Smecherashi de iulie-august 2004 (182)
Raspunsuri - Pagina 5
roberta04 spune:
'Neatza! Eu mi-am dat programul peste cap, am fost sa-mi listez proiectele si nu am reusit decat partial, ca unul din documente nu voia sa se deschida si pace, asa ca am amanat pe maine vizita la profesor.
La sora mea- nu am reusit sa o scot in oras ca avea un program nashpa cu fetele ei (una invata dimineata, una dupa-amiaza), dar am alintat-o cat am putut, era pregatita cu de toate dar n-avea chef, asa ca i-am asezat o masa super, i-am pus lumanarele pe tort si i-am cantat La Multi Ani, i-a placut tare mult cadoul nostru, asa ca e un punct marcat.Mai ramane sa-i gasesc si un job, mi-am intins antenele, ea a terminat electro in '89 si nu a profesat in domeniu, asa ca trebuie sa caut orice altceva cu studii si fara experienta.
Matei e bine merci la tara, cand face obraznicii il ameninta soacra mea ca-l aduce acasa si el nu vrea, acolo e raiul pe pamant pentru el, de unde sa-i dau eu la bloc pui, curcani, pisici, vaci si alte dihanii?? Nu stiu cand il aduc acasa, probail in week-end.
Azi, insa, ne sarbatorim, implinim 3 ani de la casatorie si m-a invitat sotul la restaurant .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
ina32 spune:
AndreaPhilip-da ai curaj sa-i lasi furtunu' ala pe mana... Si asta numesti tu tuns? Radu are parul mai scurt decat Pupi tuns si eu zic ca deja are parul lung
Roberta-multi ani fericiti impreuna si sa va distrati astazi.
Intrebare: siropul de catina e tot aia cu uleiul de catina?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
M-am delectat de dimineata cu pozele Andreei - ce imi mai place de Pupi - e un scump si jumatate si ce par frumos are - mai bine ca nu l-ai tuns mai scurt ca era pacat! Mie mi se pare ca seamana tare cu tine, gresesc eu?
Ma bucur tare ca nasul julit al lui Stefan e aproape vindecat - se vede treaba ca are "carne buna" (cum zicea bunica mea) - azi se face o saptamina de cind a cazut si aproape nu mai are nimic! Ca sa va convingeti am pus si eu poze facute ieri seara in parc (inclusiv pozele de dinainte de botezul de duminica ca sa-l vedeti si "geluit"...) - aici
Pentru prinz i-am dat tot din puiul de ieri - m-am gindit eu mai bine si totusi am sa-i dau pentru ca oricum il fierb foarte bine si eu ma spal pe miini dupa ce umblu cu carnea. O sa ma duc totusi azi la carrefour sa ii iau si peste.
Nu mai comentez de kg declarate de voi ca ma iau cu miinile de cap si fug in lume... Dar ma straduiesc si eu cu sala si regimurile si pina la urma o sa am si eu rezultate!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Vazut un Pupi drag si scump si frumos si cu un par superb !
Si am mai vazut o scumpete de baiat, Stefan, tare frumos si el !
Io`s tare suparata ... am fost ieri la alti 2 medici. concluzia: ochiul stang -0,25 si cel drept +1,5 ... ma simt de parca imi crapa capul, asta e, mai rau sa nu fie.
O zi faina tuturor, sa aveti numai bucurii !
Am si eu o poza cu mandra , ieri a facut 1 an si 9 luni
http://community.webshots.com/photo/439300887/2050898040059491989IoBFvV
peisajul e minunat, de cate ori vede aparatul, vrea sa urce acolo
Daria & Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
asa, asa, noroc cu bata mea scoasa de dimineatza.
Ioana vb Corinei care e treaba cu apa? bea mama cafea ca ajuta si aia la slabit :)) (parol d'honeur). ca sa nu mai zic de moral
da io de ce nu am vazut poze cu Pupi? ia sa vizionez in pauza.
Cori distractie placuta cu prietena ta!
Gabi misto geluitu'! iar tie...bafta multa la slabit.
Carmen uufff....te cred! melancolia sa traiasca. pupam cucuiele si pe belita mica. cand o duci, maine?
Robi bafta la profesor. imi pare bine ca ai reusit sa o inveselesti putin pe sora ta si ca i-a placut cadou. si succes la gasit job, asta e fff important!
edit: Daria da de esti asa suparata? ca esti ochelarista? ai mah.....unii sunt asa de mici. nu-i problema, asa e intelectualii
szivarvany spune:
Roxa - nu d`aia, ca arat tare intelectuela asa :-), ci pentru faptul ca am fost la 6 medici renumiti in kktu` asta de oras pana sa-mi zica de ce draqu` nu vad. Si acum cu diferenta asta mare ma simt destul de nasol, am creieru` mai lent
carmenp spune:
pe ilinca o duc astazi la bunica-sa in cantonament, daca-i merge bine cum i-a mers si lu` ion, o sa stea ceva vreme pe acolo.
roberta, felicitari, casa de piatra, sa va iubiti si sa aveti grija unu de celalalt. distractie placuta pentru seara asta, unde mergeti?
goango, `poi io cre` c-am avut 52 de chile in generala ca de cind ma stiu am fost durdulie ca sa nu zic grasa da` la cite chile vrei sa ajungi, ca mi se pare o greutate rezonabila asta pe care o ai
vazut poze cu stefanut, fug sa le vad si pe-ale lu` pupi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
gongutza spune:
Roberta multi ani fericiti impreuna!
Si noi "sarbatorim" azi tot 3 ani de la cununia religioasa si nunta propriu zisa,dar de sarbatorit efectiv nu sarbatorim!No comment...
Iar revin..
carmenp spune:
daria, inteleg ca are dioptrii giulia, imi pare rau, nu se corijeaza?
vazut si pupi, brei, zi drept, nu s-a udat cupilu`? hehehe, n-aveam curaj sa dau drumu` la apa vad ca l-ai tuns, zici ca e fetita, cind ma-ntorc de la marasesti pun poze cu ilinca tunsa sa vezi acolo baiet di baiet, bagat aparatu`n pleata rebela si tuns cu 3 (cristal, bate palma)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Roberta - ! Si distractie maxima !
Si noi facem 4 ani de casnicie pe 27 mai ... vad io cum sarbatorim A, si facuram numai cununia civila
Gongutza - si voua !
Carmenp - nu ea, ci io am cucheri