Smecherashi de iulie-august 2004 (182)
Raspunsuri - Pagina 4
pako spune:
Buna seara!
Marcelle, sanatate lui Bia!
Roxana,tin galerie la gimnastica ta....
Vrabiuta, multumesc mult de articol....eu sunt aia disperata cu, copilul problema
Andreea, vazut pozici...adica vrei sa spui ca Pupi al tau nu s-a udat....? ca daca era Andreea dadea toata apa pe ea.
Ina, m-ai facut sa rad cu buba gainii...hehehe...
Olivia, doar 4 poze....ca nu are tati timp de sit....le mai schimb eu.Ma bucur ca Luka este bine.
Pe Andreea n-o mai pot oprii din baut suc tedi....dar nu-i dau mai mult de o cutiuta pe zi
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
Laura _Oprescu spune:
neata la toata gasca!
nu am citit din urma decta ultima pagina...o s ama updatez imediat.
Ema,nu-s suparata ins anu am mai stat pe computer in ultimul timp...sambata furam la vecini si am jucat un fel d emima electronic,ne-am distrat super,apoi duminica am plecat cu Adi intr-un business trip ca sa exersam un pic cu bunica sa vedem cum se descurca cu puradeii...se pare ca totul a fost ok ,mai putin faptul ca lUcas s-a trezit la 3.00 si a intrebat de mama ,apoi de tata ,a luat bunica de mana si a dus-o in garaj sa vada ca nu e masina cu noi aclo.A adormit o ora mai tarziu leganat in bratele bunicii pe fotoliu...bunica s-a descurcat bine..insa azi noapte Lucas la trei s-a trezit si fiindca eu nu l-am dus la garaj ca doar eram cu el,a urlat ,i-a trecut insa de adormit a mai adormit pe la sase :(..asa ca brrr ..imediat invata obiceiurile proaste !
sapt viitoare repet figura si plec iar cu Adi sa vedem de a fost noroc sau chiar merge treaba...nu v-am zis dar l-am convins pe adi sa luam pe lucas cu noi la Dallas:)..dar de totul e ok, ramanem la varianta initiala...no,cam asta, ma duc sa citesac din urma...oare Liliana a scris?
roxanaz spune:
Laura, scrise Liliana pe scurt....o acapareaza Adelutza, iti dai seama :) hm asa deci....nu va duceti singurei la dallas. mai mai.....
Lia nu stiu despre ce cantar vb tu acolo, am citit un subiect si la odisee dar banui ca 3-4 cantariri nu-s moarte de om. asa ca nu te mai cantari pe el si gata. imi pare bine ca stratagema cu mancatul a inceput sa tina la Danut. sper sa fie din ce in ce mai bine.
Felicia ai mama ca nu e copilu problema. lucrurile astea trec...la fel cum au venit.
Laura _Oprescu spune:
uh, ce ma bucur pentru Liliana!
roxana,nu m-am exprimat bine...am vrut sa zic ca ,in caz ca Lucas nu s-ar fi inteles cu bunica, nu as fi renuntat eu sa ma duc(era si asta o varianta) ci l-am fi luat cu noi...dar mai vedem...poate ..poate:))
roxanaz spune:
neatza!
moama, ce ati patit gagici ieri seara? atata liniste pe aici....n-a mai fost de cand nasteam pe unde umblati schimbu III?
Laura, am inteles acu'...din cate vad bunica se ridica la inaltimea job-ului :))
Felicia multam de galerie....am un pic de febra musculara dupa repriza de ieri dar ma tin tare!
hai, la rapoooort!
o zi super tuturor si vb later cand va adunati!
carmenp spune:
`neata gagici!
pe scurt, pe mine a-nceput sa ma ia cu jale mare de aseara, de cind am inceput sa-i string belitei mici lucrurile, ufff.. raportez doo cucuiuri la ea, asa ca de plecare si mai raportez inca juma` de chil in minus, adecalea acu am saij`de chile, pina la nunta am sanse sa mai dau vreo doo jos
roberta, ce-ati facut ieri?
revin ca vin olandezii azi la noi si-i forfota mare p-acilea
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Neatza,fetele cucuietele,de azi nu va mai citesc la o cana de cafea ci la una de apa,ca m-am apucat de beut.
