Copii nascuti in 2000 (05)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Da.
Si nu e la prima tabara, si de fiecare data cand pleaca ma apuca dorul de el dupa primele zile.
E tare greu cand il cresti singur (fara bunici sau alcineva care sa te ajute).

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

da alias stiu cum e ca si eu tot singura il cresc.al meu o pati rau de tot astazi la gradi.m-a sunat educ sa ma duc sa-l iau ca nu se simte prea bine si a vomat si cand ajung intr-un suflet la gradi il gasesc cu capu spart.un copil a aruncat cu o masinuta si l-a nimerit in frunte si el vazand ca-i curge sange probabil ca s-a speriat si de aceea a vomat,apoi a mai vomat inca o data acasa si am dat fuguta cu el la dr.ca m-am speriat un pic dar slava domnului ca deocamdata nu e nimic grav si sper nici sa nu fie.sa vedem cum evolueaza in noaptea asta,deja doarme de la 8 jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Alias cum de ai avut curajul sa-l lasi singur in tabara? Eu pe manza mea nu prea as avea curajul s-o las.... mai incolo insa o s-o las pentru ca trebuie sa se invete sa se mai si descurce singura....
Andreea_tx Doamne ce-a patit puiul mic, imi inchipui ce sperietura ai tras pana sa vezi ce s-a intamplat! Bine ca nu e nimic grav! Sanatate multa!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

deocamdata e bine,nu au mai aparut alte simptome,nu a mai varsat si sa speram ca nici nu o sa mai fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani sarbatoritilor din aceasta perioada si bun venit noilor sositi:-)

Noi intram mai rar din motiv de mutare si lipsa (inca) de net...

Andreea, eu i-am facut Biancai HAVRIX JUNIOR, au fost parca 3 in decurs de 1 an (schema parca e la o luna dupa primul, i-l faci pe al doilea si apoi alt rapel la un an). Si eu i-am facut Biancai si vaccinuri care nu sunt in schema, tot pt a o proteja mai bine in contact cu colectivitatea.

Noi mergem bine cu scoala, iar la capitolul dintisori, avem vreo 6 cazuti si o parte si crescuti. La doua maselute i-am facut in noiembrie si sigilare, la alte doua mai asteptam ca inca nu-s bine iesite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Alias esti super curajoasa... si noi suntem singuri, dar n-as avea curaj sa-l las singur... ca sa nu mai vorbim ca nici el n-ar pleca.
Din cauza ca nu avem cu cine-l lasa suntem ca "tiganu cu cortul"... copilul face parte din bagajul obisnuit... l-am luat si la congrase si la cursuri... s-a obisnuit saracul. Adevarul este ca eu sunt tare panicoasa... nu stiu cum o sa ma obisnuiesc sa-l stiu singur in pauze la scoala, dar trebuie sa inceapa si asta... poate la vara intre I-a si a II-a (7 ani jumatate) ma voi incumeta si eu sa-l las...
Oricum felicitarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Fii barbata Zoe!

Trebuie sa-l lasi pentru ca trebuie sa se descurce singur in viata si nu trebuie sa fie dependent de voi.
Andreiul este la a ....(numaram)...saptea tabara.
Ori cu gradinita , ori cu copiii prietenilor nostri , ori si cu unii si cu altii.
Acum a venit de la Predeal si pleaca sambata la Azuga cu colegii de scoala-gradinita.
El e fericit ca pleaca , eu sunt multumita pentru ca muntele ii face bine - mananca bine, creste bine...
Acum sunt zmeioaica pentru ca e langa mine.
Mai vorbim pe luni-marti cand o sa fiu iar cu lacrimi in ochi si dor de el

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Incerc eu sa fiu barbata, dar cand aud de atatea...
Apoi Adi este si foarte nazdravan, ascultator, dar asta nu-l impiedica sa se urce in orice pom care-i iese in cale...La doi ani l-am gasit pe pervazul de la geam (am lipsit 5 minute) intr-o escaladare de alpinist... foloseste orice punct de sprijin pentru a se urca... nu conteaza unde... sus cat mai sus...
Si eu am fost ca el si uitandu-ma in urma imi dau seama la cate pericole m-am expus... nu aveam teama de nimic.. ca sa nu mai vorbesc de colegii de joaca ce deseori au avut mana rupta, iar unul chiar a facut stop respirator, datorita "probelor"la care ii puneam eu...
Oricum pana acum nici nu ni s-a propus, ca pe aici nici la cursuri extra... nu-i primesc pana la 6 ani... asa ca de tabere pana la scoala nici nu poate fi vorba...
Saracul copil a sesizat grija mea, asa ca nu mai iese cu bicicleta decat cu tati, ca eu il incurc...
Incerc din rasputeri sa-i dau mai multa libertate si sa fiu mai linistita...

Apropo de scoala, cele care incepeti acum clasa I, voi ati fost sa vorbiti cu invatatoarea? Acum mi-a intrat asta in cap, desi Adi este inscris deja la o invatatoare cam de o varsta cu mine,care este cea mai cautata din scoala, ma gandesc sa ma duc sa o cunosc inainte... parca nu mai am rabdare pana la toamna. Voi ce credeti? Este oportun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hani spune:

Fetita mea de 6.5 ani are viroza. A inceput pe 31 ianuarie: mami ma doare rau gatul cand inghit. Seara avea gatul rosu aprins (de fapt era un fel de grena), ca un cerculet pe marginea gatului. Nasul curge ca robinetul, ochii lacrimeaza, stranuta la fiecare 2-3 minute. Pe 1 feb nasul da semne de ameliorare (vag), dar s-au umflat amigdalele si a inceput oarece tuse. In toata vremea asta a avut temperatura undeva in jurul la 38.5. Are fata umflata , ochii lacrimeaza.
E viroza sau s-a complicat cu bacterii la amigdale?

Aseara inca nu avea puncte albe pe amigdale, dar erau f mari. Ii dau antitermice, calpol si nurofen cam la 6-8 ore si pt nas vibrocil si sterimar.
Doctorita , fara sa o vada, mi-a spus ca daca face mai mult de 2 zile febra trebuie antibiotic si ca ea merge pe sumamed. Doua zile se fac fix sambata , cand ea scapa de noi si la urgenta e jale. Tigani gripati cu tot felul de eruptii si alte chestii contagioase.

Iar eu am avut o experienta neplacuta cu antibioticul asta (sumamed), am bagat baiatul in spital cu febra 40, dupa 2 zile de antibiotic, cu eruptie pe corp si am dat in diaree in cadrul spitalului, pana am zis ca daca nu-l aduc acasa imi moare in spital. A slabit atunci de la 11 la 9 Kg in 5 zile. Plus o tendinita aparuta acasa, la mana, de la branula, de se umfla mana ca gogosile la dospit de la ora la ora. De atunci am incercat mai mult natural, homeopat si fara antibiotic, dar cand e cazul e cazul. Nu vreau sa cad in cealalta extrema.

Deci ce fac cu fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hani spune:

Filofteia, si eu am inscris fata la scoala ieri si parerea mea este ca n-ar strica sa o cunosti de acum pe invatatoare din mai multe motive, primul ar fi ca poate te razgandesti si vrei la alta doamna! Dar sa speram ca nu e cazul! Poate mai tarziu cand duci fisa psiho-pedagogica de la gradinita (undeva in primavara sau la sfarsitul anului scolar, mi s-a spus mie).

Mergi la inceput