Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 2
a.cicel spune:
Raza ti-am raspuns si dincolo. Din pacate eu de aici nu te pot ajuta. Dar am vazut ca ai primit niste sfaturi. Poate le poti pune in aplicare. Sunt alaturi de tine.
Andreea 27+
POZE
Alynutza spune:
Raza, din pacate nici eu nu te pot ajuta de aici decat cu sustinere morala. Sper sa gasesti pe cineva care sa te poata ajuta efectiv.
lavinai spune:
neatza fetele!!!!!
raza, imi pare rau pt ce ti se intampla!! incearca sa fii tare si nu te lasa!!
sunt asa de suparata, azi aveam cursul festiv si nu m-am dus!! nu stiu ce a fost in capul meu, dar acuma imi pare asa de rau!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
impreuna spune:
Of ce suparata sunt pt tine razuco, as vrea sa pot face mai mult dar nu cunosc "oficialitati" in capitala :(
Tinem pumnii sa se rezolve ca sa chefuim impreuna
Lavi da de ce nu te-ai dus? Credeam ca vi azi entuziasmata sa ne povestesti ce frumos a fost...
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Chiar asa Lavi, de ce nu te-ai dus la cusul festiv?
lavinai spune:
flavia, nu m-am dus de "proasta"!!! pt ca ma simteam prost ca la mine nu are cine sa vina sa ma vada !!! la toti veneau familia, neamurile.......
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Of Lavi! Trebuia sa mergi pentru tine in primul rand, pentru ca e un moment unic in viata. Sper macar ca la banchet te duci!
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Of Lavi! Trebuia sa mergi pentru tine in primul rand, pentru ca e un moment unic in viata. Sper macar ca la banchet te duci!Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
pai la banchet nu pot sa merg ca suntem in doliu. nu sunt decat 2 luni de cand a murit socrul meu!!