Copii nascuti in 2000 (05)
Raspunsuri - Pagina 2
Cerasela67 spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Buna!
Am o intrebare. Mariei iau cazut dinti de sus acum vreo 2 luni, nici nu mai stiu sigur, cert este ca a trecut o perioada cam lunga mi se pare mie. Ce ma ingrijoreaza e faptul ca cei noi nu dau semne de aparitie. Sa ii fac radiografie sau sa mai astept?
Va multumesc.
Bobita, mamica a 2 albastrele
Fetita mea are 5 ani si 10 luni si are 6 dinti cazuti. Incisivii centrali superiori cresc mai greu, nu intra in panica ca vor apare ei!
Nu vine Zana Maseluta la voi?
Noi avem un jurnal inca de la nastere si am notat data cand a aparut fiecare dintisor si acum notam data cand cade.
Eu nu am avut asa ceva si cu timpul mama a uitat aceste mici evenimente, mi-ar fi placut sa pot citi acum la ce varsta mi s-au schimbat mie dintii de lapte. Imi amintesc numai ca eram deja la scoala cand eram stirba!
madishor spune:
Bun venit marimar si Roxali!
Ana are inca toti dintii si se plange ca nu-i mai cad odata sa fie si ea stirba precum colegii de gradinita.
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
cge spune:
Bun venit noilor mamici cu copii nascuti in 2000.
La Victor a fost invers, i-a crescut dintele definitiv stramb si mult in spate inainte sa ii cada cel de lapte. Am fost la dentist, am facut o ortopanograma, si drept rezultat purtam aparat dentar noaptea.
Acum are 2 dinti definitivi aliniati frumos si drepti. Trebuie sa mai facem o vizita dentistului sa vedem daca mai e nevoie de aparat.
Locuri de petreceri ptr copii:
- insula copiilor - Herastrau;
- Planet Kid's - Alba Iulia;
- Boo Boo - Lacul Tei;
- EVis Party.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
andreea_tx spune:
Roxali bun venit
waw Cerasela ce vrednicuta e la dintisori fetita ta.
la noi nici gand de cazut vreunul deocamdata.
andreea_tx spune:
la multi ani! pentru cei ce se sarbatoresc astazi:copii,mamici si nu in ultimul rand tatici.
Roxali spune:
Va multumesc mamicilor,madishor si andreea tx, nici nu credeam ca voi ma fii luata in "considerare",deoarece nu reusisem sa-mi gasesc nici un mesaj...ajung in timp real?Va intreb ptr ca nu ma prea pricep.Apropo de dinti,baretzoiului i-au deja 4 ,incisivii sussi jos...are o strungareata.Pe curind Enrico+mami
madishor spune:
Bobita
Intrebat dna dentist: cica pot sa creasca dintii noi, in locul celor de lapte, si dupa 6-8 luni, daca si dintii de lapte au crescut greu. Daca dintii de lapte i-au crescut devreme, mai putin. Mai stai o vreme, si daca tot nu cresc, vorbeste cu un pedodont.
Bobita spune:
quote:
Originally posted by madishor
Bobita
Intrebat dna dentist: cica pot sa creasca dintii noi, in locul celor de lapte, si dupa 6-8 luni, daca si dintii de lapte au crescut greu. Daca dintii de lapte i-au crescut devreme, mai putin. Mai stai o vreme, si daca tot nu cresc, vorbeste cu un pedodont.
Multumesc. Luna viitoare mergem pe la nasa ei, e stomatolog, si sa vedem ce spune.
Ultima perla a Mariutzei: "Mami a inflorit insomnia", adica traducere, iasomia.
CristinaT spune:
Oana nu vrea sa spuna ca are 6 ani. Ea spune 7. Pana anul asta nu am avut astfel de "probleme".
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
Barbie, cea mai cunoscuta papusa, va face parada
Compact, 23 Mai 2006
Expozitia - "Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO" se va deschide maine, la orele 11.00, in Piata Revolutiei.
Pana pe 11 iunie, copiii vor putea sa admire modelele de papusi Barbie si accesoriile create special pentru cea mai cunoscuta jucarie din lume. Expozitia cu vanzare le va prezenta celor mici istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi. Nu va lipsi alaiul de tinute speciale, mobilierul, autoturismele si partenerul de viata, Ken. La nivel mondial, Barbie si LEGO sunt cele mai cunoscute jucarii, cu o adevarata istorie si recorduri inca neegalate.
Copiii ce vor calca pragul de poveste al expozitiei vor putea degusta prajituri, acadele si sampanie speciala. Barbie a fost conceputa de Ruth Handler, careia i-a venit ideea cand a vazut ca fetitei ei ii face mare placere sa se joace cu papusi adult facute din hartie. Papusa se numeste Barbie dupa numele fetitei inventatoarei, Barbara. In primul an, s-au vandut 351.000 de papusi de acest gen cu un pret de 3 dolari bucata.
susrsa:
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/34099/Barbie-cea-mai-cunoscuta-papusa-va-face-parada
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...