Mamici de sept-oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
Vauva spune:
Totusi este sigur sa mancam miere dupa cum am aflat aici:
http://parenting.ivillage.com/pregnancy/psafe/0,,3wd1,00.html
Vauva
25 cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
Vauva spune:
Deci pentru femeile gravide nu este nici o problema. Putem manca linistite miere pentru ca sistemul nostru digesiv este acid si impiedica germinarea acelor spori, deci nu este nici un pericol pentru bebe. Numai pentru copilasii sub un an este periculos pentru ca ei nu au un sistem digestiv maturizat pana la acea varsta. Asa ca nu va mai stresati fetele.
O zi buna si pupici,
Vauva
25+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
M-ati bagat in ceata cu mierea asta, pt ca eu in Saptamana Mare am fost un pic racita si vreo 3 zile am bagat la miere cu lamaie...la greu.
M-ati speriat cu ce am citit la voi. O sa il intreb si pe dr meu , dar acum e plecat din tara.
Eli asa m-am amuzat cand am citit ce ai patit...dar mi-e ca rasul ma ajunge si pe mine asa ca mai bine tac.

Ramomar
ei bine surpriza era ca si tati cand vine din delegatie sa o simta pe bebelina cu mana pe burtica. Numai ca hoata asta mica vad ca nu a mai complotat cu mine, si de cate ori pune mana sotul meu, sta cuminte sau da ff incet sa o simt numai eu. In seara cand a venit, miercuri, stateam intinsa in canapea la tv si la un moment dat a dat asa de tare incat am tresarit de l-am speriat rau pe tati
. I-am spus asta a fost intampinarea ta...a vrut sa faca ea ceva dar ...daca tu nu ai fost pe faza cu mana...atunci era momentul. Si de atunci ce o fi zis micutza ...ei las ca va fac eu sa asteptati mult si bine pana ma mai prindeti asa tare
. Shmechera de mica 

Super retetele alea...mi-ati facut si mie pofta.
Ref la intalnire...stiu ca si Monique_new sta aici in zona Titan si parca Nicolstoy
Va pup pe toate si aveti grija de voi
Itzy-Bitzy
21 sapt
POZE
katia spune:
Itzy-Bitzy, sa stii ca si eu am patit asa cu simtitul pe burtica. Cand a inceput sa miste dadea destul de rar suficient de tare incat sa o simt cu mana si de fiecare data cand punea tati mana ea se linistea definitiv....vreo doua sapt ne-a chinuit asa pana a simtit-o tati :). Iar ca rasplata acu vreo doua seri tati i-a vorbit pentru prima data si a inceput sa dea din picioare tare tare cam un minut a tinut.....mie mi-au dat lacrimile.....
Fetelor, eu consum miere destul de multa asa ca nu-mi mai dati emotii :) eu nu auzisem ca ar fi contraindicata, si se pare ca nu e...
Noi in dupa amiaza asta plecam la Botosani la o nunta, asa ca o sa lipsesc we asta sau poate il conving pe tati sa ia laptop-ul cu el si zapp-ul ca sa mai intru pe net in we. Va scriu cum ne-am distrat si poate facem si poze! Da' mai vorbim azi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Si eu stiam ca mierea nu are contraindicatii in sarcina ci numai la bebelusii de pana la un an. Acu', nu stiu daca e si corecta informatia.
Ralukutza, pe unde esti????
Eidtez ca am uitat ceva: Roxana mie mi-e imposibil sa ma intalnesc cu voi in timpul saptamanii, termin programul la servici la 18, si daca merg intins pana acasa, fac o ora. Daca mai merg si pana in Titan ma apuca noaptea pe drum si dupa 11 seara oricum nu mai circula nimic. Iar cu masina mie una mi-e inca frica sa merg. N-am curaj sa conduc in oras. Imi pare rau, m-as fi bucurat sa le cunosc macar pe cateva dintre voi...
23+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
floricika spune:
Buna burtici
Anangel, ce surpriza!!!! Mai tii minte cand iti spuneam ca faci fetitza?
Multa sanatate iti doresc, cu intalnirea nu e nimic stabilit clar asa ca mai vedem ce locatie alegem. Vad ca nu prea se inghesuie lumea...![]()
Floricika
23+ cu 
Poze
Bedrosmart spune:
Fetelor, nu va mai stresati atata cu mierea, mai ales daca ati mancat-o cu saptamani in urma. Chiar daca se poate transmite bacteria asta prin miere (desi eu n-am auzit pana acum),la urma urmei, probabilitatea de a face acum botulism de la miere e la fel de mare ca si inainte de a ramane insarcinate. Ca si probabilitatea de a lua Salmonella din maioneza, in afara de cazul in care folosesti oua stricate. Si asa mai departe. Parerea mea este ca nu e nevoie de atata stres legat de ce mancati, dar asta este doar parerea mea.
Osna si Laliq, sa n-o uitam in clubul cu Mateiasi si pe Sephora (daca vrea sa ni se alature, bineinteles), ca Matteo tot Matei inseamna. Ei, la inceput, cand ne-am gandit la diverse nume, facusem o lista babana cu tot felul de nume rare, ca si eu posed unul (Smaranda) si ma gandeam sa nu fie fi-miu mai prejos. Dar pana la urma, dupa nenumarate incercari, am ramas la Matei, ca imi place de cand eram mica si se potriveste si cu numele de familie. Asa ca sa ne traiasca Mateii si sa fie cu totii sanatosi si frumosi!
MamiLili, multumesc inca o data, cu siguranta o sa-mi cumpar niste carti din astea, macar de curiozitate. Nu stiu daca e prea devreme, dar ma intereseaza foarte mult sa citesc si niste carti legate de psihologia copilului si educatie, ca sa vad si eu cam cum ce se mananca. Mai ales ca am impresia ca tot mai multi parinti se confrunta cu copii greu de stapanit si sper din tot sufletul sa n-ajung si eu in situatia asta.
Intre altele, si eu mai am probleme cu somnul, ma trezesc foarte devreme, la 4, la 5 si nu mai pot sa adorm dupa aia. Si, intr-adevar, la 7 cand trebuie sa ma ridic in pat tare as mai vrea sa lenevesc putin. Dar daca asa ne chinuim acum, ce-o fi mai incolo, cand n-o sa ne lase sa ne odihnim nici burtile mari si nici nevoia la pipi? Ei, cumva ne-am descurca noi.
Va pup si va doresc tuturor weekend placut!
Bedrosmart 22
Matei
ramomar spune:
vauva multumim de informatii
, m-am mai linistit ![]()
itzy-bitzy
frumoasa surpiza ai vrut sa-i faci lui tati
; asa face si bebicul meu, pun mana, il simt si pe cand sa puna si tati: nimic!![]()
lasa ca o sa simta si ei
pupici
21+ 
POZE
mai avem un pic...
adameasca spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76242" target="_blank"> CONTINUAREA
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; 
katia spune:
Pai Lexi, eu cred ca putem sa ne intalnim si in we...in alta combinatie.... nu stiu, ziceti si voi!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite