Mamici de sept-oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Seara buna la burtici,

Desi scriu rar, incerc sa tin pasul cu voi si macar o data la 3 zile intru sa citesc ce-ati mai scris. Si sunteti harnice, nu gluma.

LA multi ani Giuliela! La multi ani Lexi! Sa fiti sanatoase si voi si bebe!

Va admir pe cele care faceti praji si alte bunatati, desi eu nu am pofta sa pap nika (nici dulce, nici sarat). Dar daca as avea timp as face si eu, macar ca sa vad ce iese.
Noi suntem bine, am facut ecografie si triplu test saptamana trecuta (e negativ). Doar anticorpii anti D si anti A ma streseaza, dar macar n-au inceput sa creasca, am acelasi titru ca acum o luna. Sper sa stea cuminti si sa nu treaca la bebe. Martha, tu cum stai cu dozarile?

Au inceput insa sa ma supere insomniile. Pt ca vin seara extrem de obosita de la serviciu adorm cum ma intind pe canapea la tv (inainte de ora 10). Si ma trezesc pe le 3, 4 noaptea dupa care incep sa ma foiesc in speranta ca poate adorm la loc. Dar somnul revine pe la 7 dimineata cand trebuie sa sune ceasuliar la serviciu sunt chiauna... Noroc ca sunt in priza toata ziua, ca altfel mi-ar cadea capul pe birou. Daca aveti remedii naturiste pt insomnii, pls dati-mi-le si mie. Numaratul oilor nu funcioneaza la mine.

Osna, Bedrosmart si pe bebelul meu o sa-l cheme Matei. Facem clubul Mateilor de sept-oct Asta a fost primul nume care mi-a venit in minte la ecografie cand dr. Iosup m-a intrebat cum il cheama. Ne place si Horia, poate ii dam ambele nume.

Mcrmiki, tin pumnii sa iasa bine testul si sa scapi de griji.

Bun venit noilor -utze si sa aveti sarcini frumoase, cu bebelusi sanatosi si voiosi!

Pupici pentru toate buticutzele din si s-auzim de bine.

P.S. am pus in album cateva poze din vacanta... e una cu burtik la 14s, dar nu e de aproape, asa ca nu se prea potriveste pt albumul comun.
Na ca tocmai ce m-a prins un carcel, primul in sarcina astaaaaaauu

Laliq 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Abia acum am reusit sa va scriu ca la servici mi-a cazut netul si n-am mai apucat.
Deci, am fost la eco, totul OK, in parametrii normali, DPN 14.09 conform UM, 22.09 conform eco, bebe are 530 gr si, draga pufymic, te rog sa stergi caruciorul albastru din dreptul meu, intrucat se pare ca e totusi fetita. Dar nici nu mai vreau sa stiu ce e pana la nastere ca deja sunt in ceata total. Asa ca te rog sa ma treci cu surpriza. Saru-mana!
Inca o data multumesc tuturor pt. felicitari si va mai scriu maine!
Pupici

23
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ionica imi pare rau de ceea ce ai patit de la alergia aia pacatoasa!

laliq bine ai venit in clubul mamicilor de Matei!!!mie imi place la nebunie numele si inca de cand am ramas l-am inebunit si pe sot cu numele ca acum a inceput si lui sa-i placa.

anangel important este ca la analize a iesit totul bine,se pare ca vei avea o surpriza.dar nici eu nu sunt sigura,mai vedem.sa-ti spun ca nasei i-a spus ca este fetitza si a facut baietel

eu am cumparat o salopeta roz ca era asa draguta si nu am rezistat!sa fie sanatosi ca tot ai nostri sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

am o intrebare:
Stiti cumva daca cortizonul este neindicat in sarcina?
Doctorul imi recomanda tratament pastile timp de 7zile plus o crema cortizon.
Merg in seara asta la clinica;
bebelina mea se misca de zor, are o forta incredibila,doctorul mi-a spus ca are picioare lungi,femurul de fapt este mare pentru 22sapt.
Deh sotul masoara doar 192cm!!!

Sunt izolata in casa, daca ies de la caldura ma scarpin simai tare ,asa ca am sa bantui pe aici!!

Pupici

Apropos ,eu am inceput deja sa cumpar necesarul pentru bebelina mea;
la hainute am clacat la ZARA kids,sunt mortale pentru new born!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu am cautat pe net dar am gasit numai:www.meganet.ro/agendamedicala/C/C57.HTM" target="_blank">asta
ma gandesc ca medicul tau stie de indicatii si contraindicatii si sa ai incredere in el.

o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

BUNA DIMI LA TOATA LUMEA SI BUNA SA VA FIE INIMA!

fetelor m-ati speriat rau de tot cu mierea de albine....eu am luat in luna a 3-a, in cateva dimineti cate o lingurita de miere de albine pentru ca am fost rosu in gat, oare am facut ceva prostii???

ionica multa sanatate!!! si sa ai grija cum tratezi alergia asta urata.

eli frumoasa patania ta de ieri eu pana acuma n-am patit-o, desi ma apuca dimineata stranutatul in birou, asta ar lipsi sa ma vada toata firma uda in fundic

itzy-bitzy cum stai cu surpriza?, nu ne povestesti nimic?

critu cum mai esti? cum stai cu umflatul picioarelor? nu ai gasit vreun leac? si la mine sunt umflate de nu mai pot... ce ne facem pana nastem? si vara e aici, ar trebui sa port fuste si rochite ca e cald, dar mi-e rusine

osna, carmen si giuliella multumim de retete!

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Eu indulcesc laptele cu miere in fiecare zi, cred ca sunt campioana la mancat miere in sarcina. Plus ca, in perioada greturilor, la un moment dat nu puteam manca decat miere pe paine si am tinut-o asa vreo 2 saptamani.
Totusi nu gasesc nicaieri mierea ca aliment contraindicat in sarcina. Daca stie cineva vreo sursa sigura care sa ne dea astfel de informatii...

Va pup,

Ignatica

25+

Mergi la inceput

Ignatica , nici eu nu gasesc nimic legat de mierea de albine si botulism.
uite aici si un link:
http://www.reclamamascataatentie/sanatate11.htm

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Neata fetelor!

Vad ca discutati despre miere. Nici eu nu am auzit ca nu ar fii indicata in sarcina pana acum cand am citit ce scria ELI dar uite ca am descopreit si se pare ca are dreptate. Si eu am manacat de cateva ori in ceai.

Uite aici un link dar este in engleza:

http://www.drgreene.com/21_1476.html

Vauva 25 cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

off, ca nu ma lasa sa pun link-ul
oare nici asta: http://www.sfat.info/revista/modules.php?name=News&file=article&sid=8
e despre efectele benefice ale mierii de albine..

pupici!

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput