Copii nascuti in 2000 (05)
Raspunsuri - Pagina 32
![](images/user_woman.png)
damitea spune:
Si Tea va merge in toamna la scoala. Avand in vedere ca in decembrie face 7 ani,consider ca ar fi pierdere de timp sa o mai tin un an in gradi. Din pacate am avut surprize la inscriere. Aceleasi secretare comuniste si acre care fac legea in scoli!
Ajung la scoala si mi se spune:
- Inscrierile se fac in martie
- ok, suntem in martie
-da, dar deja avem 170 de inscrisi si sunt 150 de locuri, deci va trebui sa gasim o metoda de departajare.
- atunci nu vad de ce nu puteti inscrie si copilul meu...si vedem ce se intampla dupa departajare
- PENTRU CA NU SE POATE!
Am ramas meduzata. Ma simteam penibila (mai aveam si un buchet de flori in mana)
Mi-am luat florile si am plecat.
Daca nu v-ati inscris copii inca, ar fi bine sa o faceti pentru ca s-ar putea vrand-nevrand, sa-i mai tineti un an acasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu niste pareri....
La sf lui mai la gradinita Anei se face o excursie la Gura Diham de o zi, ea n-a mai fost pana acum, dar parca m-ar tenta s-o las ca stiu ce mult imi placeau si mie excursiile in copilarie (era sentimentul ala de independenta.....). Tati zice ca nu.
(da' cred ca l-as putea convinge!
) Noi parintii o sa fim plecati in aceea perioada, dar as putea vb cu bunicii s-o duca la gradi.... Nu stiu ce sa fac, s-o las? Oare pt prima data daca merge singura o fi OK? Atatea intrebari.....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
filofteia spune:
Damitea noi l-am inscris de prin octombrie, sper sa mai fie valabila inscrierea. Trebuie sa ma duc si eu pana la scoala. Ce faci in cazul acesta? N-o dai la scoala anul acesta?
Anuska... eu l-as lasa pe Adi, mai cu strangere de inima, dar l-as lasa. Acum depinde si de copil daca asculta de educatoare si mai ales daca vrea sa mearga singur.
Din pacate decizia nu o poti lua decat tu. Dar ai vazut, alias (prin pag 18-19) a trimis baietelul in tabara de cateva ori deja. Sa ne spui cum ai hotarat.
Anuska spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Anuska... eu l-as lasa pe Adi, mai cu strangere de inima, dar l-as lasa. Acum depinde si de copil daca asculta de educatoare si mai ales daca vrea sa mearga singur.
Din pacate decizia nu o poti lua decat tu. Dar ai vazut, alias (prin pag 18-19) a trimis baietelul in tabara de cateva ori deja. Sa ne spui cum ai hotarat.
E cuminte, asculta de educatoare, nu-mi fac problema din asta, insa at cand se ia cu ceilalti copii mai "surzeste"
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Probabil ca o s-o las pana la urma..... Inceputul e greu, nu???
Pana pe 6 apr trebuie sa dam banii, asa ca mai am timp de gandire!
![](icon_smile_big.gif)
Mersic pentru opinia ta!
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
De la botezul Teodorei
filofteia spune:
quote:
Pb e ca o sa aiba mancarica cu ea si nu stiu daca papa ea cat trebuie ca e cam certata cu domeniul asta..... .
Anuska... nu moare o zi, ca am inteles ca atat este excursia. Ceva biscuiti macar si tot manaca ea...
Anuska spune:
Esti tare!
Asa-i! Ca nu moare! Ceva tot o baga la ghiozdan..... *********************************
De la botezul Teodorei
damitea spune:
Anuska, daca e cuminte nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.In vara Tea a fost intr-o tabara de doua saptamani. Cand am inscris-o ma gandeam ca dupa o saptamana(cel mult) ma vor chema sa o iau. Ne-am dus dupa o saptamana si chiar ea m-a rugat sa o las sa mai stea. Parerea mea e ca sunt la o varsta la care trebuie sa le acordam incredere si sa ii responsabilizam. Tea a fost fericita si in vara va merge iar.
damitea spune:
Filofteia, am reusit in final sa o inscriu la o alta scoala. Oricum Tea e la gradinita germana si ar vrea sa mearga la scoala germana, dar acolo e testare in luna iunie. Avand in vedere ca exista aceasta testare, prefer sa o stiu inscrisa si la o scoala in limba romana....pentru orice eventualitate.
alias spune:
Buna fetele!
Damitea, mult succes la scoala germana! Am auzit ca e o mare batalie pe locuri.
quote:
A facut si amigdalita pultacee, apoi sambata a zacut de la o indigestie... A avut o saptamana grea... Insa acum am revenit la gradinita si sper sa nu ne mai imbolnavim curand
filofteia, multa sanatate va urez!
Si noi ne-am inscris la scoala saptamina asta.Sper din toata inima sa fie o alegere buna.
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
Bobita spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Esti tare!
Asa-i! Ca nu moare! Ceva tot o baga la ghiozdan.....*********************************
De la botezul Teodorei
Noi am trimis-o pe Maria in toamna trecuta in excursie de 1 zi, la Targoviste si s-a descurcat de minune.
In alta ordine noi am avut varicela, acum stam acasa pina dupa Pasti.
Ce spuneti, nu sunt valabile inscrierile in clasa I? Noi am scris-o in luna februarie si ne-a spus sa ne ducem in mai sa comndam uniforma. Sper sa nu avem probleme, a scris-o in registrul unde se fac inscrierile, am dus acte, rechizite.