CINE SI-A SCOS ALUNITE DE PE FATA?
Raspunsuri - Pagina 5

Natasa spune:
Criss, daca ai fost si ti-a placut cum te-a tratat, mergi si cu alunita tot la ea. E greu sa spui ca un medic este mult mai bun decit altul. Toti au succesele si esecurile lor. DUpa cit de des o vad la tv pe dr Leventer presupun ca are aparatura de ultima ora si preturi pe masura, asa ca depinde si cit vrei sa investesti in asta.

roxana24 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Criss, daca ai fost si ti-a placut cum te-a tratat, mergi si cu alunita tot la ea. E greu sa spui ca un medic este mult mai bun decit altul. Toti au succesele si esecurile lor. DUpa cit de des o vad la tv pe dr Leventer presupun ca are aparatura de ultima ora si preturi pe masura, asa ca depinde si cit vrei sa investesti in asta.
Spui ca ti-ai scos 15 alunite,imi poti spune te rog cateva detalii legate de acest lucru...pentru ca si eu as vrea sa-mi scot cateva(mai mult din motive inestetice).
1.Alunitele pe care le-ai scos erau mari?Adica eu vreau sa-mi scot cateva ce au diametru in jur de 0.2-0.4 cm,ramane un semn foarte urat...sau nu va fi foarte vizibil?
2.Imi poti spune si la ce clinica ai fost si care ar fi preturile?Am fost si eu anul trecut pe la lasermed si mi-am scos una de pe fata ,ma costat in jur de 2 mil...semnul nu este foarte vizibil insa nici nu pot spune ca nu se vede:)
Astept cu nerabdare un raspuns de la tine si sper ca nu te-am deranjat:)

roxana24 spune:
Fetelor imi puteti spune va rog careva cum as putea vorbii cu natasa caci pm nu pot sa-i trimit :)

codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by roxana24
Fetelor imi puteti spune va rog careva cum as putea vorbii cu natasa caci pm nu pot sa-i trimit :)
Activeaza-ti tu PM-ul din profil.
Codruta &

asa crestem noi

Adrriana spune:
Buna...In septembrie am programata excizia unei alunite...imi puteti spune ce pret are excizia in spital tinand cont de faptul ca momentan nu lucrez,deci nu am carte de munca,nici asigurare...si fratele meu trebuie sa-si scoata o alunita tot in spital,dar el are carte de munca...in cazul lui ce preturi ar fi?...informativ,sa stim la ce sa ne asteptam...multumesc

soanso spune:
adrriana, trebuie sa te interesezi la spitalul unde mergi sa-ti scoti alunita de tarife pt ca difera de la spital la spital ,ar mai fi o solutie daca nu lucrezi sa te treci pe asigurarea sotului.
fratele meu si-a scos in Cluj la Maxilo-faciale,alunite de pe fata una a fost mare rotunda ,ia dat la medic 1 milion in 2006.
SOSO

AllyMcBeal spune:
Am trei colegi (pe doi din ei i-am vazut personal) care au scapat de alunitele de pe fata cu ajutorul unui chimist din Cluj,care le-a aplicat O DATA ceva solutie pe semne,iar in doua saptamani le-au cazut.
Unul din colegi avea fata plina de semne iesite in relief si mari,iar colega avea vreo trei pe fata:spranceana,buza si nas.Pe ea am vazut-o cand semnele erau ,dupa tratament,cu coajba,urmau sa cada,cel mai mic cazuse deja si nici nu se distingea locul.L-am vazut ieri si pe coleg,cu fata curata,de zici ca nu-i el.
Ma bate gandul sa merg si eu cu semnul meu de pe gat,ca ma deranjeaza daca vreau sa port lantisor.
A mai auzit cineva de metoda asta? Din moment ce nu ramane cicatrice,ma gandesc ca n-or fi efecte adverse...dar ma gandesc si ca poate sunt...Mi-e putin frica,dar mi-ar fi mai frica la operatie!
Zilele astea fac rost de adresa omului si poate de nr. de tel.

denisabia spune:
AllyMcBeal sa ne scrii te rog cand afli adresa chimistului eu pe la mijlocul saptamanii viitoare plec din Cluj , poate afli ceva inainte sa merg la Brasov.Am destul de multe alunite si pe fata si ma deranjeaza , insa nu vreau sa apelez la excizie cel putin momentan.
Multumesc!

dianas spune:
Buna fetelor, am revenit cu informatii legate de alunita mea de pe fata. M-am operat anul trecut, in octombrie, doctorita a ales sa mi-o scoata pe cale chirurgicala intrucat i s-a parut suspecta. Era un nev pigmentar de 3 mm, foarte negru si care a speriat-o foarte tare, prima data cand l-a vazut a crezut ca e malign.
Nu m-a durut nimic in timpul operatiei, am simtit un pic cum rascheta inauntru dar a fost ok. Am folosit apoi 3 sau 4 luni unguent CONTRACTUBEX iar in momentul de fata abia se mai vede semnul. Tin sa spun ca alunita era destul de mare, 3 mm cu margine pentru siguranta de 1 mm, de unde rezulta un gauroi cu diametrul de 5 mm! Si foarte de adanca! Cu toate astea, mi-a mai ramas o mica denivelare (din cauza adancimii foarte mari pe care a avut-o) dar e abia sesizabila.
In perioada in care mi-am scos-o eu era frig afara si am avut ceva dureri din cauza frigului, insa nu a fost nimic grav, a trecut si sint foarte multumita ca am facut pasul asta. Cand ma uit pe poze, imi pare rau ca nu l-am facut cu cativa ani in urma, cand mi-a aparut ticaloasa aia de alunita.