Copii nascuti in 2000 (05)
Raspunsuri - Pagina 9
madishor spune:
La Ana se termina gradinita pe 15 iulie. Ea o sa plece mai devreme - au serbarea pe 8 iulie si pe 12 pleaca in tabara. E cam suparata ca se desparte de colegii de la gradinita, dar sper sa se obisnuiasca cu ideea pana la toamna.
Noi plecam maine in concediu asa ca o sa spun
La multi ani
tuturor sarbatoritilor lunii.
pe curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
oanagabriela spune:
Antonia termina in 2 saptamini scoala (anul pregatitor) si la toamna intra in clasa I. Asa este aici in Canada, toti copiii de 5 ani merg la o clasa numita "maternelle", un an pregatitor in cadrul scolii (in loc de gradinita). Se obisnuiesc cu disciplina si orarul scolar, au clasa lor cu mese de lucru, fac diverse ativitati (muzica, sport, merg la piscina), invata putin sa scrie si sa citeasca, sa numere, fac mult desen si ceea ce numeam noi "lucru manual": colaje, diverse obiecte decorative, etc. Pe urma au avut mai multe excursii, vizite la muzee, au fost la teatru.
Vara au 2 luni de vacanta. Noi plecam pentru o luna (in Romania si in Franta) , iar a doua luna o va petrece acasa cu bunica.
Si mie mi se pare ca a trecut timpul prea repede si uite ca o sa aiba mama o adevarata scolarita.
andreea_tx spune:
La noi maine e ultima zi de gradi si serbarea totodata.dar mai avem un an de gradi,sau poate doi inca nu sunt hotarata cand sa-l dau la scoala.
la mare plekam abvia luna viitoare pe 22.
Madishor distractie la maxim in concediu.
oanagabriela spune:
La multi Ani pentru Cosmin, Eric si Alexandru !
Sa creasca mari, sanatosi, cuminti si sa fie bucuria parintilor lor!
Eu am avut un nod in stomac azi: Antonia a adus de la scoala lista de rechizite pentru anul viitor si tare mi s-a strins inima: va avea ghiozdan, caiete, carti si va merge la "scoala" (nu ca pina acum la "gardinita"). Off, ne bucuram ca ne cresc copiii, dar parca timpul trece prea repede....
Profesoara de anul asta (sau educatoarea cum spuneam noi in Romania) i-a facut o evaluare f.frumoasa, a facut mari progrese in toate domeniile si a primit calificative f.bune. Sigur ca nu este perfecta si nici prima in clasa, mai are multe de invatat, dar, tinind seama de handicapul limbii, rezultatele ei sint f.bune. A ajuns sa vorbeasca f.frumos franceza, cu accent si asta ma incinta f.mult.
Antonia vorbeste romaneste f.bine (a inceput franceza dupa 3.5 ani) si vrem sa continuam asa.
Mai avem o saptamina si plecam si noi in Romania. Abia astept sa fiu in vacanta...
Va urez un weekend placut si calduros!
andreea_tx spune:
la multi ani alexandru! sa cresti mare si voios.
Oana ai dreptate.ei cresc noi imbatranim
lunna27 spune:
Salut!
Fetelor,vreau si eu in clubul vostru!Paul e nascut pe 8.09.2000 si va merge la scoala la anul,deci in sept va intra la grupa pregatitoare.
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
oanagabriela spune:
Dragi mamici de viitori scolari,
Ieri am avut si noi o mica serbare la scoala: profesoara de muzica a organizat un concert cu copiii de 6 ani si cu cei de 10-12 ani (cor).
A fost f. amuzant: toti parintii au venit cu mic cu mare (chiar si cu bunicii, ca noi) sa-si vada odraslele cintind pe scena in cor. In sala erau numai flash-uri, de parca eram la cine stie ce concert rock...Copiii erau frumos imbracati si f.emotionati.
In alta ordine de idei mai avem 3 zile si luam avionul spre Romania. Daca nu mai am timp sa trec pe aici, va urez o vara frumoasa si sa ne revedem virtual la inceperea scolii.
CristinaT spune:
La multi ani!!!!!
17.06.2000 - Alexandru Tot ce-ti doresti sa se implineasca!
lunna27, v-am adugat in lista.
Bine ati venit!
oanagabriela, poate ne vedem! iti dau un PM cu nr de tel poate ai timp intr-o duminica dimineata, si sa fie si Oana mea acasa...
Am uitat sa va urez drum bun!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
lunna27 spune:
Multumesc Cristina!
Dupa cum vad cam toata lumea pleaca in concediu
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor