Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 15
pako spune:
Salutare
Ne-am intors si noi din mini-vacanta...am ajuns acasa azi-noapte la 2.Si am avut noroc ca am ajuns la ora asta pentru ca dim am auzit la stiri cum un politist a fost calcat de un tir incercand sa dirijeze circulatia pe soseaua arad-timisoara deoarece un camion deviasse de pe sosea(lucru care l-am vazut si noi , ca am trecut pe langa)....s-a blocat circulatia 2 ore...asta ne mai lipsea sa mai stam si pe camp, noaptea cu andreea in masina...si pe o vreme ploiasa.
Ana, urata faza cu cranga....eu ma ingrozesc de fiecare data cand aud asa ceva la stiri.
Mihi, eu zic ca-i ghinion... pentru bani....eu una nu sunt superstitioasa.
astept si eu pozele
gabirus spune:
Am veniiiiiiit!
In sfarsit!
Iertare pentru absenta!
Iaca si pozele:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/album?.dir=/680bre2
Eu as fi vrut sa merg la Mall de 1 iunie ca se anunta tot frig si zilele urmatoare! Ce ziceti? Daca ploua ducem copii la activitate in Mall? Se tine ceva special pentru ei intre 14 si 19.
Sunt cam obosita, va las, ma duc ca mai am una alta de facut si la nani. Sper ca zilele viitoare sa am mai mult timp de forum.
Multi pupici tuturor!
POZE
pako spune:
Gabi, te iertam pentru ca stim ca ai o ocupatie destul de mare...spor la treaba cu apartamentul!
Vazut pozele...eram sa zic ca lipsesc poze ca in prima poza a Silvanei lipsea pipa...da' dadui de ea.Am vazut si o pisicuta zambareata, adica Krisztinuta, pupici la ea
Eu sunt doritoare de intalnire pe 1 iunie...vorbim
amutza spune:
Aloha fetele
Bey, dar va distrati nu gluma. Chefuri, serbari si multe cele. Sa o tot tineti asa. Am mai ajuns si eu pe aici ca e sotul de noapte.
Mihi pentru sot cu intarzieri.Si ce nume interesant are.....hm....
Pako felicitari pentru bebe2 si pentru curajul vostru de a mai face inca un bebe. Bravo si sarcina usoara.
Am si eu o problema: daca stiti unde se fac analize de sange pentru bebe, adik sa se i-a sangele din degetel ca am inteles ca nu se face in orice bioclinica pentru ca nu au aparatura necesara. Am implinit 11 luni si am mers la control cu Alisa si mi-a spus dr-ta ca e anemica si sa-i dau fier sa pape. Si sa-i fac si analizele de sange. Dar stau sa ma intreb de unde o fi ajuns la conclizia ca e anemica? ma vede pe mine poate, dar asa sunt eu mai alba la fata + ca eu beau si ferodradumet cu acid folic si ma gandesc ca ea are mai ales din laptic,nu? of si dr astia.
Doris daca te uiti la semnatura mea vei vedea ca in 25.06.2005 e nascuta printesa mea.
Cu intalneala de pe 1 iunie depinde unde se va face ca se anunta vreme de kk asa ca undeva unde e acoperit si cald si daca ajungem venim si noi cu toate ca suntem cam mici si nu pricepem nimik, dar mai vedem noi.
Si dupa cum vedeti ora la care va scriu nu ma intind prea mult ca atat imi e plapuma, momentan. Dar poate ne "auzim" si dimineata. Pupici si o noapte placuta.
silvana75 spune:
Salut,
Felicia, sa sti ca avem pipa in mana, dar am lasat mana jos. Chiar ii spuneam lu' Doris sa nu-mi fac poza cu tigara
Eu ma simt nasol de tot azi. De aseara ma doare ingrozitor ovarul stang.
Va pup
Silvana si soricelu' Paul
Doris-Alina spune:
Neatza...
