cursuri de vara pentru juniori
Mamicilor, ce faceti cu juniorii la vara?In vacantza?
Stiti ceva despre cursuri de educatie plastica, desen, alea, alea, gen after school?
Cica nu ne mai da voie UE sa-i lasam in spatele blocului
.gata cu
Raspunsuri
linasobolina spune:
Mamicilor, daca ar fi cursuri pentru pitici, in timpul vacantei,de tot felul, facute in joaca, pe modelul ATELIERELOR, de pictura, teatru, balet,ceramica,
ATI FI INTERESATE?
diana904 spune:
quote:
Originally posted by linasobolina
Mamicilor, daca ar fi cursuri pentru pitici, in timpul vacantei,de tot felul, facute in joaca, pe modelul ATELIERELOR, de pictura, teatru, balet,ceramica,
ATI FI INTERESATE?
Eu da!! Daca ai vreo idee, sint f interesata.
anya spune:
Eu stau aproape de National si il dau la inot. Dar asi vrea si altceva... Am noroc ca e inchisa gradinita doar in august, asa ca nu prea "sta pe bara".
bubi spune:
tot de aici de pe forum am aflat: www.centerstage.ro Mara a inceput pictura ieri. Din iunie au cursuri intensive, 2 saptamani pe luna, 3 zile pe saptamana. Aveti de unde alege, bani sa fie...
moana spune:
quote:
Originally posted by bubi
tot de aici de pe forum am aflat: www.centerstage.ro Mara a inceput pictura ieri. Din iunie au cursuri intensive, 2 saptamani pe luna, 3 zile pe saptamana. Aveti de unde alege, bani sa fie...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi" target="_blank">Mara mea
m-am uitat si eu pe site-ul lor....m-ar interesa un curs de dans...dar ma gandesc ca maria are doar 3 ani ssi jumatate. n-o fi prea mica?
oana
LYADA spune:
Bubi,
Multumesc pt info, am sunat si eu acolo, tot pt pictura, dar alta serie.
Cum e programul, care sint zilele si orele la care o duci la curs? cati ani are copilul tau?
Daca ai timp spune-ne si noua daca esti multumita te rog.
bubi spune:
initial am vrut si eu sa o dau la dans, dar ea a preferat pictura. Depinde de copil, mi s-a spus, daca coopereaza il primesc, chiar daca e mai mic.
La pictura merge bine, in ciuda faptului ca e o neastamparata si nu sta o clipa locului ii place tare de dna profesoara care e "bulclata", adica are un par negru lung si buclat. Asculta si coopereaza. Cursurile normale, adica de 2 ori pe saptamana si 4 saptamani pe luna se termina acum la mijlocul lui iunie, cand incep cursurile intensive de vara adica de 3 ori pe saptamana (1 1/2 h), doua saptamani pe luna. La pictura inca nu s-a stabilit orarul.
Mara face 4 ani in septembrie