Copii nascuti in 2000 (05)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

bun venit lunna.

oana calatorie plakuta si asteptam vesti cand ajungi in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Andreea, ne mai intalnim pe la casnicute

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

ai dreptate lunna.
eun iti urasem bun venit aici la sectiunea asta

Mergi la inceput

ieri am vb cu oanagabriela a tel,au ajuns cu bine in tara,copilu inca nu s-a acomodat cu ora noastra se trezeste noaptea si papa.

ieri copilu meu a facut febra 39 fara alte simptome si nu-i scadea de loc.am chemat salvarea si a zis ca nu are nici un simptom deocamdata si poate sa fie de la caldura.acum vad ca e bine nu a mai facut febra.

Mergi la inceput

Andreea sper ca nu te-am suparat, multa sanatate lui Alex!

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

andreea multa sanatate la puiut

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Lunna,pai de ce sa ma supar iubita? ca nu am motiv.eu cum intru mai rar pe calc.nu mai tin minte si nici ritmul cu toate mamicile casnice.

se pare ca alex nu a mai avut nika de adoua zi,cred ca a fost de la caldura ca atunci in seara aia a alergat ca bezmeticu cu bicicleta.

Mergi la inceput

S-ar parea ca nu numai al meu e f f f f f zbantuit .Noi ne-am decis sa-l dam la inot(el ar vrea fotbal,ar dormi cu mingea daca ar putea )dar are un suflu la inima si ar trebui sa-i facem un control mai amanuntit mai intai ca sa fim noi linistiti.

In rest e f f gelos pe sora-sa si a inceput sa intrebe pe toata lumea: "ma iubesti?" Cred ca se simte neglijat,dar amandoi sunt f obraznici si imi fac capul calendar,noroc ca-l mai las pe el la tara si ma mai "racoresc" si eu .

Mergi la inceput

se pare ca febra a fost de la o stomatita pe care a facut-o intre timp.
eu am avut un corp strain infipt in cornee ceva metalic si m-am operat de mi l-a scos.cred ca atunci cand am intins covorul pe sarma mi-a cazut ceva in ochi ca de atunci mi se trage ca nu avea de unde altfel sa-mi intre asa ceva in ochi.acum mi-a trecut mi-am scos pansamentul de la ochi ca a fost chin mare sa stau cu un ochi acoperit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreea, sanatate si tie si puiutului.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput