Mamici de sept-oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
mexxa spune:
buna ziua la 
Angel_lexi LA MULTI ANI si sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lume.
Fetelor m-am uitat la burticile voastre si sunt tare frumoase...nu imi vine sa cred cum trece timpul si crestem![]()
Eu sunt bine...bebe meu iar incepe o repriza de fotbal..
Fetelor voi ce parere aveti...care patuturi sunt mai bine...cele din lemn cu saltea relaxa sau cele din plasa....?Astept parerile voastre.
Pupici
19+ 
poze
Vine barza
adameasca spune:
Mexxa, eu votez pentru alea de lemn cu saltea relaxa. Luk are 2 ani si 7 luni si doarme tot in el. Si e in stare buna, cu siguranta si bebe o sa-l foloseasca. Avem si de plasa, gen tarc, dar mi s-a parut incomod, prea fashaitor, prea mic.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; 
liris spune:
La multi ani si multa sanatate si din partea mea!!!
www.e-sana.ro/index.php?a=409" target="_blank"> sport!
pufymic spune:
Mexxa eu sunt pentru patuturile din lemn cu saltea relaxa!Alesio tot in el doarme(fara sa fie leganat
) si e ok....incape acolo pana pe la 3 ani zic eu(ca al nostru e mai micut patutul
)!
Si-apoi pe asta-l cumperi si-l folosesti ani de zile pe cand cele din material nu stiu cat timp le poti folosi!
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
acai24 spune:
Lexi La Multi Ani sa fii sanatoasa, voioasa, voinica iar bebe sa fie sanatos si norocos....si tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca!!!!
22+
sympa spune:
Lexi, "La multi ani!!!!!!!!!!!", multa sanatate, fericire, bucurii..o sarcina usoara in continuare, o nastere rapida si un bebe sanatos si papacios...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
danip spune:
La multi ani, Lexi, multa sanatate, tie, sotului si lui bebe, mult optimism, chiar daca uneori e mai greu.
Noi suntem bine, astept in continuare sa miste bebe si mai ales sa creasca burta, ca tare obsedata mai sunt, vreau burta maaaaareee!!!
Eu sunt slabuta, am ramas gravida cu 46 de kg si acum am 48, oricum cred ca am pus la tzatzici si un pic la burta.
Buna lista aia, e bine de pus in notepad pentru mai tarziu, ca acum citim si mai tarziu intrebam iar de ea.
Ileana, iti urez sanatate si sa ti se stabilizeze tensiunea aia, ca tare rau o fi, aci ai o stare, aci alta.
Bafta fetelor care se duc la eco in urmatoarele zile si le asteptam cu vesti bune.
Dani
17
Ignatica spune:
Lexi la multi ani! Sa ai o aniversare frumoasa alaturi de tatic si de bebe. Capul sus, hai ca nu mai avem mult si ne tinem puii in brate.
Apropo de burtica mica de care ne plangeam saptamana asta, eu chiar m-am linistit acum. M-am intors de la doctor cu rezultate bune, bebelusul meu e in grafic, conform varstei sarcinii.
Eu m-am inscris la cursul " Voi fi mama", poate o sa imi mai treaca emotiile primului contact cu bebe. Ma gandesc ca poate fi util mai ales la prima sarcina.
Ma bucur ca mamicile cu experienta ne dau sfaturi in legatura cu patuturile. Eu as fi ales unul din panza ( din criterii pur estetice, ca la cele practice nu ma pot exprima deocamdata), dar acum ma mai gandesc.
va pup,
Ignatica
25+
Susa spune:
Buna gravidute,
Multumim de listute cu cele trebuincioase sigur o sa ne folosim de ele. Sa spuneti din timp cu intalnirea poate venim si noi de la Brasov.
Ignatica si eu vreau sa ma inscriu la curs asa ca sigur ne vedem acolo nu?Cand incepe?
Felicitari pentru fetele care au vesti bune de la eco si bafta pentru cele care merg...
Va pup
Silvia
22+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
alinamoro spune:
La multi ani Anangel_lexi!
Multa sanatate si un bb sanatos si cuminte! 
Fetelor, mersi de listute, mi-am amintit si eu de unele lucruri care le uitasem de cand era Dragos mic.
Noi avem patut de lemn.
Felicitari tuturor pentru carucioare albastre sau roz! 
Alina
(23+)
& Dragos
(11.04.2002)
pozici
poze gradinita