Cam liniste pe aici,ati intrat deja in vacantza?Vad ca si Olivia a uitat sa semneze condica aseara,iti faci de cap cuscra,acum daca esti fara cupil,umbli"hai fui"vorba Mariei?
Noi ieri am fost la "antenament" asa ca am prestat si eu o tura de stadion si seara 10 abdomene,mai am un pic si o ajung pe Roxana.In consecintza sotiorul meu, ma "laudat" de dimineatza "faci si tu abdomene de 2 zile si deja ti-ai luat bluza cu buricul gol"
Maria a fost in elementul ei pe stadion,a alergat,s-a tavalit,a facut flotari si tot ce i-a trecut prin cap!
Mai,incep sa va invidiez un pic ca aveti unde sa va trimiteti copilasii si mai respirati si voi,eu m-am gandit bine si n-am nici o sansa in vacantza asta,poate de la vara cealalta, sa emigreze si copilul meu prin alte parti.
o zi buna,mai citesc,mai muncesc,mai revin
http://photos.yahoo.com/gorodeii
corianai spune:
Neata
Fetele azi e ziua cea mare, soseste pretena mea!!! Si domnul meu a binevoit sa plece in Belgia dupa bunul lui obicei, asa ca o sa vina biata fata cu bussul, trenul, taxiul si ce o mai gasi de la aeroportul din Malmö la mine acasa, la 12 noaptea, ca sa fie distractia completa Noroc ca-i fata descurcareata
Felicitari Ioana pt abdomene, care e faza cu apa??
Carmen unde pleaca tzucurica ta, am ratat asta. Ufff... nu o sa fie usor
Ma stiga eva, a facut oki, revin
gongutza spune:
Daca e vorba de raport,hop si eu ca nu se putea sa lipsesc!
Raport: ca tot vorbiti voi de kilograme in plus,raportez ca am ajuns la o greutate de 52kg,ceea ce-i mult,se vede ca imbatranesc,tre sa ma pun la cura,nu de alta da' nu mai intra hainele pe mineAsa ca ieri am lasat masina acasa si am mers pe jos la epilat si manichiura si tot pe jos m-am intors....deh un progres si asta!
Cristalule mama,intr-adevar Alex nu a mai fost bolnav din decembrie,si atunci a facut un rosu in gat cica...nici urma de bronsiolite,alergii & co.,sper sa nu vorbesc cu pacat acum!Am ajuns la concluzia ca,conteaza si aerul si nepoluarea mult.Daca i-ati vedea obrajorii rosii l-ati papaAaaa si a trecut si el de 13 kile in sfarsit,ca ne invarteam in jurul a astor 13 kile de vreo juma de an
Si de duminica de cand am plecat Alex nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine la telefon,i zice la mama ca"nu vobeste Ale,upaat(suparat) ,sa vie acaa(acasa)" sau zice ca "ale tleaba Ale"
Revin
g_ioana spune:
Corina,beau apa ca m-am cam uscat,pe zi ce trece "intineresc"si cica-i bine sa bei ca se elimina toate toxinele din organism,si cand mi-e foame beau tot apa(sper sa nu ma ingras,ca am auzit in parc expresia,"eu si de la 3 guri de apa ma ingras")
Si sa aveti zile frumoase,sa va distrati bine cu prietena ta!
Gongutza,52 de kg??Eu spre acolo tind,dar mai am de muncit!
Vrabiutza am citit despre cresa,lasa ca o sa-i fie mult mai bine la bunici,chiar daca voi o sa suferiti de dor!
http://photos.yahoo.com/gorodeii