Acum beau si eu cafeaua. A plecat Radu la lucru la 6,30 si m-am pus iar in pat asa ca am dormit pana acum...
Na fetele, hai sa o luam pe rand...
Se pare ca toate puteti veni doar dupa masa cu copii...
Daca nu ploua, o sa dau o fuga cu Ines si la bega pe la 12 sa vedem ce este si va spun.
Daca nu ploua, ceea ce nu as crede, vreti sa ne vedem in parc, undeva?
Spune-ti cum puteti...
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
pako spune:
Neata
Noi stam fara suzeta de ieri....a venit la mine sa-mi zica, ca susi(suzeta) miroase....i-am zis ca poate s-o arunce la gunoi daca nu-i place....si gata, de ieri e la "gunoi" :)))
Amutza, si eu ma intreb uneori daca m-oi descurca cu 2...dar sper ca in timp(apropiat) sa avem si noi bunicii aproape.
Doris, m-am uitat la vreme pe internet...ar arata ca nu ploua maine si ca vor fi 21 de grade...mie mi-ar placea intr-un parculet.
Silvana, stai la caldurica...pune-ti cojoace pe tine sa nu-ti fie frig.
Doris-Alina spune:
Fetele, dat fiind faptul ca majoritatea lucreaza pana la 17, eu zic ca fiecare sa mearga pe cont propriu...
Mai ales ca nu stim ce ne rezerva vremea...
Sa faceti multe poze, fiecare pe unde veti merge, serbari, parc, Mall, Bega...si le comentam dupa...
Eu asa zic ca e mai bine...
Sper ca nu va suparati...
Sa petreceti frumos, alaturi de micuti, sa le oferiti o zi minunata...de care sa isi aminteasca!
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ciocolata cu piper spune:
Ceau fetelor,
Am vazut si eu pozele sunt dragute.
Pacat caci nu au fost prezente mai multe fete.
Ana draga sa stii caci am vorbit ieri cu cei de la Bucuresti si au aprobat creditul.Asa ca trebuie sa incepi sa cauti casa sau apartament.V-ati hotarat ce cautati? Casa sau apartament?
Ai fost sa vezi casele care ti le-a recomandat Doris?
Sper sa gesiti ceva convenabil si sa aveti si voi casa voastra,sa ne inviti la un gratar in curte.
Doris draga sa stii ca nu am uitat de ceea ce am discutat cu tine si cu Vali,am sa te sun saptamana asta.
Silvana imi pare rau ca esti bolnava sper sa-ti treaca cat mai repede.Ce mai face Spaidermenul tau? Trebuie sa aranjam o intalnire cu cei mici caci sunt de aceeasi varsta si sigur s-ar intelege bine. Acum este tare pacatos timpul asta si cred ca maine nu reusim sa iesim niciunde,mai ales ca Bianca este racita.
Vali ce-ti face bebe? Se mai agita?Este nerabdator sa iasa cred ca s-a cam plictisit in burta.
Katik esti o mamica implinita,ai un copil frumos,urmeaza un al doilea,cred ca esti fericita.
Gabi am inteles ca te muti,imi pare rau ca nu ai ajuns la intalnire, as fi vrut sa te cunosc.Iti doresc spor la treaba si sa ne vedem....
Va pup si ne mai auzim...
Cioco!
Doris-Alina spune:
Cioco, ma bucur ca ai putut sa o ajuti pe Ana...
Tin mult la ea...si merita sa-si indeplineasca un vis ca asta...
Drept dovada, ieri, am umblat prin noroi si ploaie, sa vad case in Chisoda...inca mai cautam...
Fetele, am sunat-o pe gabi, nu raspunde, i-am trimis Sms, daca nu apare, va cer permisiunea sa deschid ( doar azi) cap nou...
Ca apoi plec la lucru si nu mai aveti loc sa scrieti...de harnice ce sunteti!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI