Smecherashi de iulie-august 2004 (182)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
Vazut puisori si geluiti si ne:))) Citit tot da nu ma puneti sa raspunz la tot ca nu ma lasa neuronu. St obosita de-mi ies okisorii
Vrabiuta sa stii ca e mult mai bine cu bunii decat cu toate tantitzele alea!(am citit si eu ce ai scris la gradi) Ina32 po sa ma consemnezi la lista de dormit cu Catrina ...poti sa ma scrii de doua ori ca in acelasi pat convietuieste si tati...ne cauta Mielu de trei ori pe noapte sa vada daca stem cu ea in pat :))) Incepe cu tata, tata? vede ca e tacsu acolo si continua Mama, mama? ma vede si pe mine si se culca la lok. Asta dupa ce un an si ceva a dormit singurika in patukul ei. (dupa excursia de asta vara din RO a refuzat sa mai doarma singurika).
Carmen succes cu 'vrancencuta':))
carmenp spune:
papaaa, ce fac cupiii, a plecat mama ta? cam telegrfic in ultima vreme, fa-ti timp si da raportu`
daria, is zabauca de cap, am umblat juma` de oras dupa 5 timbre fiscale, bun motivu`?
goango,
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Daria ,pupam fotbalista si mama 'telectuala si ochelarista!!
Roberta si Gonguta,la multi ani impreuna si sa fiti iubite!!Noi prin iunie facem 7 ani de la casatorie, cica primii 7 is mai grei p'orma te obisnuiesti!Deja incep sa-i bag in cap sotiorului ca peste 3 ani trebuie sa organizeze ceva romantic prin strainataturi,ca sa aiba timp sa se pregateasca!!
Papadie,intelegem perfect,a mea face prezentza in fiecare noapte da'numa pe mumasa o cauta!
Pupi cred ca este cel mai cumintel copil,a mea numai daca o spal pe manutze se uda si pe ea si pe mine!
Iar Stefan este numa bun de insuratoare asa frezat!Pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
Si eu imi doresc o noapte dupa care sa ma trezesc odihnita ... cred ca Giuliei ii ies ceva dinti (sper ca asta-i motivul) ca tot face prezenta in timpul noptii cu mamiiiii ... ufffffffffffff
Daria & Giulia (2004 08 16)
kro spune:
Buna !
Nu am citit din urma...sper ca toata lumea e bine...
Am si eu o problema: de duminica i-a aparut Alessiei o bubita (ca sa-i zic asa) pe buza de jos...luni s-a facut mai mare, dar de ieri a inceput sa se retraga, am presupus eu ca se vindeca...Problema e ca azi dimineata am vazut ca i-a aparut una si pe buza de sus ...Oare ce poate fi ? ...Nu i-am dat cu nimic pana acum, ca nu stiu cu ce si mi-e teama ca o sa linga ce ii pun...Credeti ca e cazul sa merg la doc ? ...O fi de la stomacel ca e cam mofturoasa de doua - trei zile si nimic nu-i mai place ? Voi ce credeti ?
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
gongutza spune:
Multumesc,multumesc...
Caro o fi afta?Ca daca e afta se explica si lipsa poftei de mancare pt ca dor alea...zic si io...
roxanaz spune:
Kro, hm, nu e herpes, da? adica nu are lichid vezicula si nici nu o mananca. vb Adinei sa fie afta....a mancat ceva mai greu sau cu pofta. poate totusi e bine sa te duci la medic cu ea.
Papa pupam mitzele ambele amandoualele.
Daria las mama ca echilibrezi tu okii. asta e....varsta!
Adina si Roberta aniversare fericita! sa fiti iubite!
kro spune:
Ufff...nu stiu...Aftele apar si pe buze, ca eu nu stiam...?
Am incercat sa-i dau sa manance supa...binenteles ca nu a vrut...M-am uitat la ea in gurita...gingiile par imflamate...rosii si un pic umflate...iar pe maxilarul de jos, in dreapta, dupa ultima masea se vede ceva...ori e o afta, ori ii mai iese o masea...Ea are deja 8 dinti si 4 masele...Mai trebuie sa apara ceva in perioada asta, ca eu nu mai stiu ?!...Cred ca dupa-amiaza ne prezentam la medic...
POZE
kro spune:
Roxa...nu e herpes...si nici nu se plange ca ar deranja-o...mersi pt. sfaturi...si tie Adina, la fel
POZE
ina32 spune:
Carolina-ce ai facut, ai fost la dermato? Ce ti-a zis? De bubitze...zic si eu ca Adina, or fi afte...
Papa-eu zic sa-ti comanzi un pat mai mare, ca imediat intra si pescarushu' pe fir, sa fiti pregatiti. Niste poze?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze