Liliana
AB spune:
quote:
Originally posted by liliprejbeanuquote:
Originally posted by AB
eibi si ceata de pitigoi
Salutare
AB scumpi, ceva contra sau pro UBB?
Liliana
Vlad-Lucas
n-am nimic mey, e o universitate buna, da de aici pana la "a caror doctorate sunt recunoscute in exterior in sensul ca f. usor poti optine o pozitie post doc!" mai e drum .
La faza asta gust cu placere macar o lamaie Ruxij nu fi zgarcita... macar doua pleaseee
Tin sa precizez ca nici usor, nici foarte usor nu e de la nici una. Asta o stii tu probabil la fel de bineca mine LiliE "depinde". Si oricum important nu e post-doc-ul sau ATER-ul ci ceva permanent sau permanentizabil.
In plus vezi ca pentru doctorat in US, multe universitati au o lista de universitati carora le dau coduri in aplicatie si catregoria others... Cred ca intelegi ce vreausa zic. Multe nu ziceau acum cevaani nimicde .ro cele care ziceau se refereau la UPB, la Univ. Buc, Poltehnica Timisoara am vazut-o o data...in rest vid. Poate acum s-o schimbat ceva. Acum eu as scoate UniBuc de pe lista,dar nu stiudaca as adaugaceva.
eibi si ceata de pitigoi
enn spune:
Carmen, nu poti face ceva la Intercollege la Nicosia? Din cīte stiu eu, e cea mai buna institutie de īnvatamīnt superior din Cipru. Si parca avea si engleza ca limba de predare.
Sau cauta eventual o catedra de limbi romanice dintr-o tara anglofona si vezi daca au specializare īn traduceri.
Succes!
E.
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by enn
Carmen, nu poti face ceva la Intercollege la Nicosia? Din cīte stiu eu, e cea mai buna institutie de īnvatamīnt superior din Cipru. Si parca avea si engleza ca limba de predare.
Sau cauta eventual o catedra de limbi romanice dintr-o tara anglofona si vezi daca au specializare īn traduceri.
Succes!
E.
Taman ce-am trimis neste candidaturi la universitatea de stat din Cipru, da' parca vad ca nu ma ia nime' in seama. Problema mea mare mare este ca nu am diplome eliberate de universitati sonore, adica in orice caz nu mai sonor de un Master la CEU (unde btw a studiat si Monica Macovei ). Anul scolar viitor as vrea putina liniste ca sa-mi pot da temutul examen de limba greaca
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty