Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 8
an-k spune:
Korinna, in cat timp ai dat 28 kg jos?? Si eu vreau sa tin scarsdale
dar o sa fac asa:
Termin Daneza -cura de mentinere- tot cu monti cred.
Apoi un disociat de sase zile in care pierzi vreo 4-5kg(cica..)
Iar cura de mentinere si Scarsdale.
Dupa ce fac toate astea.... nu stiu- A! cat timp pap monti nu depasesc 1200calorii.
Va tuc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by an-k
Nana, pe gratar (electric daca nu'i jar), bafta cu dieta! sa ne ti la curent.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Mercic mult.
Pupici

Nana Motoc
Nunta noastra!
Happiness_4_us spune:
Pe tot parcursul dietei, ca si lichide, se consuma numai apa, nu?
Intreb pentru ca eu seara beau zilnic un ceai antiadipos si ma intereseaza sa stiu daca il pot bea in continuare!
Multumesc frumos!
Nana Motoc
Nunta noastra!
ligeea spune:
Astazi am ziua cu nimic la pranz . A fost super naspa ca i-am facut piticului papanasi cu smanatana . Era sa lesin cand au incaput sa miroasa . Unde mai pui ca ii dau celui mic sa-i si mananace .
Ica 1975 spune:
korinna, vad ca la tine functioneaza cel mai bine, 4 zile - 4 kile. Felicitari! Scasdale ai tinut cat timp cu tot cu pauze? Dupa ea nu te-ai mentinut, sau vrei sa dai jos alte kg?
NanaMotoc, eu am baut un ceai antiadipos aseara si nimik... ca aveam doar intrari nu si iesiri ![]()
Noi
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Astazi am ziua cu nimic la pranz . A fost super naspa ca i-am facut piticului papanasi cu smanatana . Era sa lesin cand au incaput sa miroasa . Unde mai pui ca ii dau celui mic sa-i si mananace .
ligeea
Doamne fereste! Asta-i chinul de pe lume! Mi-e mila tare de tine ca trebuie sa treci prin asa chinuri! Dar nu te lasa asa usor! O sa fie bine.
Eu m-am chinuit la pranz cu spanacul, mie nu imi place si a fost un chin ptr mine sa il maninc, dar am reusit gratie rosiei care imi lua greata!
Nana Motoc
Nunta noastra!
ligeea spune:
Acum ii fac o tarta cu capsuni.Se face repede dar si capsunile sunt ...
La dieta asta eu cel mai mult am simtit lipsa fructelor . Sunt prea putine .
Happiness_4_us spune:
Mi-e mila tare de tine, saracuta. Si eu sunt moarta dupa tarta, cu orice fel de fruct.
. Nu ma mai gandesc.
La mine este abia prima zi, imi este foame, recunosc, dar incerc sa nu ma mai gandesc si sa suplinesc cu apa.
Cred ca nu o sa beau totusi ceai antiadipos pentru ca nu scrie pe nicaieri ca am voie. Am vazut ca scrie ca pot bea apa cat mai multa, ca nu se poate inlocui cafeaua cu ceai, insa ca se poate bea orice cantitate de ceai nu scrie nicaieri.
Nana Motoc
Nunta noastra!
Ica 1975 spune:
ligeea, lasa ca trece si ziua asta fara nimic si dieta si atunci o sa poti manca orice fruct doresti ![]()
Noi
ligeea spune:
M-am oprit cu degetul in aer in timp ce incercam sa-i iau bunatatea de crema de vanilie de pe varf.Pe mine ma mobilizeaza`al meu sot. E un capatanos si jumatate. Are supervointa . Asa s-a lasat si de fumat . Fuma pana la 2 p. pe zi . Si la un moment dat a zis De maine nu mai fumez. Si n-a mai fumat. Asa si cu dieta .A zis -lasa ca o tinem impreuna . Si daca el poate , eu de ce nu ?
daca aveam program normal , de servici nu ma durea capul . Dar asa pt. ca stau acasa cu spatele la ce te poti gandi ? A inceput sa`ma doara f. de atata stat pe fotoliu. Eu fac decat mancare si soacra-mea vine la noi si merge cu cel mic la plimbare . cred ca de-aia mi s-a si marit posteriorul >S-a latit de la forma canapelei .
va pup si ma duc sa beau o apa