Mamici de sept-oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

fetelor sa va povestesc si voua ce am patit eu astazi...am iesit cu fetita in parc la o mica plimbare, eu am alergie de la polenul de flori,si cand ma apucat stranutul.......am stranutat odata si ma trecut pisu si prin pantalon cred ca din cauza sarcinii am patit chestia asta rusinoasa , nu mai stiam cum sa ajung pina acasa din parc cu pantalonii uzi intre picioare nici nu va puteti imagina ce rusine aveam cand treceam pe langa cineva care sa uita lung dupa mine

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eli26 !Scutecele sunt de noi! E nasol ca acum creste sarcina, si bb apasa pe toate cele....mai ales pe vezica...si mai ales cand e plina....
Oricum faina faza!

Carmen unde esti cu retetele????????Nu te fofila!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce faza Eli!!! Eu am patit asta dar in baie acasa cand vomam :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si eu vreau reteta de la cornuleteeeee, ca moooooorr!!!!
Eli
Am pus poze si cu burtika, Ioana, te rog sa le pui tu, hai ca te-am terorizat pe ziua de azi
Gata, plec acasa, ma duc sa ma uit la caseta cu juniorca nu ma mai satur privindu-l
Pupici pe burtici

Floricika 23+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Despre patuturi
Hai sa punctez un aspect care vad ca nu s-a amintit pina acum si care mie mi se pare foarte important - inaltimea gardului patutului .Tine de siguranta si este printre motivele frecvente pentru care parintii sint nevoti sa abandoneze patutul (cazaturile din pat sint des intilnite mai ales in jurul virstei de 1 an cind bb nu stie ce-i aia frica).Asa ca aveti grija la cumparare, montati salteaua pe pozitia cea mai joasa pe care o permite modelul ca sa va asigurati ca un bb de aprox 90cm cit are in jur de 2ani are garduletul cel putin pina la piept! Si o iau un pic pe aratura –sa nu tineti jucarii de plus maricele in patut cind bb incepe sa se ridice, pentru ca le poate folosi ca pe o treapta ajutatoare in escaladare!

Osna
– vad ca esti plecata din tara. Sa-ti spun patania mea referitor la <fiertul biberoanelor>:
Cu primul bb am stat in Ro pina cind a facut 3 luni si pt ca in principiu alaptam apelam rar la sterilizare – traditional prin fierbere 15min si era totul OK.
Dupa aia ne-am mutat din Ro in Belgia si mai fierbe biberoane daca mai poti – apa mult prea calcaroasa se depunea pe sticlute intr-un praf alb gros, asa incit pareau tapetate cu faina, de-a dreptul murdare…. Am mai incercat o perioada solutia de sterilizat de la Chicco – dar ma ardea pe mine la buricele degetelor cind pescuiam biberoanele, plus ca oala in care sterilizam o clateam la final sub jet de apa si facea la clabuci mama-mama…Asa ca pe la 4 luni am suspendat si sterilizarea…
Sfatul meu este sa te interesezi care procedura e testata si agreata de cunostintele tale din Germania,

cucuoancea
Vad ca esti la dr Peltecu – tot la el am fost si eu sarcina trecuta dar atita m-am codit la final de frica faptului ca nu o sa vina la nastere ca pina la urma m-am rasucit si n-am mai nascut cu el..Ma tot gindesc de atunci si-mi dau seama ca noi mamele aducem riscuri suplimentare nasterii tinind mortis sa fie musai dr X sau Y… Asa se ajunge la administrarea de medicamente pentru a intirzia travaliul timp in care colegii se amesteca la modul <superficial>… sau la declansarea travaliului cind e doctorul respectiv de garda… Sint multe amanunte care la prima sarcina-mi pareau esentiale si acum le vad cu alti ochi- spre exemplu banala consultatie prin telefonul mobil in caz de urgenta care pentru mama nu e decit un fals confort…Ca sa nu mai zic de promisiunea doctorului de <a face anestezie epidurala>, promisiune pe care uneori medicul si-o tine indiferent de context…Prin urmare, am ajuns la mareata concluzie ca mamele n-ar trebui sa puna accentual atit de tare pe doctorul care le asista! Important e sa decurga totul bine, iar noi sa ajutam copilul sa iasa sanatos si sa nu-l expunem la riscuri suplimentare…In principal doctorii nu-si refuza <clientele> gravide, ca doar nu vin noaptea de acasa pentru ochi frumosi – nu detin o statistica, insa mi-e teama ca tocmai pacientele cu <dare de mina> sint mai expuse, pentru ca pretentiile lor sint refuzate mai greu…
Ce sa zic – cu optimism inainte, si daca e sa fie Peltecu foarte bine, daca nu sa nu-ti para rau si sa nu stai cu teama in suflet!

Mergi la inceput

alta data cand mai ies la plimbare o sa ami pun un scutec(vorba lui Pufymic),am mai patit si eu in casa dar nu asa tare incat sa treaca prin tamponul de zi aveti grija fetelor, nu va doresc sa patiti la fel , va pupic

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Floricika pun pozele imediat!

Anneoprea....rar dar bine! Ai dreptate cu patutul!
Tu cum te simti?

Eli26 pentru problemele astea si pentru intarirea musculaturii perineului(deci util si pentru nastere) sunt fff bune exercitiile Kegel!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Multumesc pt sfat Pufymic ar cam trebui sa incep sa fac

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Pufymic – mersi de intrebare, eu despre mine nu mai stiu nimic! Adica ma duc la consultatii o data la 4-5 sapt (rar si bine!) –si momentan nu am noutati. De consultatie mi-s multumita in sfirsit - dupa ce am schimbat 3 medici, am ajuns la unu atit de scump incit mai mult de atit nici sa dau cu tunu si nu mai gasesc!
Dar in sfirsit consultatia e ca la carte dupa parerea mea – adica fac analiza de urina cu rezultat pe loc inainte de consultatie, dupa aceea intru la dr – comenteaza rezultatele analizelor de data trecuta, ne cintarim, luam tensiunea, ascultam pe bb cu dopplerul, facem controlul colului, mai discutam si la iesire mai trec o data pe la analize ca sa dau proba de singe (nu am imunitate de toxoplasmoza si cmv + alte analize pe care le face de rutina in functie de saptamina de sarcina) Eco fac separat la ecografist, inainte de consultatie, dar nu de fiecare data, asa ca-mi e cam dor de bb!
Aveam emotii cu triplul test – pina la urma l-am facut si pe cel de trimestru 1 si pe cel de trimestru 2 – ramasese ca ma suna in caz ca-s probleme, dar cum nu a sunat m-am mai linistit!

Altfel- am lipici mare la kg, cu toate ca evit dulciurile (+9kg la 20 de sapt), am trecut cu succes de o Candida (sau cel putin aparent), si am inceput sa am arsuri (momentan tolerabile)…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Anneoprea, sunt perfect de acord cu tine!!!! Vorba lu' Pufy; rar da bine; O sa tin cont si de sfatul legat de patut!
Multumim!!

Ralucutza pe unde umbli draga de nu zici nimic?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput