Mamici de sept-oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

cucuoancea LA MULTI ANI FETITEI TALE!, sa fie sanatoasa, cuminte si sa va umple viata de fericire. Bafta la sustinerea lucrarii de doctorat!
floricika felicitari pentru rezultatele bune de la medic!
pufymic si celelalte fete care stiu: se fierb doar biberoanele, nu si sticlutele, nu (mai ales daca sunt din plastic)???

fetelor am o durere de cap si niste picioare foarte umflate? e voie oare saridon?

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am pus poze cu juniorul in albumul Junior si Burtika. Am trimis si la adresa comuna de mail, te rog frumos Pufy sa le pui tu la bebicii nostrii

Floricika 23+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Osna pentru sterilizarea sticlutelor am folosit MRO- x3(cuptorul cu microunde) eu am cuparat ceva special de pus sticlutele ,ca o cutie de plastic,puneam putina apa in ea si lasam cam 2-3 min sticlutele in MRO ,poti sa pui sticlutele si in altceva de plastic,(nu ati trebue neaparat un vas special) ,asa am procedat eu si mai multe mamici de aici de unde sint eu ,e foarte convenabil si usor

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

A nascut Diana! ma bucur ca e bine si ea si fetita!Am mai scapat de o emotie!

Floricika ma bucur ca e bine bb tau!O sa pun pozele imediat(dc nu le-au pus alte fete pana acum)!

Ramomar se fierb si sticlele si tetinele!Aveti grija ce sticle va cumparati, sa fie usor de spalat!(adica cele sub diferite forme-ex de ursulet, pisicuta.... nu le poti spala bine ca-s "imbarligate")
O compresa rece pe frunte nu te ajuta?

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, si eu am aflat ca a nascut Diana. Super!

Am pozat cornurile: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephalaretete/album?.dir=3a4dre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Sunt ft. bune si merg grozav cu lapte, la micul dejun.
Daca vreti si reteta, o scriu.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen daca nu pui rapid si reteta ma ai pe constiinta!
Ingrozitor de bine arata!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

M-a pus naiba sa ma uit si prin restul albumelor.....si acum la greu!
Carmen vad ca te pricepi!Mai da-ne si noua ceva retete de prajituri ca tare bine arata ale tale!
Rulada ai cu finetti cum ai facut-o?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic multumesc de raspuns. daca nu o sa-mi treaca pana ajung acasa(momentan sunt la birou) am sa sa-mi pun si compresa
carmen am vazut cornurile arata bestial, ma gandesc ca sunt foarte bune...... DA-NE SI NOUA RETETA!
PUPICI!!!

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

mephala ce bine arata cornuletele scrie si reteta te rog,o sa incerc sa fac si eu,mi-a lasat gura apa multumesc

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Mephala...retetaaaaaaaaa! Vreau sa fac si eu da' saptamana viitoare ca maine plec din Bucuresti si ma intorc abia luni sera - mergem la nunta la capatul pamantului - in Botosani :)
Apropo de asta, eu propun ca zi de intalnire alta decat luni (mi-ar conveni cel mai mult vineri ca pleaca iar din tara seful meu si as putea sa plec putin mai devreme de la servici), iar in ce priveste parcul Titan este exceptional pentru mine ca e aproape si pot sa ma intorc pe jos acasa, nu e nevoie sa vina tati dupa mine!
Astept propuneri de zi si daca nu e luni atunci cred ca pot sa ma conformez!
Pupici!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput