Dieta de 13 zile

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ceaiul din ziua a saptea este ceai verde/ negru sau ceai de plante?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu am ajuns la jumatatea drumului, adica la ziua a 8-a. Pana acum am dat jos 4,5 kg. si sper sa mai dau macar vreo 3 si ma declar fericita. Abaterile mele au fost minime, in sensul ca am baut cafea in fiecare dimineata, chiar daca tb. sa beau ceai, iar cotletul de miel l-am inlocuit cu pui. Poate ca daca eram mai "constiincioasa" as fi slabit mai mult. Oricum, dieta "lucreaza" si va doresc si voua spor la slabit si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la mine!
Ligeea, sa stii ca si la mine e la fel. Mihai ma tot bate la cap sa am ambitie si sa nu ma las, desi sunt la inceput.
Si eu am o mare dilema referitor la cotletul de miel din ziua respectiva. Eu nu maninc deloc miel, aici e problema. De gasit se gaseste pe toate drumurile aici, ptr ca islandezii maninca la greu carne de miel,si din cate am auzit nu are nici miros, nu se compara cu cea de acasa, insa tot nu vreau sa incerc. Cred ca o sa incerc si eu carne de pui atunci. Inca ma gandesc cum o sa fac.
Ica 1975, eu am citit pe site unde este dieta daneza si scrie ca trebuie sa fie din plante, asa imi amintesc. Uite www.weight.addr.com/DD.html" target="_blank">aici linkul cu dieta.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Io de maine opresc Daneza, adica nu o sa o respect in totalitate, ca mi-a venit sotul din delegatie si vrea sa iesim maine sa papam... oricum o sa fiu super atenta ce pap. A si maine dimineata dau si raportul cu cat am incheiat dieta si cat am slabit in timpul ei.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor,
Ma inscriu si eu alaturi de voi in lupta cu kilogramele, trebuie sa dau jos cel putin 5 kg, ideal ar fi chiar 10... Am trecut cu bine peste prima zi, sper sa pot merge inainte si sa ma tin de aceasta dieta minune. Oricum e nevoie de ambitie, la prima vedere mi s-a parut ca e floare la ureche, totusi nu e chiar asa de simplu de tinut.
Dupa prima zi deja am vazut ca s-a miscat acul cantarului, ceea ce e foarte bine si ma ambitioneaza sa merg mai departe
O sa va tin la curent cu performantele.
Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am o intrebare.
Cum mancati voi telina rasa? Fiarta hai ca mai merge dar telina rasa mi se pare cam . Oricum nu ma prea impac eu cu gustul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am terminat dieta dupa a 11-a zi, in fine am slabit 5,3 kg eu sunt multumita. Si ii dau bice inainte:).

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

telina eu am ras-o impreuna cu morcovul si am pus un pic de mamaie si sare . daca pui si marul ras iese ca o salata de cruditati si nu-i rea deloc. Incearca sa o faci cu 1 ora mai devreme si o sa se inmaoaie .
Eu am slabit 4 kg si mai am cateva zile. Ce-i drept , e drept am mai trisat ca a trebuit sa mai gust mancarea facuta celui mic. E bine si asa Dupa , am de gand sa ma bag pe disociat , 3 zile fructe si legume (e plina piata , a parut si fasolea verde ), trei zile lactate si trei zile carne. Vraeu sa o tin si pe asta macar de doua ori tot ciclul . Oricum dieta e buna , eu am slabit cu ea dupa sarcina 8 kg. N-am trisat deloc, dar cred ca aveam si mai mult de dat jos. Acum cand am inceput , la 1,68 aveam 61 kg. Ar trebui sa am cam 54-55 .A venit vara si sunculitele se vad ca naiba , ca toate hainele sunt cu vedere la buric si cu pantalonii in vine. Spor la treaba la toata lumea. Pe mine ma motiveaza cand ma plimb in magazinele cu toale si vad ceva ce-mi place dar stiu ca nu-mi sta bine pana nu slabesc. va doresc dieta usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Buna fetelor!
Am vazut si eu dieta care da rezultate insa mi se pare prea dura. Stiti cumva una mai blinda? Am de slabit vreo 20 kg dara daca reusesc 10 intr-o luna ma multumesc. Stie careva o dieta care sa-mi fie de ajutor? Mentionez ca inca alptez si sinul e mincarea de baza pentru puiul meu.
Multumesc!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, parerea mea este ca daca alaptezi, si ai de unde, sa nu te apuci de nici o dieta drastica pentru ca ai sa pierzi laptele si cred ca bebe ar fi cel mai dezavantajat. Incerca sa fii atenta la ce mananci si cat, alptatul arde oricum 500 cal/zi echivalentul unei ore de gimnastica. Daca ai timp intra la Montignac- ce am mancat azi si poate te inspira meniurile.

Da' ce liniste pe aici, cum merg dietele?

Noi

Mergi la inceput